Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η μεγάλη μάχη του Σπύρου Παπαδόπουλου με τον καρκίνο!

Τραγικές στιγμές!

18 Φεβρουαρίου 2020 18:04
Η μεγάλη μάχη του Σπύρου Παπαδόπουλου με τον καρκίνο!

Ένας από τους αγαπημένους Έλληνας παρουσιαστές - ηθοποιούς είναι σίγουρα ο Σπύρος Παπαδόπουλος!

Ο παρουσιαστής του "Στην υγειά μας ρε παιδιά", στο πρόσφατο παρελθόν είχε δώσει μεγάλη με τον καρκίνο από την οποία και βγήκε νικητής! Γι' αυτό τον λόγο μάλιστα πίνει πάντα καφέ στα γυρίσματα της εκπομπής αντί για κρασί!

Ανατρεπτικά δυναμικός ο Σπύρος Παπαδόπουλος, είχε εμφανιστεί στην εκπομπή Το Πρωινό και μίλησε μεταξύ άλλων για τον καρκίνο στο νεφρό με τον οποίο είχε διαγνωστεί παλιότερα, τονίζοντας ότι από εκείνη τη στιγμή δεν είχε αλλάξει απολύτως τίποτα ούτε στο μυαλό του ούτε στον τρόπο ζωής του. Είναι θέμα χαρακτήρα. Έτσι είμαι εγώ. Έχω κάποιες περίεργες αντιλήψεις για τη ζωή και όταν είναι κάτι να γίνει θα γίνει.

Το σωστό είναι ένας πολιτισμένος άνθρωπος, γιατί εγώ δεν είμαι πολιτισμένος άνθρωπος, να προβλέπει, να κάνει προληπτική ιατρική…Εγώ δεν ήμουν τόσο, απλώς έχω πολύ καλούς φίλους γιατρούς που ήταν δίπλα μου και έτσι το προλάβαμε αλλά νομίζω ότι όταν είναι να γίνει κάτι, που λένε γραφτό, θα γίνει, οπότε μέχρι να γίνει αυτό είπαμε εγώ τη δουλειά μου και αυτός τη δική του!

Όταν ανέβηκε αυτός ο άντρας να χορέψει ζεϊμπέκικο έκανε μέχρι και τη Νατάσα Μποφίλιου να δακρύσει!

Μόλις ανέβηκε αυτός ο άντρας να χορέψει ζεϊμπέκικο έκανε μέχρι και τη Νατάσα Μποφίλιου να δακρύσει!

Μια μαγική στιγμή καταγράφηκε σε συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου στη Θεσσαλονίκη.

Όταν η τραγουδίστρια ξεκίνησε να ερμηνεύει το τραγούδι «Μέχρι το τέλος», ένας από τους θεατές ζήτησε να ανέβει στη σκηνή για να χορέψει.

Η Μποφίλιου δεν του το αρνήθηκε με τον αγνώστων στοιχείων άνδρα, ο οποίος ήταν άτομο με κινητικά προβλήματα, να χορεύει ένα ζεϊμπέκικο που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Η τραγουδίστρια έκανε στην άκρη, αφήνοντας τον νεαρό να χορέψει στην πίστα μόνος του, ενώ στο τέλος του τραγουδιού τον πλησίασε και τον αγκάλιασε συγκινημένη.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share