Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020

"Εγώ και στην αρρώστια είμαι...": Η ανατριχιαστική ατάκα της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον γιατρό της όταν της ανακοίνωσε τον καρκίνο!

Συγκλονιστικό!

23 Ιανουαρίου 2020 08:06

Ποια ήταν η ανατριχιαστική ατάκα που είπε η Αλίκη Βουγιουκλάκη στον γιατρό της, όταν εκείνος της ανακοίνωση πως έχει καρκίνο;

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη πέθανε στις 23 Ιουλίου του 1996 από καρκίνο. Από την ημέρα που έμαθε ότι ήταν άρρωστη πέρασαν μόλις 63 μέρες πριν έρθει το τέλος. Στην κηδεία της οι εκδηλώσεις του κόσμου ήταν πρωτόγνωρες για τα ελληνικά δεδομένα και η τηλεοπτική κάλυψη έμοιαζε με υπερπαραγωγή, γεμάτη από υπερβολές, κλισέ και άστοχα σχόλια. Ο κόσμος όμως ήταν καθηλωμένος στην τηλεόραση αμέτρητες ώρες παρακολουθώντας ατελείωτα αφιερώματα, δηλώσεις φίλων και συγγενών της, ακόμη και ανούσια φλυαρία χωρίς καμία πληροφορία. Οι εφημερίδες την επόμενη ημέρα έγραψαν ότι 9 στους 10 τηλεθεατές είδαν «το τελευταίο αντίο» στην Αλίκη, η οποία μάλιστα είχε και δεύτερο όνομα!

Αλίκη Βουγιουκλάκη τέλος

Η Βουγιουκλάκη αντιμετώπισε το πρόβλημα στην υγεία της με αξιοπρέπεια και γενναιότητα. Ακόμα και όταν ρώτησε τον διάσημο γιατρό Γουότσον πόσο χρόνο ζωής της έδινε, του είπε: «Μην ανησυχείς, εγώ και στην αρρώστια είμαι επαγγελματίας». Η «Μηχανή του Χρόνου» το 2006 παρουσίασε ένα αφιέρωμα στη ζωή της. Δείτε στο βίντεο την τελευταία συγκινητική παράσταση της Αλίκης στη Θεσσαλονίκη και τις δηλώσεις της μέσα στο αεροπλάνο όταν επέστρεφε από τη Βοστώνη. Ήταν τότε που γνώριζε πια όλη την αλήθεια για την κατάστασή της. «Ένα θέλω να σας παρακαλέσω. Προσευχηθείτε και εσείς για μένα… τίποτα άλλο», ήταν τα λόγια της…

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Συγκινεί η κίνηση της ηθοποιού στα "παιδικά χωριά SOS"!

Σε πλάνα από το παλιό Mega, μπορούμε να δούμε την Αλίκη Βουγιουκλάκη στα παιδικά χωριά SOS το 1993, να μοιράζει χαμόγελα τα Χριστούγεννα, σε παιδιά που το έχουν ανάγκη!

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη έχει ξεχωρίσει πε΄ρα από το ταλέντο της, και για το ήθος της, και συνεχίζει να απασχολεί μέχρι και σήμερα. Συγκεκριμένα, όλο και αποκαλύπτονται νέα στοιχεία για την ζωή της αλλά και για την διαθήκη της.

Έπιανε τα παιδιά και τους μοίραζε δώρα, Συμμετείχαν ο Αλκαίος, η τραγουδίστρια Δάφνη και η Τζωρτζίνα. Η Αλίκη κατέβηκε από ένα ελικόπτερο στην Βάρη, και είχε γίνει πραγματικά πανικός. Το είχε διοργανώσει η ίδια Ζήνα Κουτσελίνη, όπως είπε στην εκπομπή της " Αλήθειες με την Ζήνα".

Η εικόνα της Αλίκης δίπλα στα παιδιά πραγματικά ανατριχιάζει, αλλά αποδεικνύει και πόσο εξαίρετος χαρακτήρας ήταν.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share