Σάββατο, 04 Απριλίου 2020

Νεκρός ο πιο αγαπημένος άνδρας ηθοποιός από το Παρά Πέντε!

Τραγικό!

19 Φεβρουαρίου 2020 07:10
Νεκρός ο πιο αγαπημένος άνδρας ηθοποιός από το Παρά Πέντε!

Ήταν μια από τις πιο αγαπημένες σειρές του Παρά Πέντε, ωστόσο λίγοι ήταν εκείνοι που ήξεραν πως ο συγκεκριμένος ηθοποιός έχει πεθάνει εδώ και περίπου τρία χρόνια, ενώ πρόσφατα πέθανε και έτερος αγαπημένος ηθοποιός της σειράς!

Φυσικά και δεν αναφερόμαστε στην τηλεοπτική γιαγιά του Σπύρου – Γιώργου Καπουτζίδη καθώς η Ειρήνη Κουμαριανού έχει φύγει από την ζωή από το 2013!

Ο λόγος γίνεται για τον πιο γλυκό ρόλο που είδαμε στο Παρά Πέντε (σε άνδρα) και δεν υπάρχει τηλεθεατής που να μην τον λάτρεψε!

Ηθοποιός Παρά Πέντε πέθανε

Πρόκειται για τον Βασίλη Τσάγκλο, τον παππού που είχε παίξει σε 3 επεισόδιο! Ο ρόλος του; Ήταν Θείος του Σταυριανίδη. Σημερινός σπιτονοικοκύρης του πρώην σπιτιού του νεκρού υπουργού και επίδοξος εραστής της «Μελίνας», δηλαδή της Ζουμπουλίας, την οποία έβαλαν οι 5 να τον απασχολήσει για να βρουν στο πατάρι του σπιτιού την αλληλογραφία του Σταυριανίδη και του Βενετόπουλου. Τελικά παραλίγο να πεθάνει και σώθηκε στο τσακ.

Ο Βασίλης Τσάγκλος έφυγε από την ζωή στις 16 Φεβρουαρίου του 2017!

Παρά Πέντε νεκρός ηθοποιός

Θυμάστε την "κοντή" από το "Παρά πέντε"; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Θυμάστε την "κοντή" του "Παρά 5"; Πλέον είναι σαν πορσελάνινη κούκλα... Δείτε πώς είναι σήμερα!

Ποιος το περίμενε ότι η «κοντή» του «Παρά 5» θα είχε κορμάρα; Κι όμως, σε μια διαφορετική φωτογράφιση και συνέντευξη, η Κατερίνα Θεοχάρη αποκαλύπτεται στο YOU μιλώντας στον Γιώργο Κακογιάννη για το πραγματικό παρατσούκλι που της έδωσε η τηλεοπτική της πεθερά Έφη Παπαθεοδώρου, για την απώλεια που την πλήγωσε αλλά και για το ατύχημα που παραλίγο να της στοιχίσει τη ζωή...

Το πρόγραμμά της γεμάτο, αφού αυτήν την περίοδο...Διαβάστε για τη ζωή της αλλά δείτε και πώς είναι σήμερα η "κοντή" στο Youweekly.gr!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share