Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πριγκίπισσα Νταΐάνα: Το βίντεο που μαλώνει τον μικρό πρίγκιπα Χάρι! Θα ήταν έξαλλη μαζί του σήμερα...

Βίντεο ντοκουμέντο!

19 Ιανουαρίου 2020 18:18
Πριγκίπισσα Νταΐάνα: Το βίντεο που μαλώνει τον μικρό πρίγκιπα Χάρι! Θα ήταν έξαλλη μαζί του σήμερα...

Ο Πρίγκιπας Χάρι από μικρός ήταν πνεύμα αντιλογίας, και σίγουρα σήμερα η μητέρα του, η πριγκίπισσα Νταΐάνα θα ήταν έξαλλη μαζί του και με την Μέγκαν Μαρκλ.

Υπάρχει βίντεο ντοκουμέντο από το 2004, από το αμερικανικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο NBC. Οι κασσέτες με τίτλο «Princess Diana: The secret tapes» είναι γνωστές σε όλον τον κόσμο. Απασχολούσε ιδιαίτερα τα ΜΜΕ με την προσωπικότητα της, όπως εξακολουθεί να κάνει, αφού βγαίνουν στην δημοσιότητα εικόνες από τον τάφο και την κηδεία της.

Το συγκεκριμένο βίντεο δείχνει την έντονη προσωπικότητα του Χάρι, που από μικρός έκανε αταξίες.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη της μητέρας του στις αρχές της δεκαετίας του ’90, όταν ρωτήθηκε εκείνη αν κάποιος της είχε αγγίξει την καρδιά τελευταία, ο Χάρι πετάχτηκε λέγοντας: «Ναι, εγώ!»

Η Νταΐάνα επενέβη για να τον μαλώσει: «Χάρι σσσσ!», ενώ συμπλήρωσε ότι δε μπορεί να βάλει τις λέξεις της σε σειρά. Ο Χάρι για να μπορέσει να καθίσει κάτω ήσυχος χρειάστηκε να τον ξαναβάλει στην θέση του!

Δείτε το βίντεο:

Όταν η Βασίλισσα Ελισάβετ ντύθηκε στα μαύρα για την κηδεία της Πριγκίπισσας Νταϊάνα!

Σε αυτό το βίντεο μπορούμε να δούμε την μεγαλειότης, την Βασίλισσα Ελισάβετ, να παρευρίσκεται στην κηδεία που είχε συγκλονίσει τότε, δηλαδή αυτή της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Πολλά ακούγονται μετά τον θάνατο της, που έχει στιγματίσει την ανθρωπότητα, ενώ πολλοί δεν σταματάνε να ασχολούνται με την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Είναι σίγουρα μια από τις προσωπικότητες που έχουν απασχολήσει, αφού μέχρι και το φάντασμά της ισχυρίζονται ότι έχουν δει!

Η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Έντουαρντ, έφτασαν στο Αβαείο του Γουέστμινστερ για την κηδεία της Νταϊάνα, πριγκίπισσας της Ουαλίας στις 6 Σεπτεμβρίου 1997.

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ παίρνουν την θέση της Νταϊάνα και του πρίγκιπα Καρόλου!

Η Δούκισσα και ο Δούκας του Κέμπριτζ, η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, είναι η ανανεομένη μορφή του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ο σχολιαστής που γεννήθηκε στο Essex πρόσθεσε ότι το ζευγάρι πρόκειται να γίνει μια «μεγάλη δύναμη» στη διπλωματία της εξουσίας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πιστεύω ότι η θέση του Δούκα και της Δούκισσας του Καίμπριτζ θα συνεχίσει να εξελίσσεται, μοιάζουν περισσότερο με μια νέα εμφάνιση του Καρόλου και της Νταϊάνα στις εξαιρετικά επιτυχημένες πρώτες μέρες τους στην παγκόσμια σκηνή, καθιστώντας μια σημαντική δύναμη στη διπλωματία της δύναμης του Ηνωμένου Βασιλείου, ' είπε.

Ο κ. Τζόμπσον δήλωσε ότι αναμένει από τον πρίγκηπα Τσαρλς να αναλάβει το μεγαλύτερο μέρος των μεγάλων επισκέψεων της βασίλισσας στο εξωτερικό και θα διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στιςς συναντήσεις αρχηγών της κυβέρνησης της Κοινοπολιτείας στη Ρουάντα.

«Θα ταξιδέψει πιθανώς και σε μια άλλη αφρικανική χώρα», πρόσθεσε.

Αυτή η επιθυμία να κάνει τη διαφορά είναι σίγουρα ένα χαρακτηριστικό του πρίγκιπα Κάρολου και της πριγκίπισσας Νταϊάνα που πέρασε στους γιους τους Ουίλιαμ και Χάρι.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share