Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Καφέ της Χαράς: Δείτε πώς είναι σήμερα ο "Άρης", ο γιος του παππά! Δεν θα τον αναγνώριζε η πρωτευουσιάνα!

Μεγάλη αλλαγή!

18 Δεκεμβρίου 2019 14:19
Καφέ της Χαράς: Δείτε πώς είναι σήμερα ο

Μια μεγάλη απώλεια αγαπημένου προσώπου θα υπάρχει στο νέο ανανεομένο "Καφέ της Χαράς", και δυστυχώς έχει απογοητεύσει μεγάλο μέρος του κοινού. Ο "Άρης" ο γιος του παππά και της παππαδιάς, από την σειρά "Καφέ της Χαράς" έχει εξαφανιστεί από την Ελλάδα και έχει αλλάξει! Δείτε πώς είναι σήμερα...

Μάλιστα βγήκε και το πρώτο τρειλερ της σειράς, που θα μας καθηλώσει φέτος, στο οποίο δεν είναι παρών. Είχε απατήσει την πρωτευουσιάνα Χαρά με τη Ματούλα, ξεσηκώνοντας τότε το χωριό! Ο γοητευτικός Άρης δε γίνεται να επιστρέψει στο σήριαλ, καθώς ο Γιώργος Καραμίχος που τον υποδύεται ζει εδώ και περισσότερα από πέντε χρόνια στην Αμερική, όπου και κάνει αξιόλογη καριέρα.

Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, λοιπόν, ο Άρης θα είναι ένας εξ αυτών που θα μείνουν έξω από το Κολοκοτρωνίτσι!

Και αν ο Άρης είναι μια απώλεια που μπορεί να ξεπεραστεί σεναριακά το ίδιο δεν ισχύει για τη Ρένια Λουιζίδου, η οποία ακόμη δεν έχει πει το μεγάλο «ναι». Αν λείψει και αυτή (σενάριο που είναι το πιο πιθανό την ώρα που μιλάμε) τότε μιλάμε για μια εντελώς διαφορετική σειρά που θα χρειαστεί πολλά σεναριακά τρικ για να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού.

Δείτε πως είναι σήμερα:

"Καφέ της Χαράς": Τι απέγινε η Μπουλίτσα; Δυσάρεστα τα νέα!

Το περιβόητο "Καφέ της Χαράς" μάθαμε ότι θα κάνει το μεγάλο του comeback στις 31 Δεκεμβρίου και φωτογραφίες έχουν διαρρεύσει! Παλιοί χαρακτήρες μένουν στάσιμοι, άλλοι αγνοούνται, ενώ πολλές είναι και οι αλλαγές. Μια μεγάλη απορία είναι τι απέγινε η αγαπημένη σε όλους μικρή Μπουλίτσα.

Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς, το "Καφέ της Χαράς", είναι γεγονός και προκαλούν συγκίνηση, αφού το Κωλοκοτρωνίτσι επιστρέφει στις οθόνες μας!

Οι πρώτες φήμες λέγανε ότι το τοπίο είναι χλωμό και δυστυχώς τα νέα δυσάρεστα για τους φανς της. Η τηλεοπτική "Μπουλίτσα" ούτε αρνήθηκε, ούτε παραδέχτηκε την συμμετοχή της. Όπως είπε και ο Χάρης Ρώμας δεν είναι και τόσο σημαντικό το "θέμα".

Παρ'όλα αυτά είπε ότι "Θα δούμε αν υπάρχει θέση...", άφηνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο για την επιστροφή της.

Αποκάλυψη-σοκ για το «Καφέ της Χαράς»: Η εξέλιξη που δεν την περίμενε κανείς! (Video)

Μία αποκάλυψη-σοκ ήρθε στο φως για το «Καφέ της Χαράς», με την εξέλιξη αυτή να μην την περίμενε κανείς από τους φανατικούς λάτρεις και όχι μόνο της σειράς! Αυτή πρόκειται να είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε μία από τις νέες εισόδους στη σειρά, η ηθοποιός Μαίρη Ραζή η οποία θα είναι η νέα κουτσομπόλα του Κολοκοτρωνιτσίου. Πρόκειται για την τηλεοπτική αδερφή του παπα-Τριαντάφυλλου η οποία θα αναλάβει την «πληροφόρηση» των κατοίκων του χωριού και η οποία μας χάρισε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

«Στο ‘Καφέ της Χαράς’ θα κάνω την αδερφή του παπα-Τριαντάφυλλου. Θα είμαι η νέα κουτσομπόλα του χωριού. Ο γιος του παπά παντρεύτηκε μια Φιλανδέζα και η παπαδιά πάει να τον βοηθήσει. Οπότε έμεινε κενός αυτός ο ρόλος και μπήκε η αδερφή του. Θα είμαι όπως ήταν η παπαδιά. Η Σταυρούλα θα είναι η νέα Δήμαρχος του χωριού. Ο Φατσέας μιλάει τα ίδια ελληνικά και έχει κόλλημα με την ανακύκλωση. Θα έχουμε και νέο παπά στο χωριό που τον κυνηγάνε όλες οι γυναίκες» είπε χαρακτηριστικά η κ. Ραζή.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share