Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θλιμμένη η πριγκίπισσα Νταϊάνα - "Ο γάμος με τον Κάρολο ήταν η χειρότερη..."

Η αλήθεια που συγκλονίζει!

22 Φεβρουαρίου 2020 11:40
Θλιμμένη η πριγκίπισσα Νταϊάνα -

"Ήταν η χειρότερη ημέρα της ζωής μου". Αυτό φέρεται να είπε η πριγκίπισσα Νταϊάνα για το γάμο της με τον πρίγκιπα Κάρολο. Είναι μία από τις πολλές αποκαλύψεις για τη ζωή της θλιμμένης πριγκίπισσας της Αγγλίας που έρχονται στο φως της δημοσιότητας με αφορμή την 20η επέτειο από το θάνατό της σε τροχαίο δυστύχημα στο Παρίσι το 1997.

Εκτός όμως, από αυτές τις αποκαλύψεις για τον γάμο τους, έγινε γνωστός ο λόγος όπου ο Κάρολος παντρεύτηκε την Νταϊάνα και όχι την Καμίλα. Όπως θα δείτε εδώ οι αποκαλύψεις για τον γάμο συγκλονίζουν.

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής της Νταϊάνα παρουσιάζονται σε βιντεοταινίες που θα προβληθούν για πρώτη φορά στο ντοκιμαντέρ παραγωγής National Geographic "Νταϊάνα: Σε πρώτο πλάνο" από το Channel4.

Πρόκειται για βιντεοταινίες που γυρίστηκαν στο παλάτι του Κένσινγκτον το 1992 και το 1993. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα διηγείται ότι είχε συναντηθεί όλες κι όλες 13 φορές με τον πρίγκιπα Κάρολο πριν το γάμο. "Μου τηλεφωνούσε κάθε μέρα για μια εβδομάδα και μετά εξαφανιζόταν και έκανε τρεις εβδομάδες για να μου μιλήσει", λέει η εκλιπούσα πριγκίπισσα του κόσμου σύμφωνα με την Telegraph.

Η Νταϊάνα μιλά στις ταινίες αυτές για την ερωτική και την ανύπαρκτη σεξουαλική της ζωή. "Ποτέ δεν το ζητούσε", λέει και το αποδίδει στη σχέση που διατηρούσε με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς παράλληλα με το γάμο. "Κάναμε έρωτα μια φορά στις τρεις εβδομάδες και πάντα είχα την αίσθηση ότι γινόταν μηχανικά", διηγείται η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

"Αν μπορούσα να ξαναγράψω το σενάριο της ζωής μου θα έστελνα στον αγύριστο τον σύζυγό μου, θα του έλεγα να πάει με την ερωμένη του και να μην ξαναγυρίσει σε μένα".

Σάλος στο παλάτι με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα! Η ιστορία με τον εραστή της που παρενοχλούσε στο τηλέφωνο!

Σάλος είχε ξεσπάσει στο παλάτι με την Πριγκίπισα Νταϊάνα, πλην της αποκάλυψης πως δεν είχε τελειώσει το σχολείο, όταν πριν από 26 χρόνια είχε κατηγορηθεί, αφενός ότι είχε ως εραστή της τον Όλιβερ Οάρ αφετέρου ότι τον είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά.

Το καλοκαίρι του 1994, λοιπόν, μετά τον χωρισμό τους, ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Νταϊάνα είχαν τη δική τους κόντρα, έχοντας χωρίσει και τις παρέες τους σε δύο στρατόπεδα, με τα σχόλια να είναι αναρίθμητα στις σκανδαλοθηρικές εφημερίδες. Με επιθέσεις και αντεπιθέσεις να διαδέχονται η μία την άλλη, η Νταϊάνα απευθύνεται, ψυχολογικά εύθραυστη, στον Όλιβερ Οάρ, φίλο του Καρόλου, παντρεμένο, πατέρα τριών παιδιών και... ίσως παλιό της εραστή.

Την άνοιξη του ίδιου έτους, μάλιστα, η σύζυγος του Οάρ είχε κάνει μήνυση στην Πριγκίπισα Νταϊάνα για τις συνεχόμενες κλήσεις, που ανακαλύφθηκε πως έγιναν από το παλάτι του Κένσινγκτον. Με αίτημα του άνδρα αυτού, η έρευνα σταμάτησε, αλλά το κακό για την Νταϊάνα είχε ήδη γίνει, με τις εφημερίδες για πρώτη φορά να διχάζονται, ως προς το αν ήταν... ένας άγγελος ή ένας δαίμονας.

Η ίδια βρίσκεται στα «σχοινιά» και μπροστά σε ένα μεγάλο σκάνδαλο τηλεφωνικής παρενόχλησης. Το περίεργο της υπόθεσης, μάλιστα, είναι ότι η ίδια δε μίλησε σε καμία από τις 300 συνολικά κλήσεις, που φέρεται να έκανε.

Η ίδια, αργότερα, παραχώρησε μια συνέντευξη στην «Daily Mail», όπου μιλούσε για πισώπλατα μαχαιρώματα. «Τι έκανα για να αξίζω όλο αυτό; Όλος ο κόσμος σπρώχνεται να πιστέψει, ότι θέλω περιπέτειες και πως νιώθω μια φοβερή έλξη για αυτό τον άνδρα. Είναι ένας πλήρες και άδικο ψέμα!».

Η ίδια αρνήθηκε όλο αυτό το περιστατικό με τα συνεχή τηλέφωνα, τονίζοντας πως πολλοί θα ήθελαν να την πατήσουν κάτω. «Ήλπιζα πως κάποια στιγμή θα σταματούσε αυτό, αλλά τίποτα δεν άλλαξε, είμαι πάντα το επίκεντρο της προσοχής και θέλουν να χαλάνε τη δημόσια εικόνα μου», τόνισε, γελώντας όταν ερωτήθη για το αν έπαιρνε τηλέφωνο στον Οάρ από τηλεφωνικούς θαλάμους.

Για να αποδείξει τους ισχυρισμούς της, μάλιστα, ζήτησε άρση των δραστηριοτήτων της ιδιωτικής της ζωής, ώστε να αποδειχθεί πως σε μερικές εκ των κλήσεων δε βρισκόταν στο Κένσινγκτον, αλλά το Μάιφερ. Άλλη φορά, παρακολουθούσε μια ταινία, κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει πως κάποιος άλλος χρησιμοποιούσε το τηλέφωνό της.

«Δεν μπορώ να το ξέρω, είχαν ερωτηθεί τα άτομα του προσωπικού», απάντησε σε σχετική ερώτηση η Νταϊάνα, επιμένοντας πως δε γνώριζε τίποτα, αν και σε μία από τις 6 κλήσεις στις 13 Ιανουαρίου, ο Οάρ είπε το όνομά της, χωρίς να λάβει απάντηση από την άλλη μεριά της γραμμής.

Οι δυο τους, πάντως, είχαν γνωριστεί χάρη στη σύζυγο του Οάρ, έχοντας από την αρχή μια πολύ καλή χημεία, με την αγάπη τους γύρω από τον χορό, λατρεύοντας τον Ρούντολφ Νουρέγιεφ. Αμφότεροι ήταν καλοί φίλοι και έκαναν δραστηριότητες, μαζί με τον Κάρολο, αν και η γυναίκα του Οάρ, Νταιάν, ποτέ δε συμπάθησε την Νταϊάνα και ένιωσε μέσα της, ότι εκείνη ήταν πίσω από τα ανώνυμα τηλεφωνήματα, που δεχόταν ο άνδρας της, ζητώντας από τη Scotland Yard να επιληφθεί της υπόθεσης.

Η Νταιάν τρέμει σε κάθε τηλεφώνημα, γνωρίζοντας πως το τηλέφωνο θα κλείσει, μόλις εκείνη απαντήσει, θεωρώντας πως ο άνδρας της είχε... ξεχωριστά πάρε-δώσε με την Πριγκίπισα. Φοβόταν για την ασφάλεια της οικογένειάς της, αν και ο Όλιβερ τη διαβεβαίωνε.

Όταν, πάντως, η Scotland Yard ανακοίνωνε στο ζεύγος, ότι είχε βρει από πού είχαν γίνει τα τηλεφωνήματα και το περιεχόμενό τους, ο Οάρ έγινε... κάτασπρος, μάλλον επειδή γνώριζε. Την επίμαχη μέρα, βέβαια, στις 13/1, η Νταϊάνα ήταν μαζί με τους Πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι.

Η ίδια, βέβαια, φοβάται τη σύλληψη και ζητά τη βοήθεια ακόμη και της μητέρας Τερέζας, σταματώντας όμως να συμβουλεύεται την αστρόλογό της. Πάσχει από ανορεξία, βλέποντας το όνομά της καθημερινά να γίνεται αιτία σάλου στα Μέσα Ενημέρωσης.

Τα τηλεφωνήματα, σύμφωνα με την έρευνα, διαρκούν έως τις 27 Ιανουαρίου, όταν ο Οάρ παίρνει τηλεφωνήματα από διάφορα μέρη, ακόμη και από την αδελφή της Νταϊάνα, η οποία όμως επισημαίνει, ότι δεν τον γνωρίζει καν!

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν άκρη, μιλώντας ακόμη και με το παλάτι. Περιέργως, όταν θέλησαν να έρθουν σε επαφή με τη βασιλική οικογένεια, σταμάτησαν και τα τηλεφωνήματα, με την έρευνα να τελειώνει στις 10/3, ύστερα από αίτημα του Οάρ.

Αμέσως μετά, ο υπεύθυνος των μαθημάτων ιππασίας της Νταϊάνα άλλαηε το νούμερο του τηλεφώνου της, αλλά στις 16/3 ο Οάρ φαίνεται φωτογραφείται την νύχτα με την Νταϊάνα, ενώ είναι σε διακοπές με τη γυναίκα του. Την παρεξήγηση λύνει ο Πρίγκιπας Κάρολος, τονίζοντας πως μπερδεύτηκε, ενώ αμέσως μετά οι δύο άνδρες συναντήθηκαν, για να υπάρξουν οι απαραίτητες εξηγήσεις για το θέμα που προέκυψε, χωρίς ποτέ ξανά να δοθεί συνέχεια.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share