Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020

"Η Ελλάδα θα περάσει πολλά δεινά": Προφητεία που ανατριχιάζει!

Σοκ!

17 Ιανουαρίου 2020 12:20

Μετά την προφητεία που μιλάει για τους μετανάστες στην Ελλάδα, ανακαλύψαμε μια προφητεία που ανατριχιάζει! Τι αναφέρει για την Ελλάδα και τα δεινά που θα περάσει;

Πρόκειται για ένα έγγραφο που φέρεται να παραδόθηκε στον ιερωμένο Φίλιππο της μονής Έσφιγμένου, το οποίο περιγραφεί μία άγνωστη προφητεία του Γέροντος, που πέθανε στις 12 Ιουλίου 1994.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο έγγραφο αυτό, το οποίο αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό του Αγίου Όρους, ο, αξιοσέβαστος Αγιορείτης Παίσιος έγραψε όσα πρόκειται να συμβούν στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια με λεπτομέρειες. Πρόκειται για ένα ντοκουμέντο, το οποίο είχε σταλεί και στον Αρχιεπίσκοπο ρωσικού μοναστηρίου πριν από πολλά χρόνια, (ωστόσο ουδέποτε κοινοποιήθηκε από τους ιερείς, για άγνωστους λόγους.

«Η Ελλάδα θα περάσει πολλά δεινά» αυτήν την προφητεία του γέροντος, η οποία φέρεται να γράφτηκε τουλάχιστον προ 35ετίας, γίνεται εκτενής αναφορά σία δεινά τα οποία θα περάσει η χώρα μας, αλλά και στις σχέσεις μας με την Τουρκία. Η προφητεία αυτή αναφέρεται στην επίθεση που θα δεχθεί η χώρα μας από την Τουρκία, όταν αυτή θα θεωρεί τον εαυτό της υπερδύναμη.

γέροντας Παΐσιος

Οι Τούρκοι, σύμφωνα με όσα φέρεται να έχουν γραφτεί στην προφητεία, θα εκμεταλλευθούν κάποια αναταραχή στο εσωτερικό της χώρας μας και θα εισβάλουν από τη Βουλγαρία. Όταν η Τουρκία πιστέψει πως έγινε πια υπερδύναμη, τότε θα μας χτυπήσει και θα πάρουμε .πίσω την Πόλη! Από τους Τούρκους το ένα τρίτο θα χαθεί, το άλλο τρίτο θα φύγει πέρα από την Άγκυρα και το τελευταίο τρίτο θα βαπτιστούνε Χριστιανοί», αναφέρει η προφητεία του άγιου Παίσιου, ο οποίος κάνει λόγο στη συνέχεια για την καταστροφή της γείτονος, η οποία και θα διαμελιστεί σε τρία κομμάτια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι όσα βιώνουμε τα τελευταία χρόνια ο γέρων Παΐσιος αλλά και ο Κοσμάς ο Αιτωλός τα είχαν προβλέψει. «Λίγο πριν από τον Μεγάλο Πόλεμο θα υπάρχει κακομοιριά στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη!

Η Ευρώπη ΔΕΝ θα μας προσφέρει τίποτα! Έρχεται μόνο για να μας κλέψει την Πίστη μας και την Ψυχή μας», έγραφε η προφητεία. Η οικονομική κρίση, που μαστίζει την Ελλάδα τα δύσκολα αυτά χρόνια, με τους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους, τα συσσίτια, τις αυτοκτονίες, τις συνεχείς πιέσεις των Ευρωπαίων, είχαν όλα προφητευθεί από τους δύο αυτούς σημαντικούς αγίους της Ορθόδοξης Εκκλησίας.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share