Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη σοκ: Το άγνωστο παρελθόν και το μυστικό που συνέδεε την Αλίκη Βουγιουκλάκη με την Ρούλα Κορομηλά!

Σοκ!

2 Φεβρουαρίου 2020 14:21
Αποκάλυψη σοκ: Το άγνωστο παρελθόν και το μυστικό που συνέδεε την Αλίκη Βουγιουκλάκη με την Ρούλα Κορομηλά!

Γνωρίζετε ποια είναι η σχέση της Ρούλας Κορομηλάς με τη νεκρή Αλίκη Βουγιουκλάκη; Τι μπορεί να ένωνε τις δύο γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης;

Ο Στέφανο Σαρτίνι ήταν γνωστό ότι διατηρούσε σχέση με την γνωστή παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά! Λαμπερά shows, ταξίδια στην Ιταλία και μια σχέση πάθους συνοδευόμενη από δηλώσεις απόλυτου έρωτα Τι μεσολάβησε όμως αργότερα και άλλαξαν όλα;

Συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα πλατό του Ciao ΑΝΤ1. Ο τότε ισχυρός άνδρας του καναλιού του Αμαρουσίου Νίκος Μαστοράκης ήθελε Ιταλό σκηνοθέτη για το νέο show και έτσι φέρνει στην Ελλάδα τον Στέφανο Σαρτίνι. Πολύ σύντομα τη Ρούλα και τον σκηνοθέτη της θα ενώσει ένας δυνατός έρωτας. Εκείνος ακολουθεί τη Ρούλα στο MEGA μετά το σπάσιμο του συμβολαίου της με τον ANT1 και δημιουργούν το «Mπράβο». Τα δημοσιεύματα της εποχής κάνουν λόγο για μια παθιασμένη σχέση (έξι χρόνια) που θα οδηγήσει το ζευγάρι στα σκαλιά της εκκλησίας. Η αλήθεια είναι πως πράγματι ήταν μια σχέση πάθους με τα πάνω της και τα κάτω της, που πολλές φορές έβγαιναν και στον «αέρα» του «Μπράβο».

Οταν ήταν στα καλά τους με ερωτικά υπονοούμενα και όταν ήταν τσακωμένοι με on air μπηχτές. Παρά τα προβλήματα, η σχέση κράτησε σχεδόν έξι χρόνια. Μάλιστα, τον Σεπτέμβριο του 1997, παραμονές της έναρξης της νέας σεζόν, το ζευγάρι φωτογραφίζεται μαζί για το εξώφυλλο περιοδικού με την δήλωση «Ζούμε έναν μαραθώνιο έρωτα». Η Ρούλα πηγαίνει στην Ιταλία, μαθαίνει τη γλώσσα (;) και οι φήμες για γάμο φουντώνουν ακόμη περισσότερο. Οι φήμες λένε πως το φινάλε γράφτηκε ένα καλοκαιρινό βράδυ στη Σύρο, όταν η Ρούλα κατά τη διάρκεια του «Mπράβο» αντιλήφθηκε πως ο Στέφανο είχε σχέση με την καλεσμένη της εκπομπής, την παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης Κατερίνα Λάσπα.

Ωστόσο η σχέση αυτή με τον Στέφανο Σαρτίνι της έδωσε πολλές ευκαιρίες αφού γνώρισε πολλούς ανθρώπους και μελλοντικούς της συνεργάτες! Η ίδια κατάφερε να εδραιωθεί στον καλλιτεχνικό χώρο και να μάθει πάρα πολλά πράγματα και να γίνει η Ρούλα όλου του κόσμου! Ακόμα και αν έληξε άδοξα η Ρούλα Κορομηλά γιόρτασε τα γενέθλια της μαζί του και με την Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Μια σπάνια συνύπαρξη, πριν από είκοσι ολόκληρα χρόνια! Η γνωστή παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά γιόρτασε μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την Μαρινέλλα, τη Νόρα Βαλσάμη και τον Ιταλό σκηνοθέτη Στέφανο Σαρτίνι, τα τρία πρώτα χρόνια της καθημερινής τηλεοπτικής εκπομπής «Πρωινός Καφές», σε κλαμπ της Θεσσαλονίκης, στις 6 Μαΐου 1994. Παρακολουθήστε το συλλεκτικό βίντεο - ντοκουμέντο, με τις δηλώσεις τους στον τηλεοπτικό φακό του ΑΝΤ-1.

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτή ήταν η πραγματική της ηλικία!

Η ταυτότητα της εθνικής Αλίκης Βουγιουκλάκη που εκδόθηκε 55 χρόνια πριν. Ποια είναι η πραγματική της ηλικία;

H Αλίκη Βουγιουκλάκη κάποτε είχε δηλώσει ότι και "μετά από χρόνια όταν θα χω φύγει θα ασχολούνται ακόμα με μένα,θα βγαίνουν βιβλία σπάνιες φωτογραφίες και συνεχεία θα βρίσκουν θέματα γύρω από την ζωή μου".

Έτσι λοιπόν έφτασε στα χέρια μας και η ταυτότητα της. Αξίζει σαν θησαυρός μιας και η ηλικία της ήταν κάτι που απασχολούσε όλον τον κόσμο όσο ζούσε.

Ακόμα και σήμερα αναρωτιέται πολύς κόσμος αν έχει δηλωθεί μετά το φευγιό της η αληθινή της ηλικία. Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σοκάρουν οι φωτογραφίες της άβαφης ηθοποιού από το νεκροκρέβατο! Δεν τις έχετε δει ποτέ!

Η ταυτότητα της Αλίκης Βουγιουκλάκη είχε εκδοθεί στις 31 Οκτώβρη του 1963 και η περιγραφή της έχει ως εξής:

Γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου του 1937 (εδώ ακριβώς είναι και το επίμαχο σημείο αφού η αληθινή χρονιά που γεννήθηκε η εθνική μας σταρ είναι το 1934).

Τόπος γέννησης το Μαρούσι Αττικής, και κάτοικος οδός Δημητρίου Σούτσου 7.

Ύψος 1.68 ,σχήμα προσώπου οωηδές και μάτια καστανά. Όνομα πατρός Ιωάννης και μητέρας Αιμιλία, το γένος Κουμουνδούρου .Επάγγελμα ηθοποιός και θρήσκευμα, χριστιανή ορθόδοξη.

Αυτή είναι λοιπόν η ταυτότητα της Αλίκης Βουγιουκλάκη και η ηλικία η οποία έκρυβε ΜΟΝΟ 3 χρόνια, ανάξιο λόγου.

Φίλοι της θα πουν αργότερα ότι περισσότερο την διασκέδαζε όλο αυτό που γινόταν γύρω από την ίδια και συνήθιζε να λέει γελώντας , -Άστους να τρώγονται, να μετράνε και να υπολογίζουν. Ντόρος να γίνεται.

Από κάπου θα μας βλέπει σήμερα και θα χαμογελάει…

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε τουρκική ταινία! Βίντεο - ντοκουμέντο!

Το ξέρατε ότι η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε συμμετάσχει σε τούρκικη ταινία;

Αυτή ήταν μαθήτρια και αγάπησε τον καθηγητή της, που ήταν η Δημήτρης Παπαμιχαήλ, και την σταμάτησε από το σχολείο. Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αποκαλύφθηκε η μεγαλύτερη "απάτη'! Δεν φαντάζεστε ποιος την βοήθησε!

Αυτό ήταν το σενάριο της ταινίας που είχε σπάσει ταμεία την εποχή εκείνη (Α' Προβολή: 11/11/1963) που είχε κόψει 591.675 χιλιάδες εισιτήρια. Αλίκη Βουγιουκλάκη:

Μια όμορφη ασπρόμαυρη ελληνική κωμωδία σε σενάριο και σκηνοθεσία του Αλέκου Σακελλάριου της Φίνος Φιλμ.

Πρωταγωνιστούσαν οι: Βουγιουκλάκη Αλίκη, Παπαμιχαήλ Δημήτρης, Παπαγιαννόπουλος Διονύσης, Κωνσταντάρας Λάμπρος, Πάνου Καίτη, Κωνσταντίνου Γιώργος, Γαρμπή Τζόλυ, Νικολαϊδης Δημήτρης, Λαμπροπούλου Καίτη, Μπονέλου Μαρία, Μορίδης Θόδωρος, Έξαρχος Θόδωρος, Νικολαϊδου Δέσποινα, Βελέντζας Γιώργος, Σάκαινας Βαγγέλης, Σακελλάριος Αλέκο

Υπόθεση:

Η Λίζα Πετροβασίλη θα κάνει την άρρωστη για να μην πάει σχολείο. Έτσι θα γνωρίσει και θα παντρευτεί τον καθηγητή, γιατρό, Δημήτρη Παπαδόπουλο, εγκαταλείποντας το σχολείο στην τελευταία τάξη. Οι υποχρεώσεις όμως της συζυγικής ζωής θα κάνουν τη Λίζα να νοσταλγήσει τα ανέμελα σχολικά χρόνια και θα πάρει την απόφαση να γραφτεί στην τελευταία τάξη, κρυφά από τον άντρα της…

Για την ιστορία θα πρέπει να γνωρίζεται ότι:

Ήταν κινηματογραφική διασκευή της ομώνυμης θεατρικής κωμωδίας του Σακελλάριου / Γιιαννακόπουλου. Η ταινία γυρίστηκε ταυτόχρονα σε δύο βερσιόν. Μία Ελληνική με τους συντελεστές που προαναφέρουμε και μία τούρκικη (Siralardaki Heyecanlar), όπου η Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι η μόνη από το Ελληνικό καστ που συμμετέχει στη ταινία.

Η τουρκική εκδοχή, όπου συμπρωταγωνιστής της Αλίκης ήταν ο Τούρκος ηθοποιός Ορχάν Γκιουνισραϋ, δεν παίχτηκε ποτέ στη Τουρκία, επειδή προέκυψε Ελληνοτουρκικό πολιτικό πρόβλημα.

Η ταινία γυρίστηκε τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη μεγάλη επιτυχία της Βουγιουκλάκη ως ζωηρή μαθήτρια Παπασταύρου, στην εξίσου μεγάλη κινηματογραφική επιτυχία της Φίνος Φιλμ, "Το Ξύλο βγήκε από τον παραδεισο".

Δείτε τα Video που ακολουθούν:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share