Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Θα έρθει μεγάλη θανατηφόρο ασθένεια και...": Επιβεβαιώνεται ανατριχιαστική προφητεία του Πατροκοσμά για τον κορονοϊό!

Σοκάρει και ανατριχιάζει!

26 Φεβρουαρίου 2020 10:01
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πανδαιμόνιο βρίσκεται η Ευρώπη με τα κρούσματα κορονοϊού στην Ευρώπη και τους θανάτους στην Ιταλία, με την προφητεία που σας φέρνει το Athensmagazine.gr να σοκάρει και να επιβεβαιώνεται

Διαβάστε τι προφητεύει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός για τις θανατηφόρες επιδημίες για να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές και σήμερα που οι πάντες αγωνιούν κάθε φορά που ακούνε για επιδημίες!..

Το βιβλίο μας «Ο Άγνωστος Πατροκοσμάς» μέσα στο οποίο μιλάμε για 200 περίπου προφητείες (γνωστές και άγνωστες) του μεγάλου προφήτη του Γένους μας!

Δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε πολλούς προλόγους και εισαγωγικά σημειώματα. Διαβάστε τι γράφουμε μέσα στο βιβλίο μας: «Ο Άγνωστος Πατροκοσμάς» για όλα όσα ζούμε σήμερα με τις διάφορες επιδημίες και τι είχαμε επισημάνει εδώ και πολύ καιρό για ορισμένες επιφυλάξεις, που είχαμε, πριν ακόμη ξεσπάσει η επιδημία της νέας γρίπης. Τι λέει, λοιπόν, ο Πατροκοσμάς;

1. «Σήμερον, αύριον περιμένωμεν θανατικάς ασθενείας μεγάλας, οπού να μη προφθάσωμεν οι ζωντανοί να θάπτομεν τους αποθαμένους.»

Είναι γεγονός, ότι η ανθρωπότητα κατά καιρούς περνούσε διάφορες θανατηφόρες επιδημίες. Μία εξ αυτών η διαβόητη "ισπανική γρίπη" του 1918, όπου πέθαναν χιλιάδες άτομα και είναι γεγονός, ότι οι ζωντανοί δεν πρόφθαναν να θάβουν πεθαμένους!

Θα αναφέρουμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, όπως στο χωριό του γράφοντος, το Βεσίνι Καλαβρύτων. Εκεί ζούσε μία οικογένεια με 7 παιδιά (6 αγόρια και ένα κορίτσι). Τα έξι αγόρια πέθαναν μέσα σε μία βδομάδα από την ισπανική γρίπη (!!) Σώθηκε μόνο το κορίτσι διότι έτυχε να κάθεται στο σπίτι μίας θείας της. Πρόκειται για την (αείμνηστη σήμερα) Αμαλία Βλαγκοπούλου, που ήταν γειτόνισσα του γράφοντος και όχι μόνο τη γνώρισε, αλλά είναι φίλος με όλα τα παιδιά της που έγιναν διακεκριμένοι επιστήμονες. Ένας εξ αυτών ο γνωστός παιδίατρος κ. Βασίλης Βλαγκόπουλος, που είναι σήμερα στη Γλυφάδα.

Ας έλθουμε, λοιπόν, στο σήμερα όπου όλοι οι σημερινοί επιστήμονες μιλάνε συνεχώς για μια πανδημία, όπως είναι η «γρίπη των πτηνών», ή άλλες πανδημίες, που θέτουν σε συναγερμό τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, αλλά και τις υγειονομικές υπηρεσίες όλων των κρατών της γης! Σε ένα ρεπορτάζ της έγκριτης Ελληνίδας δημοσιογράφου κ. Σοφίας Νέτα, που είδε το φως της δημοσιότητας την 14ην Ιανουαρίου 2008, μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής:

«Για πιθανότητα εμφάνισης πανδημίας γρίπης στον πλανήτη προειδοποιούν οι ειδικοί με σημαντικές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία αλλά και τεράστιες οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες.

Αν και κάθε χρόνο οι ιοί της γρίπης τύπου Α προκαλούν περιοδικά επιδημίες με υψηλό ποσοστό νοσηρότητας και θνησιμότητας, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (WHO) εκτιμά ότι η πιθανότητα να ενσκήψει πανδημία γρίπης είναι πολύ ισχυρή. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του ΠΟΥ, σε περίπτωση πανδημίας γρίπης, θα προσβληθεί το 35% του πληθυσμού της γης, θα χρειαστούν νοσηλεία 6,4 – 28,1 εκατομμύρια άτομα και θα πεθάνουν περίπου 2 – 7,4 εκατομμύρια άνθρωποι.

Ο επίκουρος καθηγητής Παθολογίας Ιωάννης Κοσμίδης, μιλώντας σε ενημερωτική εκδήλωση για τον ιό της γρίπης και τους τρόπους αντιμετώπισής του, επισήμανε ότι κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου, έχουν ήδη εκδηλωθεί επιδημίες μικρής έκτασης και εποχιακές εξάρσεις της γρίπης σε διάφορα μέρη του κόσμου, ενώ η χώρα μας βρίσκεται σε ετοιμότητα για ένα πιθανό κύμα κρουσμάτων του ιού της γρίπης.

Ωστόσο, όπως εξήγησε ο καθηγητής, «η ιστορία μας έχει διδάξει ότι οι πανδημίες μπορούν να ξεσπάσουν γρήγορα με καταστροφικές συνέπειες σε πολλά επίπεδα». Παγκόσμιες επιδημίες εκδηλώνονται περίπου κάθε 10-20 χρόνια λόγω αντιγονικής εκτροπής του ιού της γρίπης, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός νέου υποτύπου του ιού. Αυτή είναι και η βασική διαφορά με τις ετήσιες επιδημίες γρίπης, οι οποίες εμφανίζονται κάθε 2-3 χρόνια και οφείλονται σε αντιγονική απόκλιση του ιού της γρίπης (παραλλαγή του ίδιου υπoτύπου). Σημειώνεται ότι ο ιός της γρίπης μπορεί να έχει υψηλά ποσοστά νοσηρότητας και θνησιμότητας επειδή προκαλεί σοβαρές επιπλοκές με κυριότερη την πνευμονία, ειδικά σε άτομα που δεν λαμβάνουν θεραπεία.

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εξέδωσε για πρώτη φορά το 1998 παγκόσμια προειδοποίηση για το ενδεχόμενο εμφάνισης νέας πανδημίας γρίπης μετά την εκδήλωση επιδημίας από το υψηλής παθογονικότητας στέλεχος Η5Ν1 του ιού της γρίπης των πτηνών στην Νοτιοανατολική Ασία.»

Η επιδημία γρίπης στα πουλερικά συνεχίζει να εξελίσσεται στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ασίας, προκαλώντας έντονες ανησυχίες για την επαπειλούμενη εμφάνιση επιδημίας γρίπης. Μέχρι τις 3 Ιανουαρίου του 2008 έχουν καταγραφεί 348 επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου σε ανθρώπους, εκ των οποίων οι 216 πέθαναν, με τη μεγαλύτερη επίπτωση στην Ινδονησία, το Βιετνάμ και την Αίγυπτο».

«Ο ιός του Δυτικού Νείλου»

Σήμερα, βέβαια, οι επιδημίες όλο και παίρνουν νέα μορφή. Τελευταίο περιστατικό ο λεγόμενος «ιός του Δυτικού Νείλου» για τον οποίον οι τελευταίες δημοσιογραφικές πληροφορίες (9 Αυγούστου 2011) αναφέρουν ότι τα κρούσματα από τον ιό ανήλθαν σα 17 άτομα, ενώ οι επιστήμονες επισημαίνουν τα εξής:

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τον ιό του Δυτικού Νείλου

Τα συμπτώματα και αναλυτικές οδηγίες για το πώς μπορεί να αποφευχθεί η προσβολή από τον ιό του Νείλου, δόθηκαν κατά τη διάρκεια ημερίδας με θέμα «Πυρετός από τον ιό του Δυτικού Νείλου», που οργάνωσε στις αρχές του καλοκαιριού η αντιδημαρχία Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας του δήμου Ευόσμου Κορδελιού.
Παράγοντας κινδύνου για την εμφάνιση επιπλοκών από το Κεντρικό Νευρικό Σύστημα είναι η ηλικία (μέση ηλικία 62 -65 ετών). Τα ήπιας μορφής συμπτώματα της λοίμωξης είναι ο πυρετός, η κεφαλαλγία, η κακουχία, και λιγότερο συχνά το κηλιδοβλατιδώδες εξάνθημα στον κορμό, η διόγκωση των λεμφαδένων και ο οπισθοβοβλικός πόνος, τόνισε η κα Δάντση, επισημαίνοντας παράλληλα ότι δεν υπάρχει ειδική θεραπεία, αλλά παρέχεται μόνο υποστηρικτική θεραπεία, με χορήγηση υγρών, υποστήριξη αναπνευστικού συστήματος, πρόληψη δευτερογενών λοιμώξεων.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share