Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2021

Αποκλείεται να το γνώριζες: Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα ήταν η μητέρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη;

Αποκάλυψη τώρα!

3 Ιανουαρίου 2020 09:54
Αποκλείεται να το γνώριζες: Ποια πασίγνωστη Ελληνίδα ήταν η μητέρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη;

Αυτή είναι η μητέρα της Αλίκης Βουγιουκλάκη! Δείτε την για πρώτη φορά, όπως σας κάναμε πρόσφατα και με τον πατέρα της! Ο λόγος για την Αιμιλία Κουμουνδούρου, τη μητέρα της Ελληνίδας σταρ! Η Αιμιλία Κουμουνδούρου, δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό της κόρης της. Βρισκόταν πάντα δίπλα της, είστε στα καλά είτε στα... άσχημα!

Μια ανατριχιαστική αποκάλυψη ήρθε από το παρελθόν στο φως της δημοσιότητας για την Αλίκη Βουγιουκλάκη και την δήλωση της μητέρας της!

Αλίκη Βουγιουκλάκη μητέρα

Σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Espresso, η Ροζίτα Σώκου κατάφερε να καθηλώσει με τις αποκαλύψεις που έκανε.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα μίλησε χωρίς φόβο και με πολύ πάθος για πρόσωπα που η ίδια γνώριζε καλά, τα οποία για εμάς, τους κοινούς θνητούς, είναι στο απυρόβλητο:

Για την Μελίνα Μερκούρη, που δεν διστάζει να πει ακόμα μια φορά ότι ήταν καλή ως ηθοποιός μόνο στη "Στέλλα", για τον Μιχάλη Κακογιάννη, τον θεωρεί κακό σκηνοθέτη, για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, την οποία λάτρεψε στη Φιλουμένα Μαρτουράνο". Εκτός από αυτό έκανε και μια τεράστια αποκάλυψη βόμβα!

"Δεν θα ξεχάσω που έπαιζαν για ώρες ότι εγώ είπα "καλύτερα που πέθανε η Αλίκη Βουγιουκλάκη" "Αυτή τη φράση λοιπόν δεν την είχα πει εγώ αλλά η μαμά της, η κυρία Έμυ, παρουσία και του Τέλη Ζώτου! Συγκεκριμένα, μας είχε πει "Η κόρη μου θα υπέφερε τόσο πολύ όταν θα έβλεπε το γερασμένο το πρόσωπό της, στον καθρέφτη, που καλύτερα που πέθανε!"

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτός ήταν ο μεγαλύτερος φόβος της που την τρόμαζε πιο πολύ από όλα!(photo)

Αυτός ήταν ο μαγαλύτερος φόβος της Αλίκης Βουγιουκλάκη που την τρόμαζε πιο πολύ από όλα!

Η αγαπημένη ηθοποιός μπορεί να φαινόταν δυναμική και ανεξάρτητη αλλά έκρυβε τις δικές αδυναμίες και φόβους όπως όλοι οι άνθρωποι.

Έτσι σε μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις που είχε δώσει μίλησε ανοιχτά για πολλά θέματα που της είχαν συμβεί:

«Καμιά φορά με πιάνει ένας απέραντος φόβος και τότε τα βλέπω όλα μαύρα.Ύστερα κοιτάζω τον ήλιο και του φωνάζω:«Είμαι μαζί σου! Έλα ξεκινάμε πάλι»

Είχε πει χαρακτηριστικά στη συνέντευξη της.

Παρακάτω θα δείτε και τη σπάνια φωτογραφία από την συγκεκριμένη φωτογράφιση!

 Αλίκη Βουγιουκλάκη

Νεκρή η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο φέρετρο από την ημέρα της κηδείας της! Το αμήχανο τελευταίο φιλί του Σπυρόπουλου

Η ανατριχιαστική στιγμή από τον κηδεία της Αλίκης Βουγιουκλάκη! Η εικόνα της νεκρής και το τελευταίο φιλί, λίγο μετά την αποκάλυψη για τον δολοφονημένο σύντροφό της!

Ήμουν μόλις 6 ετών εκείνη την ημέρα κι όμως θυμάμαι την κάθε στιγμή κι όλα όσα διαδραματίστηκαν. Όλη η Ελλάδα έκλαψε για την Αλίκη.

Σας παρουσιάζουμε ένα βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο πολλοί είδαν τότε, αλλά λίγοι θυμούνται σήμερα. Ευκαιρία και η νεότερη γενιά να έχει εικόνα για το πόσο τεράστια οντότητα ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και πόσο αισθητή ήταν η απώλειά της εκείνη την εποχή.

Αλίκη Βουγιουκλάκη νεκρή

Το βίντεο που ακολουθεί είναι λίγο μακάβριο καθότι περιέχει πλάνα από την κηδεία της. Γι’αυτό προτείνουμε να το δουν μόνο όσοι αντέχουν:

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share