Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το νεκρό βρέφος και η... οργή του Νίκου Χατζηνικολάου! Σοκ!

Σπαραγμός!

31 Ιανουαρίου 2020 12:01
Το νεκρό βρέφος και η... οργή του Νίκου Χατζηνικολάου! Σοκ!

Την οργή του για τα όσα συνέβησαν πριν καιρό στη Συρία, είχε φανερώσει ο Νίκος Χατζηνικολάου! Τι είχε αναφέρει για το νεκρό παιδί;

Ο κεντρικός παρουσιαστής του ANT1, έχει δείξει μέσω των social media, πως είναι αρκετά ευαίσθητος με τέτοια θέματα.

Ανάρτηση για όλα όσα έγιναν τις στη Βόρεια Συρία με την τουρκική επίθεση θέτοντας σειρά ερωτημάτων για τη στάση της... πολιτισμένης Δύσης και της Ευρώπης, έκανε πριν καιρό στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter o Νίκος Χατζηνικολάου.

«Ποιος έχει απάντηση στα ερωτήματα αυτής της μητέρας; Αυτή είναι η... πολιτισμένη Δύση; Τυφλή και κουφή; Δεν πρέπει η Ευρώπη να αντιδράσει;», αναφέρει στην ανάρτηση του ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Δείτε την ανάρτηση του στο Athensmagazine.gr:

Πάθαμε σοκ με τον μεγάλο γιο του Νίκου Χατζηνικολάου: Δεν φαντάζεστε πόσο μοιάζουν!

Δεν φαντάζεστε πόσο μοιάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου με το γιο του, στο πρόσωπο είναι ίδιοι. Την φωτογραφία την είχε ανεβάσει στο Instagram πριν καιρό με αφορμή τα γενέθλια του.

Ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένεια του, η οποία είναι και η πρώτη προτεραιότητα του.

Ο γιος του Πάνος, καρπός του έρωτα του με την σύζυγο του από τον πρώτο του γάμο, που γεννήθηκε το 1994, είχε γενέθλια πριν λίγο καιρό και ο Νίκος Χατζηνικολάου, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να του ευχηθεί και δημόσια.

«Χρόνια σου πολλά αστέρι μου! Σε αγαπάω!» έγραψε ο περήφανος πατέρας στη λεζάντα της φωτογραφίας του.

Δείτε πόσο μοιάζουν:

"Βγάλε το σκασμό...": Εκτός εαυτού ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον ιδιοκτήτη του "ΣΚΑΙ" Γιάννη Αλαφούζο καλώντας τον να… βγάλει το σκασμό. Εκτός εαυτού ο παρουσιαστής.

Αφορμή αποτέλεσε ο τρόπος που παρουσιάστηκε από το κανάλι του Φαλήρου η αναφορά που έκανε στον κ. Χατζηνικολάου ένα έγγραφο του FBI που παρουσίασε ο αντιεισαγγελέας Γιάννης Αγγελής στην προανακριτική στη Βουλή για το θέμα της Novartis.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλεσε τον Γιάννη Αλαφούζο "Γιαννάκη από το Νέο Φάληρο" που "κάνει μπάνιο στα λαθραία στο Ασπρονήσι" και χαρακτήρισε το έγγραφο "κ@λ@χαρτο".

Μίλησε δε για αμνήμονες λασπολόγους που πρέπει να βγάλουν το σκασμό. "Ακούς Γιαννάκη; Βγάλε το σκασμό Γιαννάκη!" είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε "Και πες μας πόση διαφήμιση πήρε ο όμιλός σου από τη Novartis τα χρόνια εκείνα, εμείς πήραμε ψίχουλα Γιαννάκη".

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share