Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε κοιμηθεί στο πάτωμα νοσοκομείου! Σοκάρει η αποκάλυψη!

Δεν φαντάζεστε τον λόγο!

15 Ιανουαρίου 2020 17:04
Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε κοιμηθεί στο πάτωμα νοσοκομείου! Σοκάρει η αποκάλυψη!

Είναι γνωστό ότι η πριγκίπισσα Νταϊάνα νοιαζόταν για όλους, αλλά πρωταγωνιστικό ρόλο στην καρδιά της ,κατείχαν τα παιδιά της. Δεν θα πιστεύετε τι συνέβη όταν τραυματίστηκε ο πρίγκιπας Χάρι!

Η πριγκίπισσα έδειχνε την αγάπη για τα παιδιά της δημόσια αλλά επίσης με τρόπους που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας. Ο θάνατος της ήταν κάτι που συγκλόνισε τον κόσμο, ενώ δεν σταματάνε να διαρρέουν φωτογραφίες, όπως αυτές από τον τάφο της, και ιστορίες, όπως και αυτή παρακάτω.

Η Νταϊάνα είναι η πιο όμορφη απόδειξη πως, ανεξάρτητα από βασιλικό αίμα ή κοινωνική τάξη, μια μαμά είναι πάντα μαμά. Αυτή η ιστορία που πρόσφατα έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό το αποδεικνύει με τον πιο περίτρανο τρόπο.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν αφοσιωμένη μητέρα, αυτό το ξέρουμε όλοι. Αλλά δεν είχαμε ιδέα σε πόσο μεγάλο βαθμό το είχε αποδείξει. Σύμφωνα με την εφημερίδα The Mirror, ένας φίλος της Νταϊάνα, ο τραγουδιστής Πάτι Μπολάι, περιγράφει μια σκηνή όπου ο πρίγκιπας Χάρι ξαφνικά αρρώστησε και έπρεπε να μπει στο νοσοκομείο.

Η Νταϊάνα αποφάσισε όχι μόνο να παραμείνει στο νοσοκομείο αλλά και να κοιμηθεί στο πάτωμα δίπλα στον γιο της. Και αυτό για να μην αποχωριστεί το παιδί, που ήταν τότε μόλις τριών ετών.

Το να κοιμάται μια πριγκίπισσα στο δάπεδο είναι πέρα από κάθε φαντασία. Αλλά εκείνη επέμεινε και το προσωπικό του νοσοκομείου έτρεξε να βρει ένα στρώμα ώστε τουλάχιστον να μπορεί να παραμείνει με σχετική άνεση στο πάτωμα.

Η Νταϊάνα ήταν μόλις 26 ετών τότε. Αυτό αποδεικνύει, αν κάποιος αμφέβαλε, το είδος τους ανθρώπου αλλά και τη μεγάλη αγάπη και δύναμη που είχε η πριγκίπισσα στην καρδιά της. Ο θάνατός της το 1997 προκάλεσε μεγάλη θλίψη σε ολόκληρο τον κόσμο. Ήταν αναπάντεχος ιδιαίτερα για τα παιδιά της, τον Γουίλιαμ και τον Χάρι, που έχασαν τόσο πρόωρα την πανέμορφη και χαρισματική μαμά τους.

Κοινοποιήστε αυτή την ιστορία αν πιστεύετε πως η Νταϊάνα είχε πραγματικά την πιο μεγάλη καρδιά από όλους τους βασιλείς που έζησαν ποτέ!

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: "Θέλω να είμαι το ταμπόν σου..." - Η συνομιλία που σοκάρει!

Ποια η άρρωστη συνομιλία ανάμεσα στον Κάρολο και την Καμίλα που δικαιώνει την Νταϊάνα! Γιατί έρχεται τώρα στο "φως";

«Θα ήθελα να ζω μέσα στο παντελόνι σου», είχε πει ο Κάρολος στην Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς σ’ εκείνη την περίφημη συνομιλία του 1989. «Τι θα γίνεις; Κυλότα;», είχε ρωτήσει εκείνη για να δεχτεί την θρυλικότερη απάντηση που έχει δώσει μέχρι σήμερα ο (αιώνιος) διάδοχος του θρόνου: «Θα ήθελα να ήμουν το ταμπόν σου…»

Τα απομνημονεύματα του πρώην σωματοφύλακα της Νταϊάνα στο βιβλίο με τίτλο «Guarding Diana: Protecting The Princess Around The World», Κεν Γουάρφ, αναφέρουν ότι υπήρξε… βασιλική χαρά όταν έγινε γνωστή η περίφημη συνομιλία του Κάρολου με την Καμίλα, ενώ μάλιστα κάποιοι έλεγαν ότι ο Κάρολος έστησε τη δολοφονία της Νταϊάνα.

Η Νταϊάνα αισθάνθηκε ενθουσιασμένη με τη δημόσια κατακραυγή προς τον πρίγκιπα Κάρολο κι αυτή η τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ Καρόλου και Καμίλας (που έγινε το 1989 και είδε το φως της δημοσιότητας το 1993) στάθηκε η αιτία για να κάνει η Νταϊάνα μια νέα αρχή στη ζωή της με τις ευλογίες του κόσμου. Η ίδια ωστόσο, δεν είχε παραλείψει να πει στο σωματοφύλακά της πόσο «άρρωστη» ήταν αυτή η συνομιλία.

Σημειωτέον, ότι η κουβέντα αυτή ήρθε στο φως περίπου ένα μήνα μετά τον επίσημο χωρισμό του Καρόλου και της Νταϊάνα και κατά τη διάρκεια μιας περιόδου που η τελευταία προσπαθούσε να ξεκινήσει το νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share