Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μαγεία της φύσης! Η Ελληνική παραλία με την ροζ άμμο που επισκέφθηκε η Πριγκίπισσα Νταιάνα με τον Κάρολο!

Στις καλύτερες του κόσμου!

30 Ιανουαρίου 2020 17:00
Μαγεία της φύσης! Η Ελληνική παραλία με την ροζ άμμο που επισκέφθηκε η Πριγκίπισσα Νταιάνα με τον Κάρολο!

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι πριν αρκετά χρόνια είχαν επισκεφτεί την Ελλάδα, και συγκεκριμένα τον Μπάλο με γιοτ ο Κάρολος με την Πριγκίπισσα Νταιάνα. Η παραλιά με τα γαλάζια νερά, τα αμέτρητα κοχύλια και την ροζ άμμο δίκαι συγκαταλέγεται στις 10 καλύτερες παραλίες του κόσμου!

«Θαύμα της φύσης, εξωτικό τοπίο, σκηνικό απερίγραπτης ομορφιάς, γαλάζιος παράδεισος, μαγευτική παραλία» και πολλά πολλά ακόμη έχουν ειπωθεί για να περιγράψουν αυτό το θαύμα της ελληνικής φύσης.

Η αλήθεια όμως είναι ότι ότι και αν ακούσεις, όσες φωτογραφίες και αν δεις, τίποτα δεν συγκρίνεται με αυτό που θα νιώσεις όταν πατήσεις τα πόδια σου στον Μπάλο! Για αυτό και η βασιλική οικογένεια δεν μπορούσε να μην τιμήσει την παραλία, αν και δεν υπάρχουν φωτογραφίες τους. Μπορούμε να δούμε όμως κάποιες προσωπικές φωτογραφίες της Νταιάνα και του Καρόλου, που δεν είχαν βγει στην δημοσιότητα!

Η διάσημη λιμνοθάλασσα του Μπάλου, που φιγουράρει κάθε χρόνο στις λίστες με τις καλύτερες παραλίες του κόσμου, βρίσκεται στην Κρήτη, περίπου 56 χλμ βορειοδυτικά των Χανίων και 17 χλμ βορειοδυτικά της Κισσάμου.

Είναι μια ρηχή αμμουδερή παραλία που σχηματίζεται ανάμεσα στο Ακρωτήριο της Γραμβούσας και το μικρότερο ακρωτήριο Τηγάνι, κάτω από τον ορεινό όγκο του Πλατύσκινου.

Τα νερά είναι εξωτικά λευκά, έντονα γαλαζοπράσινα και τυρκουάζ μαζί!

Όσο για την άμμο.. Λευκή αλλά και ροζ σε πολλά σημεία. Ένας χρωματισμός που οφείλεται στα εκατομμύρια σπασμένα κοχυλάκια που υπάρχουν διάσπαρτα παντού!

Με μια ματιά καταλαβαίνεις γιατί ολόκληρη η περιοχή είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα προστασίας Natura. Ο Μπάλος δεν είναι απλά μία παραλία.

Είναι ένα κομψοτέχνημα της φύσης που έχει πρωταγωνιστήσει σε εκατοντάδες φωτογραφίες και έχει λατρευτεί από χιλιάδες ανθρώπους που το είδαν από κοντά.

Στις σπηλιές της περιοχής φωλιάζουν μαυροπετρίτες, θαλασσοκόρακες και κορμοράνοι ενώ στην ευρύτερη περιοχή βρίσκει καταφύγιο η προστατευόμενη μεσογειακή φώκια και η χελώνα caretta caretta!

Αν ξεχαστείς στην παραλία μέχρι αργά το απόγευμα, μη βιαστείς να φύγεις.

Από το μονοπάτι πάνω από το Μπάλο μπορείς να απολαύσεις ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα που έχεις δει ποτέ στη ζωή σου!

Δείτε τον Μπάλο από ψηλά..

Κεράτωνε την πριγκίπισσα Νταϊάνα ο πρίγκιπας Κάρολος! Στα δικαστήρια ο μηχανικός που ισχυρίζεται ότι είναι παιδί του!

Ένας μηχανικός, από την Αυστραλία, ισχυρίζεται ότι είναι ο καρπός της αγάπης του Πρίγκιπα Κάρολου και της Καμίλλα Πάρκερ Μπόουλς. Αποφάσισε να στείλει την υπόθεση στο Ανώτατο Δικαστήριο σε μια προσπάθεια να αποδείξει ότι οι βασιλείς είναι οι γονείς του.

Ο Σίμον Ντοράντε Ντέι, 53 ετών, γεννήθηκε στο Γκόσπορτ, κοντά στο Πόρτσμουθ, τον Απρίλιο του 1966 και υιοθετήθηκε όταν ήταν ηλικίας 18 μηνών από το βρετανικό ζευγάρι Κάρεν και Ντέιβιντ Ντέι. Τελικά είναι αλήθεια ότι ο πρίγκιπας Κάρολος κεράτωνε την πριγκίπισσα Νταϊάνα; Πάντως πολλά έχουν ακουστεί για τον γάμο τους, όπως και μια φράση της Νταϊάνα, η οποία αναφέρεται στην Καμίλα και προκάλεσε σάλο!

Ο κ. Ντοράντε Ντέι, ο οποίος ζει τώρα στο Κουίνσλαντ, έχει μιλήσει αρκετές φορές για την πεποίθησή του ότι δόθηκε για υιοθεσία από την 18χρονη Καμίλλα.

"Η γιαγιά μου, η οποία εργάστηκε για τη βασίλισσα, μου είπε ξεκάθαρα ότι ήμουν ο γιος του Καρόλου και της Καμίλλα" δήλωσε στην New Idea. Δείτε τον στο Athensmagazine.gr!

Ο 53χρονος κατέθεσε έγγραφα στο Ανώτατο Δικαστήριο λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, υποστηρίζοντας ότι η ιστορία του είναι το «πιο εκρηκτικό» πράγμα που συμβαίνει στο παλάτι.

«Είναι σίγουρα το πιο σημαντικό βήμα που έχω πάρει μέχρι τώρα - έπρεπε να επιβάλω μια προθεσμία, να τα κρατήσω σε μια ημερομηνία, γιατί χρειαζόμαστε απαντήσεις», είπε.

Ο βρετανός υπήκοος δήλωσε ότι το δικαστήριο του Κουίνσλαντ τον κορόιδεψε όταν μεταβίβασε τα χαρτιά.

Αλλά τελικά στάλθηκαν σε δικαστή του High Court στο Σίδνεϊ για να αναθεωρήσουν και να αξιολογήσουν την υπόθεση, είπε.

Ο κ. Ντοράντε Ντέι δήλωσε ότι το παλάτι θα είχε μάθει για τις υποθέσεις του High Court και ότι η αποκάλυψη θα είχε προκαλέσει «πανικό» πριν από τα Χριστούγεννα.

Μετά το «Megxit», ο κ. Ντοράντε Ντέι είναι ανένδοτος ότι η περίπτωσή του θα είχε προκύψει κατά τη διάρκεια κρίσης στο Sandringham Estate.

«Ενώ όλος ο κόσμος σκέφτηκε ότι μιλούσαν για τον Χάρι, πιστεύουμε ότι αυτή η νομική μάχη θα ήταν επίσης στην ατζέντα και θα συζητηθεί», είπε.

Η νέα υπόθεση του ζητά μια συνεδρίαση μεσολάβησης και μια «δήλωση πατρότητας».

Ισχυρίζεται ότι ο Πρίγκιπας Κάρολος, η Καμίλα και η βασίλισσα έχουν περάσει τα «χρόνια» να κρύβονται από την αλήθεια.

Ο μηχανικός με έδρα το Queensland έχει τρεις άλλες υποθέσεις ενώπιον των δικαστηρίων, οι οποίες σχετίζονται με την απασχόλησή του και την πεποίθησή του ότι διώχθηκε άδικα.

Ο κ.Ντοράντε Ντέι, ο οποίος είναι παντρεμένος με μια γυναίκα από την Αυσταλία με την ονομασία Ελβιάνα, δημοσιεύει συχνά ενημερώσεις σχετικά με την επιθυμία του για αναγνώριση από την βασιλική οικογένεια στο Facebook.

Έγραψε μια ανοικτή επιστολή στον Πρίγκιπα Χάρι και στην Μέγκαν, όπου επέλεξε ομοιότητες μεταξύ της διαπολιτισμικής του ένωσης και της δικής τους.

Επίσης, μοιράζεται φωτογραφίες σύγκρισης με τον εαυτό του με μέλη της βασιλικής οικογένειας, με τα οποία ισχυρίζεται ότι έχουν μια εντυπωσιακή ομοιότητα.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share