Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Φρίκη για τον Γιώργο Παπαδάκη: Δεν φαντάζεστε τι του συνέβη!

Όταν κήδεψε τη μητέρα του!

7 Φεβρουαρίου 2020 10:44
Φρίκη για τον Γιώργο Παπαδάκη: Δεν φαντάζεστε τι του συνέβη!

Μια άγνωστη ιστορία μοιράστηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης! Τι τραγικό συνέβη την ημέρα που κήδεψε την μητέρα του και ποια είναι η οικογενειακή τραγωδία που τον βρήκε;

Για τη δική του απόλυση από την ΕΡΤ, ανήμερα της κηδείας της μητέρας του μίλησε ανοικτά στο παρελθόν ο Γιώργος Παπαδάκης, με αφορμή την απομάκρυνση του Κώστα Αρβανίτη και της Μαριλένας Κασίμη το 2012 από τη δημόσια τηλεόραση.

"Έχω θητεύσει στην ΕΡΤ ως εργαζόμενος, με δύο απολύσεις από τη ΝΕΤ. Μου τοιχοκολλήθηκε την ημέρα της κηδείας της μητέρας μου, έξω από το σπίτι μου... Χωρίς αποζημίωση", είπε ο παρουσιαστής, ο οποίος εξέφρασε ανοιχτά τη συμπαράστασή του στους συναδέλφους του:

"Θέλω να συμπαρασταθώ στους δύο συναδέλφους μου. Είναι παρέμβαση ωμή στη δημοσιογραφική λειτουργία. Φίλος, αδερφός ο Αιμίλιος, αλλά Αιμίλιε ίσως αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά τη δημοσιογραφική δεοντολογία. Έχει κάνει ένα φοβερό λάθος. Είναι δημόσια τηλεόραση, όχι κρατική! Θεωρώ ότι η απόφαση ήταν ακραία, υπερβολική και θα ανακληθεί μέσα στη μέρα", τόνισε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Σεξουαλικό πρόβλημα για τον Γιώργο Παπαδάκη! Η αποκάλυψη από τον ίδιο!

Εκτός από κορυφαίος δημοσιογράφος ο Γιώργος Παπαδάκης είναι και λάτρης του χιούμορ! "Έχω σεξουαλικό πρόβλημα...", δήλωσε και μας άφησε άφωνους!

Ο παρουσιαστής της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα", παρόλο που έχει περάσει δύσκολες στιγμές στη ζωή του, φαίνεται να μην το βάζει κάτω.

Σε μια παρουσία του στον Alpha και στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη είχε δώσει ρέστα!

Μεταξύ άλλων είχε πει πως έχει σεξουαλικό πρόβλημα αφού έχει πέσει στις επιδόσεις του και από επτά φορές την ημέρα κάνει σeξ πέντε! Μάλιστα ζήτησε τις συμβουλές της εκπομπής της Ελένης που είχε σχετικό... ρεπόρτερ με την παρουσιάστρια να έχει λυγίσει από τα γέλια!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο μετά το 21:00:

Έξαλλος ο Γιώργος Παπαδάκης: Έκανε τα... παράπονά του δημόσια!

Τα παράπονά του, για τον κ. Βρούτση, έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος on air είπε πως τον καλούν στην εκπομπή αλλά δεν πάει.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα" το πρωί της Τρίτης (21/01), έκανε δημόσια τα παράπονα του, στον κ. Βρούτση, ο οποίος δεν πάει στην εκπομπή.

Συγκεκριμένα, όπως ειπώθηκε στο πάνελ, ο Γιώργος Παπαδάκης, έχει ζητήσει εδώ και δύο εβδομάδες τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων να βρεθεί στην εκπομπή, ωστόσο εκείνος είναι σε αφωνία. Σύμφωνα, όμως, με τον παρουσιαστή, ο κ. Βρούτσης έχει βρεθεί σε δύο άλλες εκπομπές, αφήνοντας υπονοούμενα πως δεν θέλει να παρευρεθεί στο πάνελ.

O Γιώργος Παπαδάκης, έχει αποδείξει ότι δεν μασάει τα λόγια του, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που λέει την άποψή του δημόσια. Να σας θυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό, υπήρξε έντονος καβγάς ανάμεσα στον παρουσιαστή και στον Γιάννη Ραγκούση.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share