Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020

Παντελής Παντελίδης: Ο σωσίας του τραγουδισή ξεσπά! Τι είχε γίνει στο νεκροταφείο με τον πατέρα του Παντελή;

Τα υβριστικά σχόλια που του έγραψαν…!

11 Ιανουαρίου 2020 13:11
Παντελής Παντελίδης: Ο σωσίας του τραγουδισή ξεσπά! Τι είχε γίνει στο νεκροταφείο με τον πατέρα του Παντελή;
Follow us on Google News

Ο σωσίας του Παντελή Παντελίδη ξεσπά! Τι έγινε στο νεκροταφείο με τον πατέρα του Παντελή;

Ο σωσίας του είναι ένα εκπληκτικό παιδί, χαμηλών τόνων, μόλις 24 χρόνων, που λέγεται Μανώλης Δ. Όλη αυτή η δημοσιότητα του είχε παεί στην κηδεία του,και είδαν όλοι την καταπληκτική ομοιότητα που έχει με τον άτυχο τραγουδιστή. Στο σημείο αυτό να σας θυμίσουμε τις σνατριχιαστικές λεπτομέρειες και ντοκουμέντα για το τροχαίο!

Παντελής Παντελίδης: Ο σωσίας του

Στην ερώτηση αν του έχουν πει ότι μοιάζει με τον Παντελίδη απαντά: "Η αλήθεια είναι πως μου το έχουν ξαναπεί γενικά πάρα πολλές φορές. Έχει τύχει μάλιστα να πάω και στο κέντρο όπου τραγουδούσε ο Παντελής ή στα Mad και αρκετοί ήταν αυτοί που μας παρομοίαζαν. Μάλιστα ακόμη και σε κάποιες φωτογραφίες που έχω βγει μαζί με τον Παντελή φαίνεται η ομοιότητά μας." Τύπος παίζει ανάποδα τραγούδι του Παντελίδη και ανακαλύπτει… προφητεία για τον...

Ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για το ότι μόλις τον είδε στο δρόμο ο πατέρας του Παντελίδη ήρθε, τον αγκάλιασε και φώναξε ότι είναι ο γιος του και εκείνος απάντησε:

Παντελής Παντελίδης: Ο σωσίας του

"Δεν θέλω να γράφονται ανακρίβειες. Το διάβασα κι εγώ και δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αυτό που είναι πραγματικότητα, που μου το μετέφεραν όμως, που εγώ με την τόση βαβούρα δεν το άκουσα, ήταν ότι μόλις με είδε ο πατέρας του Παντελίδη είπε «Να το παιδί μου». Το άκουσαν όμως οι φίλοι μου και όλοι που ήταν δίπλα από τον πατέρα του Παντελίδη. "

Μίνα Αρναούτη: ''Είμαι εγώ και ένας νεκρός μέσα'' - Η εξομολόγηση που δεν είχε κάνε ποτέ ξανά!

Η Μίνα Αρναούτη σε μια εξομολόγηση που δεν είχε κάνε ποτέ ξανά για το τροχαίο με τον Παντελή Παντελίδη, ''Είμαι εγώ και ένας νεκρός μέσα''.

Μετά από τρία σχεδόν χρόνια η γυναίκα που βρέθηκε μέσα στο τζιπ που τραγουδιστή εκείνο το μοιραίο βράδυ και βίωσε τόσο δύσκολες στιγμές θέλησε να σπάσει την σιωπή της και να περιγράψει τι συνέβη από την στιγμή που το αμάξι τράκαρε μέχρι τη στιγμή που βγήκε από το νοσοκομείο μήνες μετά.

undefined

«-Είναι αυτό το αμάξι, είμαι εγώ και ένας νεκρός μέσα (αυτό σκέφτομαι όποτε το κοιτώ)-
Εγώ ουρλιάζω εκείνος δεν μιλάει. Λιποθύμησε; Προσπαθώ να τους πω ότι πρέπει να βγω. Ανησυχώ ότι θα πάρει φωτιά. Με βγάζουν. Δεν βλέπω πουθενά τον Παντελή. Φωνάζω. Βγάλτε τον , σώστε τον! Είναι ο Παντελής (ναι , είναι ο Παντελής ο γνωστός Παντελής κάντε πιο γρήγορα).
Τραύματα, αίματα , ασθενοφόρο.. θυμάμαι να ρωτώ έναν διασώστη «πως είναι ο Παντελής» και μου είπε : «προσπάθησε να μη κοιμηθείς, προσπάθησε! Μη πέσεις σε κόμμα!»

Πάω στον ευαγγελισμό «πεθαίνω» τους έλεγα χωρίς να μπορώ να αναπνεύσω. Θυμάμαι έναν κύριο να μου κόβει τα ρούχα με ένα ψαλίδι. Μετά δεν θυμάμαι τίποτα. Ξύπνησα 1,5 μήνα μετά. Άνθρωποι εκεί γύρω, μπιπ-μπιπ μηχανήματα σφύριζαν. Ιατροί έρχονταν. Έφυγε η γριούλα ρώταγα με νόημα; Δεν απαντούσαν. Θα είσαι εσύ ο επόμενος ή θα νικήσεις; Αγωνιά. Η μάνα σου κολώνα εκεί. Μη με δει θεέ μου να λυγίζω. Μη με δει!Που είναι ο Παντελής. Πέθανε. Σε πολεμάνε.

Είχα την ατυχία να περάσω την δυστυχία μου με όλα τα φώτα και τις κατηγορίες πάνω μου.
Οδηγούσε εκείνος, δεν οδηγούσε, είχε πιει, δεν είχε πιει, έτρεχε ή δεν έτρεχε. Έχει μικρή σημασία για εμένα. Είμαι εκεί και πρέπει να ξανασηκωθώ. Έπρεπε να με είχατε στηρίξει, έπρεπε να μου είχατε συμπαρασταθεί. Έπρεπε να σεβόσασταν ότι είχα υποφέρει. Ότι όποιος κι αν έφταιγε εγώ ήμουν εκεί και εσείς όλοι είχατε επιστρέψει στη ζωή σας. Όλοι! Εσείς που σήμερα λέτε μη μιλάς! Μην ασχολείσαι! Μη ξεσπάς!

Έχω κάθε δικαίωμα να ξεσπάω! ΜΑΡΤΥΡΗΣΑ 3,5 χρόνια και δεν έβγαλα κιχ. Μόνο φωτογραφίες με μαγιό ανέβαζα και σας ενοχλούσα! Μίλησα κάποιες φορές όμως πόσα άντεξα. Σας ενοχλεί που δεν κρύφτηκα για να λέτε ότι φοβάμαι! Βρήκατε μια καραμέλα ότι επιζητώ τη δημοσιότητα και δεν σκεφτήκατε αν επιζητώ άπλα τη ζωή μου πίσω. Είχα ινσταγκραμ και πριν το ατύχημα! Με 12 χιλ ακολούθους (πριν 4 χρόνια , ναι!) δεν περιμένω να φτιαχτώ από ένα ατύχημα ούτε να γίνω συμπαθείς! Δεν έχω ανάγκη κανέναν! Στάθηκα στα πόδια μου γιατί έχω κότσια και αυτό είναι η μεγαλύτερη απόδειξη που έχω ότι δεν φοβάμαι τίποτα μονό αγαπώ τη ζωή ,την μητέρα μου,2-3 φίλους, την ελευθερία, την αλήθεια και όποιον με κάνει να περνώ καλά και γι αυτά δίνω και τη ζωή μου !
Μεγάλωσα δουλεύοντας απ τα 17. Δεν έχω ανάγκη πλούσιους φίλους και υποψηφίους γαμπρούς για να σταθώ.

Έχω επιλογές. Έχω φίλους με λεφτά και φίλους που ψήνουν σουβλάκια.
Στέκομαι χωρίς δεκανίκια! Δεν αντέχω να είμαι με τίποτα και με κανέναν που βαραίνει τη ψυχή μου η παρουσία του , δεν με χαραμίζω για χρήματα και για αγαθά! Αν ηταν ετσι θα είχα παντρευτεί έναν χορηγό , θα είχα ένα αμάξι κ ένα σπίτι και έναν να με πηγαίνει στα ραντεβού με τους γιατρούς. Δεν έχω!
Είναι επιλογή μου να περιμένω κάποιον που δεν θα φοβάται - όπως κι εγώ-να ζει μόνος του, να μην με έχει ανάγκη ,αλλά και να μη μπορεί χωρίς εμένα!
Απεχθάνομαι τις εξαρτήσεις.. ποτό, τσιγάρο, ναρκωτικά και συναισθηματικούς εκβιαστές!»

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share