Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ: Αυτή αγαπημένη ηθοποιός μεξικάνικου σίριαλ έχει πεθάνει εδώ και 20 χρόνια και δεν το γνώριζε κανείς!

Απίστευτο!

3 Ιανουαρίου 2020 09:55
Σοκ: Αυτή αγαπημένη ηθοποιός μεξικάνικου σίριαλ έχει πεθάνει εδώ και 20 χρόνια και δεν το γνώριζε κανείς!

Ποια αγαπημένη ηθοποιός μεξικάνικου σίριαλ έχει πεθάνει εδώ και 20 χρόνια και δεν το γνώριζε κανείς!

Αν είσαι γύρω στα 30 και έχεις μεγαλώσει με μεξικάνικα σίριαλ τότε την θυμάσαι σίγουρα! Δείτε επίσης την Σοράγια και Ναντίτο συναντήθηκαν 24 χρόνια μετά! Αν τους δείτε θα τρίβετε τα μάτια σας!

Ποιος δεν θυμάται τις αγαπημένες σειρές όπως η Μαρία της γειτονιάς, την Παολίνα και την Εσμεράλδα! Μια από τις κλασικές φιγούρες σ’ αυτές τις σειρές ήταν η λατρεμένη γιαγιά Πιεδάδ!

Η Libertad Lamarque ήταν Αργεντινομεξικάνα ηθοποιός και τραγουδίστρια και έχει πεθάνει από το 2000 όντας σε ηλικία 92 ετών!

Δεν την αναγνωρίζει ούτε ο Γιάννης Μπέζος: Δείτε πως είναι σήμερα η πρώτη Λίλα από το "Άκρως Οικογενειακόν"!

Την Ιφιγένεια Καλούτσα τη γνωρίσαμε ως Λίλα Θεοτοκάτου μέσα από την πρώτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Άκρως Οικογενειακόν», σειρά της οποίας έχει πεθάνει ηθοποιός, με τον Γιάννη Μπέζο!

Σε αντίθεση με τη Μαρία Γαλέτα, η οποία τη αντικατέστησε στον δεύτερο κύκλο, η Ιφιγένεια δεν μοιάζει να έχει ιδιαίτερη αγάπη για τα social media και έτσι ο εντοπισμός νέων της φωτογραφιών αποδείχτηκε αρκετά δύσκολος.
Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν εδώ και καιρό λήψεις της από το 2011 και το 2013, με την ίδια σήμερα να είναι μία τελείως διαφορετική κοπέλα.

Μερικές ώρες πριν, η τηλεοπτική Λίλα ανήρτησε νέο υλικό και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως… τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε.

Δείτε πως είναι σήμερα στο Athensmagazine.gr:

Θυμάστε τον Φοίβο από την «Νταντά»; Έχει γίνει άλλος άνθρωπος!

Η τηλεοπτική σειρά «Η νταντά» προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία τις σεζόν, 2003 – 2005 μέσα από τη συχνότητα του Mega. Δείτε πώς είναι σήμερα το ένα από τα μικρά παιδιά της σειράς και θα νιώσετε ότι μεγαλώσατε!

Όταν βλέπουμε πώς έχουν αλλάξει αγαπημένα πρόσωπα από παλιές σειρές, όπως η Μαριλένα από το "10 Λεπτά Κήρυγμα", συνειδητοποιούμε πώς περνάνε τα χρόνια!

Ο Φοίβος, Βασίλης Καραγιάννης, δε συνέχισε τα βήματα του στην υποκριτική. Τότε ήταν 6 ετών, τώρα 22 και έχει γίνει άλλος άνθρωπος.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share