Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης είναι πολύ άρρωστος και γι 'αυτό σιτίζετε μόνο με...

Θα σας συγκινήσει!

10 Ιανουαρίου 2020 15:04
Ο Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης είναι πολύ άρρωστος και γι 'αυτό σιτίζετε μόνο με...

Ο Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης είναι πολύ άρρωστος και γι 'αυτό σιτίζετε μόνο με...

Ο Γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης , είναι πολύ άρρωστος σιτίζετε με γάλα μόνο, μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί του με το κομποσκοίνι μας, ο Γέροντας μας ακούει ,τη Ευλογία του να έχουμε αδελφοί μου... Στο σημείο αυτό να σας θυμίσουμε την ανέκδοτη προφητεία του γέροντα!

Προφητεία από το 1555: Το 2020 θα γίνει ο τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος!

Ο αστρολόγος Νοστράδαμος ήταν Γάλλος φαρμακοποιός και αστρολόγος, γνωστός για το βιβλίο του Les Propheties, η πρώτη έκδοση του οποίου εμφανίστηκε το 1555. Πολλοί του αποδίδουν την πρόβλεψη κοσμοιστορικών γεγονότων. Σε μια προφητεία από αυτές αναφέρεται ότι το 2020 θα είναι η χρονιά που θα γίνει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος!

Μάλιστα, μαζί με αυτό αναφέρει την επάνοδο του Αδόλφου Χίτλερ και του ναζισμού, την παγκόσμια οικολογική καταστροφή, που όντως συμβαίνει στην Αυστραλία, και πιθανώς το τέλος της ανθρωπότητας. Μάλιστα αναφέρεται και η ημερομηνία που θα ξεκινήσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος!

Ο Νοστράδαμος είχε προβλέψει το 1993 την άνοδο του Χίτλερ και την καταστροφική φωτιά στο Λονδίνο το 1666.

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αϊατολάχ Χαμενέι έχει ορκιστεί "ισχυρή εκδίκηση" σε αντίποινα για την επίθεση, για την οποία η ΗΠΑ έχουν πάρει αντίμετρα κατά των μελλοντικών πράξεων τρομοκρατίας.

Με τη σύγκρουση του δυτικού κόσμου και του ανατολικού κόσμου, των συγκρούσεων στη Μέση Ανατολή και των εγχώριων αναταραχών στην Κίνα, ο κόσμος τρελαίνεται στο χείλος του χάους.

Ένα απόσπασμα του, ειδικότερα, θα μπορούσε να προειδοποιήσει για μια παγκόσμια σύγκρουση που ξετυλίγεται το 2020.

"Ο μεγάλος άνθρωπος θα χτυπηθεί την ημέρα από έναν κεραυνό. Μια κακή πράξη, που προηγήθηκε από τον κομιστή. "

Με βάση τις προβλέψεις του για το επόμενο έτος, ο κ.Χάμιλόν- Πάρκερ δήλωσε ότι υπάρχει μια ισχυρή πιθανότητα να ξεσπάσει ένας πόλεμος.

Ωστόσο, οι φυσικοί προβλέπουν μια καταστροφική σύγκρουση που εκτυλίσσεται στη Μέση Ανατολή και όχι σε παγκόσμια κλίμακα, την οποία ανέφερε ότι θα διαρκέσει από το 2020 έως το 2021.

Η σύγκρουση θα περιλαμβάνει "ταραχές στο Ιράν" και έναν πόλεμο μεταξύ Σαουδικής Αραβίας και Ιράν.

"Ο Πούτιν και το Τράμπ επιβάλλουν συμφωνία για ειρήνη".

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share