Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εραστής του Νίκου Σεργιανόπουλου στο Δρομοκαΐτειο!

Αποκαλύψεις σοκ!

8 Φεβρουαρίου 2020 09:08
Εραστής του Νίκου Σεργιανόπουλου στο Δρομοκαΐτειο!

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για τον Νίκο Σεργιανόπουλο και όχι μόνο. Εραστής του στο Δρομοκαΐτειο;

Δραματικές εξομολογήσεις μιας ταραγμένης ζωής που με μαθηματική ακρίβεια οδήγησε σε αυτοκαταστροφικά μονοπάτια και τελικά στο μακελειό της νύχτας της σφαγής του στο διαμέρισμα της οδού Μετεώρων αφηγούνται στενοί φίλοι του Νίκου Σεργιανόπουλου στις «ματωμένες» σελίδες της δικογραφίας.

«Με πήρε από την πιάτσα της πλατείας Κουμουνδούρου»

Επιβεβαιώνεται με τον πιο ηχηρό τρόπο, παρά τις αρχικές διαψεύσεις της Ασφάλειας, η κλήση σε κατάθεση του 30χρονου Αιγύπτιου Μ.Ν., στενού φίλου του θύματος, που είχε αποκαλύψει η «Espresso» ότι μετά τα όσα είπε στις 12 Ιουνίου στην Αστυνομία, ζήτησε και μπήκε για νοσηλεία στο Δρομοκαΐτειο στις 16 του ίδιου μήνα. Ο Αιγύπτιος ισχυρίζεται ότι με τον Νίκο γνωρίστηκε πριν από ενάμιση χρόνο στην πλατεία Κουμουνδούρου και συνήψαν σχέσεις.

Μάλιστα, ο Μ.Ν. και το θύμα είχαν πάει και στο σκάφος του ηθοποιού ενάμιση μήνα πριν από τον χαμό του. Πέραν των αναλυτικών αφηγήσεων που δίνει ο Ν.Μ. για τις προσωπικές τους συνευρέσεις, εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει η στιχομυθία του με τους αστυνομικούς για τα μέτρα ασφαλείας που ελάμβανε ο ηθοποιός όταν δεχόταν φίλους στο σπίτι του. Ο Αιγύπτιος αποκαλύπτει ότι το θύμα δεν κλείδωνε ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ.

Ερώτηση: Οταν πήγαινες σπίτι του, ο Νίκος κλείδωνε από μέσα την πόρτα;
Απάντηση: Οχι, ποτέ.
Ερώτηση: Πότε είδες τελευταία φορά τον Νίκο;
Απάντηση: Είκοσι μέρες περίπου πριν πεθάνει με πήρε τηλέφωνο και πήγα από το σπίτι του. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που τον είδα. Πέντε μέρες πριν πεθάνει τον έπαιρνα στο κινητό, αλλά δεν το σήκωνε. Για τον θάνατό του έμαθα από την τηλεόραση.
Ερώτηση: Ηξερες με ποια άτομα έκανε παρέα ο Νίκος;
Απάντηση: Οχι.

Ερώτηση: Γνωρίζεις τον άνδρα στη φωτογραφία που σου δείχνουμε; (γίνεται μνεία ότι στον μάρτυρα επιδείχθηκε η φωτογραφία του δολοφονηθέντος ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Νικολάουτου Γερμανού και της Νικολέτας, γεν. 1952 στη Δράμα).
Απάντηση: Ναι, αυτός είναι ο Νίκος που σας λέω.
Ερώτηση: Κάτι άλλο έχεις να πεις;
Απάντηση: Οχι, δεν έχω.

Επίσης, ενδιαφέρον έχει και ο τρόπος που το θύμα είχε προσεγγίσει τον αλλοδαπό, όπως ο μάρτυρας ισχυρίζεται.

Πριν από ενάμιση χρόνο περίπου ήμουνα στην Κουμουνδούρου, στην πλατεία, και ήρθε ένας άνδρας με το αυτοκίνητό του, ένα μπλε μεγάλο και μου είπε να τον πλησιάσω. Στην αρχή φοβήθηκα, δεν πήγα, γιατί νόμιζα ότι ήταν αστυνομικός. Μου είπε να μη φοβάμαι και μου άνοιξε την πόρτα και μπήκα μέσα. Εγώ κατάλαβα ότι ήθελε να πάμε σπίτι του για να κάνουμε σεξ. Τον λέγανε Νίκο.

Βγήκαμε στην Πειραιώς και πήγαμε σπίτι του. Ητανε βράδυ, γύρω στις 2.00. Το σπίτι του ήταν στο Παγκράτι, κοντά στη Φιλολάου. Πάρκαρε το αυτοκίνητο στον δρόμο, κατεβήκαμε, μου ‘δειξε το κουδούνι στην πολυκατοικία, άνοιξε μετά την πόρτα και ανεβήκαμε μετά στο σπίτι, στον τελευταίο όροφο, στον 5ο. Μπήκαμε σπίτι, μου ‘κανε ο Νίκος καφέ, καθίσαμε λίγο στο σαλόνι…

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share