Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νεκρός πρώην σύντροφος της πριγκίπισσας Νταϊάνα!

Αναστάτωση στο παλάτι!

24 Δεκεμβρίου 2019 15:14
Νεκρός πρώην σύντροφος της πριγκίπισσας Νταϊάνα!

Στην δημοσιότητα βγήκε η πρώην σχέση της πριγκίπισσας Νταϊάνα, και μάλιστα με πασίγνωστο τραγουδιστή. Σάλο έχει προκαλέσει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ η είδηση αυτή, και συγκεκριμένα αναστάτωσε ο θάνατος του!

Η ζωή της συνεχίζει να απασχολεί χρόνια μετά την δολοφονία της, και βγαίνουν στο φως πολλές κρυφές πτυχές του εαυτού και της ζωής της. Μάλιστα έχουν διαρρεύσει πολλές φωτογραφίες από παπαράτσι, μέχρι και οι φωτογραφίες του τάφου της!

Το πρωί της 26ης Δεκεμβρίου 2016 ο μάνατζέρ του Μάικλ Λίπμαν ανακοίνωσε πως ο Τζόρτζ Μάικλ πέθανε από ανακοπή καρδιάς, ανήμερα των Χριστουγέννων. Ακούγεται σα σκοτεινό αστείο. Ο δημιουργός του Last Christmas να χαθεί την ημέρα που όλα τα ραδιόφωνα του κόσμου παίζουν για μια ακόμα χρονιά εμμονικά το single που τείνει να αντικαταστήσει τα κάλαντα.Εκείνος που τον ανακάλυψε νεκρό ήταν ο τελευταίος εραστής του, ο κομμωτής διασημοτήτων Φαντί Φαουάζ. Ο θάνατός του έρχεται 18 μήνες μετά τη νοσηλεία του στην ακριβότερη κλινική αποτοξίνωσης παγκοσμίως. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η βρετανική Daily Mail, επί τρεις μήνες, ο Τζόρτζ είχε νοσηλευτεί στην ακριβότερη παγκοσμίως κλινική αποκατάστασης, την Kusnacht Practice στην Ελβετία, με μηναίο κόστος νοσηλείας 220 χιλιάδες ευρώ. Αυτή τη φορά ο εφιάλτης που αντιμετώπιζε ήταν η ηρωίνη. Τελευταία φωτογραφία του ήταν εκείνη τον περασμένο Σεπτέμβριο έξω από εστιατόριο κοντά στο σπίτι του στην Οξφορντσάιρ. Με πολλά επιπλέον κιλά θύμιζε ελάχιστα τον σταρ που όλος ο κόσμος είχε αγαπήσει.

Η μυστική σχέση

Μέσα από τους τόνους μαριχουάνας –«κάπνιζα 25 τσιγάρα μαριχουάνας την ημέρα»- ένα απόγευμα γνωρίζει την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο σπίτι του κοινού τους φίλου Έλτον Τζόν. Η συμπάθεια είναι αμφίδρομη και οι δυο τους θα μιλάνε συχνά στο τηλέφωνο. «Τις περισσότερες φορές καλούσε εκείνη. Νομίζω ήθελε παρέα. Εγώ δίσταζα να τηλεφωνήσω. Υπέθετα λανθασμένα αυτό που όλοι υποθέτουν και για εμένα: πως είχε δεκάδες φίλους», θα πει χρόνια μετά το θάνατο της στην Huffington Post. Δεν ήταν ο μόνος, όμως, λόγος. Είχε την αίσθηση πως η Νταϊάνα ζητούσε κάτι περισσότερο από εκείνον. Πως είχε ερωτικό ενδιαφέρον για τον ποπ σταρ. «Συνέβη αυτό που συνέβαινε και με πολλές άλλες γυναίκες. Κυρίως γυναίκες με δύσκολα παιδικά χρόνια ή γυναίκες που οι άντρες τους έχουν παραμελήσει. Είμαι προστατευτικός με τις γυναίκες, όπως είμαι με τις αδερφές μου και αυτό τις ελκύει σε εμένα. Σε κάθε περίπτωση ακόμα αισθάνομαι τύψεις για τον τρόπο που της φέρθηκα».

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Είναι ζωντανή; Η φωτογραφία με την Κέιτ Μίντλετον που έχει προκαλέσει χαμό!

Ζωντανή η πριγκίπισσα Νταϊάνα; Στη φόρα μια νέα φωτογραφία με την Κέιτ Μίντλετον ! Πήρε «φωτιά» το Μπάκιγχαμ!

Η αδικοχαμένη πριγκίπισσα, παραμένει μία από τις πιο αγαπητές προσωπικότητες στο Ηνωμένο Βασίλειο και όχι μόνο. Οι φωτογραφίες της που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, και προκαλούν σάλο. Έχουν δημοσιευτεί ακόμα και οι φωτογραφίες του τάφου της!

Όπως είναι φυσικό λοιπόν μία φωτογραφία στο διαδίκτυο με την ίδια προκάλεσε απίστευτα σχόλια. Πρόκειται για μία φωτογραφία-σύνθεση, η οποία έχει αρχίσει να σημειώνει ρεκόρ κοινοποιήσεων.

Συγκεκριμένα, απεικονίζει -με την παρέμβαση του μοντάζ- την Νταϊάνα μαζί με την Κέιτ Μίντλετον την ώρα που κρατά τη μικρή Σαρλότ. Πρόκειται για φωτογραφία της εκλιπούσας από τη συνάντησή της με τη Μητέρα Τερέζα το 1997, συνδυασμένη με φωτογραφία από τη βάπτιση του νεώτερου μέλους της βασιλικής οικογένειας.

Δεν έχει γίνει σαφές ποιος έφτιαξε την συγκεκριμένη φωτογραφία, όμως έχει καταφέρει να γίνει ήδη δημοφιλής με περισσότερες από 260.000 κοινοποιήσεις. Πρώτη την ανέβασε στο Facebook μια γυναίκα με το όνομα Μέρι Κόνκε, από το Milwaukee, γράφοντας: «Τι σπουδαία δουλειά στο photoshop… Ας την κάνουμε viral».

Οι απόψεις όπως είναι φυσικό διίστανται, καθώς αρκετοί πιστεύουν πως είναι ανατριχιαστική φωτογραφία, ενώ άλλοι δείχνουν να ευαισθητοποιούνται και να συγκινούνται αρκετά από το θέαμα.

Δείτε την φωτογραφία, που κάνει τις τελευταίες ημέρες, το γύρο του διαδικτύου.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share