Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2020

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις οι νεκροί από τα "Εγκλήματα"!

Οι θάνατοι που ελάχιστοι γνωρίζουν!

4 Ιανουαρίου 2020 13:43
Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις οι νεκροί από τα

Ξέρετε ποιοι ηθοποιοί από τα "Εγκλήματα" είναι νεκροί; Εμείς τους βρήκαμε και σας τους παρουσιάζουμε!

Αποτελεί την σειρά του ΑΝΤ1 που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη στην ελληνική τηλεόραση! Μπορεί όλοι να ταυτίστηκαν με τον ρόλο της Σωσώς, όμως όλοι οι ρόλοι είχαν το δικό τους μερίδιο επιτυχίας στην σειρά!

Ο λόγος για τα "εγκλήματα"! Μια αγαπημένη σειρά που προβλήθηκε στην ελληνική τηλεόραση, μέσω της συχνότητας του ΑΝΤ1, πριν από περίπου 20 χρόνια! Από τότε μέχρι και σήμερα οι επαναλήψεις "σπάνε" κάθε ρεκόρ τηλεθέασης!

Από τους ηθοποιούς εκείνους όλοι έχουν μεγαλώσει, όπως για παράδειγμα η κολλητή της Σωσώς, "Πέπη".

Τρεις μάλιστα έχουν φύγει από την ζωή! Σε όλους το μυαλό πηγαίνει στον κυρ Αριστείδη, γνωστό και ως Αθηνόδωρος Προύσαλης! Ο αγαπημένο ηθοποιός έφυγε από την ζωή στις 5 Ιουνίου του 2012, με τον θάνατό του μάλιστα να μην γίνεται γνωστός αμέσως, αλλά μετά από μερικές μέρες!

Ωστόσο υπάρχουν ακόμα δυο ηθοποιοί που έχουν πεθάνει και δεν το γνωρίζατε! Άλλους γιατί απλά δεν θυμόσαστε ότι έπαιξαν στην σειρά και άλλους γιατί ο θάνατός τους δεν έγινε μεγάλος ντόρος! Ο πρώτος είναι ο αγαπημένος μας ηθοποιός Κώστας Τσάκωνας, ο οποίος ήταν ο ιδιοκτήτης του στριπτιτζάδικου που σύχναζε ο Αλέκος! Πέθανε στις 04 Νοεμβρίου του 2015!

Νεκροί 3 πρωταγωνιστές από τα

Ο άλλος είναι ο επίσης αγαπημένος ηθοποιός, Μιχάλης Γιαννάτος, ο οποίος έκανε τον ρόλο του κυρ Παντελή και πέθανε στις 17 Σεπτεμβρίου του 2013!

Νεκροί 3 πρωταγωνιστές από τα

Επίσης να σας θυμίσουμε ότι ένας αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος είχε συμμετάσχει στη σειρά "Το σόι σου", είναι νεκρός.

Εγκλήματα: Θυμάστε την «Γκούντρουν» την νταντά της Σωσώς; Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα

Θυμάστε την «Γκούντρουν» την νταντά της Σωσώς; Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα...

Μπορεί φέτος να κλείνουν 20 χρόνια από την πρεμιέρα των «Εγκλημάτων», οι επαναλήψεις, όμως, εξακολουθούν να δίνουν την εντύπωση πως η λατρεμένη Σωσώ ζει και βασιλεύει!

Από τα ωραιότερα επεισόδια της σειράς ήταν αναμφίβολα εκείνα στα οποία η Σωσώ παρουσιαζόταν ως έγκυος και λίγο αργότερα ως μανούλα (;), με την παρουσία της Γκούντρουν, της νταντάς – Γκεστάπο να μας χαρίζει στιγμές ξεκαρδιστικές.

Η Γερμανίδα Γκούντρουν (ναι, αυτή που έβαζε το τομάρι στην κατάψυξη της Σωσώς και του Αλέκου) στην πραγματικότητα είναι Σουηδή και ονομάζεται Εύα Στυλάντερ.

Απέχει από τα τηλεοπτικά, καθώς προτιμά τις κινηματογραφικές δουλειές και οι φωτογραφίες που θα βρει κανείς στο διαδίκτυο να την απεικονίζουν είναι λιγοστές.
Έτσι είναι σήμερα το alter ego της Σωσώς!

undefined

undefined

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share