Σάββατο, 04 Απριλίου 2020

«Η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα γιατί…»: Ανατριχιαστική προφητεία!

Ανατριχίλα!

13 Φεβρουαρίου 2020 12:43
«Η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα γιατί…»: Ανατριχιαστική προφητεία!

Το Athensmagazine.gr σας καλησπερίζει και σας παρουσιάζει για πρώτη φορά μια ανατριχιαστική προφητεία σχετικά με την Ελλάδα και την Μακεδονία, μια μέρα μετά την αντίστοιχη με τον θάνατο του Ερντογάν!

Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Χριστόδουλος δήλωση του το«η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα γιατί κάποια Ελλάδα αποφάσισε να αυτοκτονήσει και η Μακεδονία είναι αυτή που κρατάει ψηλά τα λάβαρα. Με τέτοιες ιστορίες, αναμνήσεις, με την ιστορική μνήμη καθάρια. Χωρίς σκοπιμότητες, χωρίς υπολογισμούς, χωρίς έξωθεν εντολές, χωρίς υπαγορεύσεις.

Ανατριχιαστική προφητεία!

Γι’ αυτό καλό θα ήταν όλοι οι Έλληνες να έρχονται από καιρού εις καιρό στην Μακεδονία. Και να προσέχουνε πού πατάνε. Γιατί σε κάθε βήμα μπορεί να πατήσεις χώμα ιερό. Μπορεί να πατήσεις έναν τάφο. Μπορεί να πατήσεις ένα λείψανο.

Είναι διάσπαρτος ο τόπος από θυσία. Αυτή η θυσία μας δίνει ζωή. Αυτή η θυσία μας συντηρεί. Και είναι το αντίδοτο της παγκοσμιοποίησης, που θέλει όλα να τα ισοπεδώσει. Να μη μιλάμε για αγώνες. Να μη μιλάμε για πολέμους. Να μη μιλάμε για θυσίες…».

Σοκάρει προφητεία: "Όταν βλέπετε να πάνε άλλοι απάνω και άλλοι κάτω, τότε κοντά θα είναι.."

Επειδή σε αυτή εδώ την στήλη σας παρουσιάζουμε καθημερινά προφητείες και τις έχετε... αγκαλιάσει, όπως και την χθεσινή, απόψε το Athensmagazine.gr σας έχει ακόμα μια!

Οι προφητείες από την συλλογή του Αλβανικού χειρογράφου και από την συλλογή Καντιώτη είναι φανερό πως αποτελούν την ίδια προφητεία.

Από την συλλογή του Αλβανικού χειρογράφου λείπει η φράση «θα βλέπετε» που όμως την φράση αυτή έχει και η Συλλογή Καλυβόπουλου με ελαφρά παραλλαγή: «όταν βλέπετε».

Το χαρακτηριστικό «άλλοι πάνω άλλοι κάτω», με ελαφρά φραστική παραλλαγή, έχουν και οι τρεις αυτές προφητείες, που μπορούμε να τις εκλάβουμε ως μια προφητεία.

Δεν πιστεύω πως έχει σχέση η φράση «κοντά θα είναι» με το ποθούμενο, όπως σε κάποια άλλη προφητεία. Ο Άγιος Κοσμάς προφήτευσε για πολλά μελλοντικά γεγονότα· όχι μόνο για το ποθούμενο.

Δεν ξέρουμε ποια ήταν η πορεία του λόγου του. Που ξέρουμε π.χ. αν μιλούσε για κάποιο «γενικό πόλεμο», ο οποίος θα επίκειται μετά την κίνηση πληθυσμών πάνω-κάτω; (δηλ. πέρα-δώθε).

Ή για κάποιο άλλο σπουδαίο γεγονός που να εμφανιστεί μετά από ένα φαινόμενο πληθυσμιακής μετακινήσεως.

Η φράση «να πηγαίνουν άλλοι πάνω και άλλοι κάτω» και στις τρεις αυτές προφητείες, αμέσως μας προσανατολίζει προς την πληθυσμιακή μετακίνηση (μεταναστεύσεις) ένεκα διαφόρων καταστάσεων που οδήγησαν τους ανθρώπους να μετακινούνται πέρα-δώθε.

Σοκάρει προφητεία:

Μετά το Β’ Παγκόσμιο πόλεμο παρατηρήθηκε στην Ελλάδα μια σημαντική μεταναστευτική κίνηση. Έλληνες που επιθυμούσαν το κομμουνιστικό καθεστώς, απεδήμησαν στην Ρωσία ή και σε άλλα κομμουνιστικά κράτη. Ή υπήρξε κύμα μεταναστευτικό προς την Γερμανία και Αυστραλία για βιοποριστικούς λόγους.

Βλέποντας τις ήδη υπάρχουσες καταστάσεις πιστεύω πως οι προφητείες αυτές μιλούν για το μεταναστευτικό κύμα, που δεν αφορούν μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες και θα εξακολουθήσει και στο μέλλον επαληθευόμενη με τις οδυνηρές καταστάσεις που είναι φυσικό να επακολουθήσουν, όπως οι επιστήμονες προβλέπουν.

Λίγα προφήτευσε ο άγιος Κοσμάς για την προδρομική π.χ. εποχή του Αντιχρίστου και την ίδια εποχή του Αντιχρίστου, για τον όγδοο αιώνα (ο οποίος τώρα είναι εις το μέσο) και τόσα άλλα;

Βέβαια οι προφητείες του αυτές έχουν άμεση σχέση με τις προφητείες της Αγίας Γραφής, τις οποίες και επαναλαμβάνει. Που ξέρουμε αν, όταν εξεφώνησε αυτή την προφητεία, τους μιλούσε για διάφορα τέτοια μελλοντικά θέματα;

Εμείς στην Ελλάδα δεχτήκαμε και δεχόμαστε κύματα μεταναστών και κυρίως λαθρομεταναστών.

… Τα κύματα των μεταναστών αυξάνονται σε μας, γιατί προστίθεται μετανάστευση συνεχώς… και έτσι η ταλαίπωρη αυτή μικρή χώρα, με την μεγάλη ανεργία, έχει να σηκώσει και τόσο άλλο πληθυσμό, ο οποίος δημιουργεί πολλά προβλήματα.

…Από τα ήδη διαγραφόμενα στον ορίζοντα ένεκα των σημερινών μεταναστευτικών φαινομένων, μπορούμε να διαβλέψουμε και μεις πως τα σενάρια που διαγράφονται για το μέλλον δεν είναι καθόλου υπερβολικά. Είναι σωστοί, πιστεύω, επιστημονικοί προϋπολογισμοί.

Όλες αυτές οι καταστάσεις που περιγράφονται προγνωστικά, σκέπτομαι μήπως μπορούν να ενταχθούν στις καταστάσεις που μας περιμένουν, πριν έρθει ή όταν έρθει η εποχή του Αντιχρίστου;

…Μήπως οι επιστημονικές προβλέψεις καταλήγουν στο ηγετικό πρόσωπο του Αντιχρίστου, ο οποίος θα εγκαθιδρυθεί, κατά τις προφητείες της Αγίας Γραφής (που μας δόθηκαν δια της ενεργείας του Αγίου Πνεύματος) στο ναό του Σολομώντος, του οποίου περιμένουμε την ανοικοδόμηση;

Μήπως λοιπόν και ο Άγιος Κοσμάς στην προφητεία (από την συλλογή Καλυβόπουλου) επεκτείνεται χρονικά σε καταστάσεις, που εμπεριέχονται στην ιστορία του Κόσμου και θα δούμε μέσα σ’ αυτές να ολοκληρωθεί η επαλήθευση της προφητείας αυτής, όταν «τότε κοντά θα είναι» η έλευση του Αντιχριστού;

Τώρα όμως δεν μπορούμε τίποτε να πούμε, αν δεν ζήσουμε την επαλήθευση της ιστορίας. Το μέλλον θα αποδείξει πόσο μεγάλη ιστορική εμβέλεια κρύβει περαιτέρω η προφητεία που εξετάσαμε.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share