Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Προφητική φωτογραφία από το 1943 που ανατριχιάζει...Όταν δείτε τι κάνει ο άνδρας θα "μείνετε"!

Δεν θα το πιστεύετε!

28 Φεβρουαρίου 2020 23:35
Προφητική φωτογραφία από το 1943 που ανατριχιάζει...Όταν δείτε τι κάνει ο άνδρας θα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ρετρό φωτογραφία από το 1943 και την εποχή του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, έχει κάνει σάλο ενώ πολλοί ισχυρίζονται ότι είναι προφητική. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πίστεψαν ότι κάτι κρύβεται από πίσω…

Ακόμα μια φωτογραφία που χρειάζεται παρατηρητικότητα και ανατριχιάζει όταν εντοπίσετε τι μπορεί να κρύβει, σαν αυτή εδώ με το κοριτσάκι και τον θανάσιμο κίνδυνο που καραδοκεί πίσω του.

Όλα ξεκίνησαν όταν, ο Στούαρτ Χουμφριές δημοσίευσε στο Twitter μια αναπαλαιωμένη φωτογραφία που τραβήχτηκε το 1943 στο Twitter, η οποία απεικονίζει εργάτες εργοστασίου να ξεκουράζονται σε μία παραλία της Κορνουάλης. Το μόνο του ερώτημα ήταν αν μπορεί κανείς να αναγνωρίσει ποιά είναι αυτή η παραλία. Κάποιοι πιο παρατηρητικοί, ωστόσο, εντόπισαν κάτι που τους κίνησε πολύ περισσότερο το ενδιαφέρον και την περιέργεια. Στη φωτογραφία εμφανίζεται ένας άντρας που μοιάζει να περιεργάζεται το… κινητό του τηλέφωνο!

Πράγμα πρακτικά αδύνατο αφού η σχετική τεχνολογία δεν αποκαλύφθηκε παρά αρκετές δεκαετίες αργότερα. Ήταν θέμα χρόνου να ξεκινήσει τα σενάρια. Πολλοί έκαναν λόγο για «χρονοταξιδιώτη» ο οποίος επεξεργάζεται την κινητή συσκευή του. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος εντοπίζει κάποιον ή κάτι σε μία φωτογραφία ή ένα έργο τέχνης, που να «μαρτυρά» ότι έρχεται από άλλη εποχή.

Από την άλλη πλευρά, υπήρξαν και κάποιοι πιο προσγειωμένοι και πραγματιστές, που θεωρούν ότι ο μυστήριος άνδρας μάλλον… στρίβει ένα τσιγάρο την ώρα του διαλείμματός του.

Μικρό κοριτσάκι ποζάρει με τους νεαρούς γονείς της – 17 χρόνια αργότερα, κοιτά πιο προσεκτικά τη φωτογραφία και παθαίνει σοκ

Αυτό το μικρό κορίτσι βγήκε φωτογραφία με τους γονείς της αλλά 17 χρόνια μετά δεν φανταζόταν με τίποτα τι επρόκειτο να συμβεί... Σίγουρα μια φωτογραφία μπορεί να θυμίσει ή ακόμα και να αποδείξει σε κάποιους πολλά, όπως και στην περίπτωση αυτής τη κοπέλας που η συλλογή από φωτογραφίες της θα σας συγκινήσει.

Η οικογένεια της Madeleine, δεν είναι όπως πολλές άλλες στην Αμερική…
Γεννήθηκε με έφηβους γονείς και αντιμετώπισαν πάρα πολλές αντιξοότητες όταν ήταν μικρή.

Οι γονείς της ήταν νέοι και απροετοίμαστοι να ξεκινήσουν τη δική τους οικογένεια, αλλά δεν είχαν σκοπό να εγκαταλείψουν το κοριτσάκι τους ή ο ένας τον άλλο.

Όλα πήγαν καλά για την οικογένεια και η Madeleine μεγάλωσε. Τώρα, ανάρτησε μια φωτογραφία online, με την αποφοίτησή της από το σχολείο.

Η Madeleine μοιράστηκε το νόημα πίσω από αυτή τη συγκινητική στιγμή στη σελίδα Love What Matters στο Facebook.

«Η μαμά μου ήταν 15 χρονών όταν ήταν έγκυος σε μένα. Ο μπαμπάς μου ήταν 17. Η αρχική φωτογραφία είναι από τον Ιούνιο του 2000.

Οι γονείς μου κατακρίθηκαν πολύ κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αλλά παρέμειναν δυνατοί μαζί.

Και οι δύο έζησαν με τους γονείς τους αλλά με μεγάλωσαν μαζί. Ο μπαμπάς μου εργάζονταν με πλήρη απασχόληση στην κατασκευή και η μητέρα μου έπαιζε ακόμα ποδόσφαιρο.

Σήμερα, έχουν έναν ισχυρό, αγαπημένο γάμο. Αγόρασαν ένα πανέμορφο σπίτι. Η μαμά μου φροντίζει το σπίτι και ο μπαμπάς μου έχει χτίσει μια μεγάλη καριέρα. Έχω δύο μικρές αδελφές που ακολουθούν τα βήματά μου».

«Η αρχική φωτογραφία ήταν πάντα μια έμπνευση για μένα. Ήθελα να αναδημιουργήσω αυτή τη φωτογραφία.

Ήθελα επίσης να είναι ένας προβληματισμός για να τους δείξω πόσο μακριά έχουμε πάει όλοι μαζί ως οικογένεια. Οι γονείς μου ήταν πάντα το κίνητρό μου να είμαι επιτυχημένη στο σχολείο και τώρα προσπαθώ να τα πηγαίνω καλά στο κολέγιο.

Δεν θα μπορούσα να ζητήσω μια πιο αγαπημένη, υποστηρικτική οικογένεια από αυτή που μου έδωσε ο Θεός. Η οικογένεια της Madeleine έχει περάσει από πολλά εμπόδια και προκλήσεις της ζωής.

Αυτή η φωτογραφία ήταν η τέλεια προσθήκη σε μια θαυμάσια παιδική ηλικία και η ιδανική αναπαράσταση της υποστηρικτικής της οικογένειας.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share