Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκ για την Αλίκη Βουγιουκλάκη! Με αυτό τον φοβερό τρόπο είχε μάθει για την ασθένεια της!

Τι συνέβη;

19 Φεβρουαρίου 2020 18:23
Σοκ για την Αλίκη Βουγιουκλάκη! Με αυτό τον φοβερό τρόπο είχε μάθει για την ασθένεια της!

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε φύγει από τη ζωή, μετά από μια μεγάλη μάχη με τον καρκίνο, με την αγαπημένη ηθοποιό να το μαθαίνει με έναν απίστευτο τρόπο. Δείτε εδώ το σπίτι που ο θάνατος δεν άφησε να χαρεί.

Την αποκάλυψη έκανε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο Νίκος Γαλανός, μιλώντας για την αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Mάλιστα ανέφερε για το πώς η Βουγιουκλάκη έμαθε πως είχε καρκίνο. «Με την Αλίκη ήμουν στο θέατρο μέχρι το τέλος της… στην «Μελωδία».

Ήταν το δυσάρεστο γεγονός… Εγώ την πήγα στο διαγνωστικό γιατί είχα κάτι ζαλάδες, και δεν ήξερα τι πάθαινα… και της είχα πει.

«Θα πάω να κάνω εξετάσεις. Πάμε παρέα;» και δεν είχε καταλάβει ότι έχει ακόμα κάτι… έκανε εξετάσεις, δεν ήταν καλές και κατάλαβαν οι γιατροί κάτι δεν πάει καλά…

«Άσε να κάνουμε και αύριο πάλι τις εξετάσεις» της είπαν οι γιατροί, και από εκεί της είπαν να πάει στο γιατρό της και ξεκίνησε η ιστορία.

Σταματήσαμε τότε τις παραστάσεις. Ήταν Πρωτομαγιά που σταματήσαμε και στεναχωριόταν που θα κλείναμε και που δε θα είχαν τα παιδιά δουλειά… μου το έλεγα συνέχεια… της είπα «κοίτα την υγεία σου». Ήμασταν φίλοι πραγματικοί, λέγαμε πράγματα που λέγονται και δεν λέγονται και ούτε ποτέ θα πω στη ζωή μου…»!

Η «παράξενη» δίαιτα της Αλίκης Βουγιουκλάκη: Έτρωγε πάντα μόνο…

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» παραχώρησε η Κατερίνα Ζαμπέτα, κόρη του αείμνηστου συνθέτη μας, Γιώργου Ζαμπέτα, μιλώντας -μεταξύ άλλων- για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η Κατερίνα , αρχικά αναφέρθηκε στη σχέση με τον πατέρα της αλλά και το πώς την αντιμετώπιζαν οι άλλοι λόγω του ονόματός της... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share