Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θλίψη για την Μέγκαν Μάρκλ: Έπεσε θύμα των ισχυρών δυνάμεων που είχε πέσει και η πριγκίπισσα Νταϊάνα!

"Έχασα τη μητέρα μου και τώρα βλέπω τη γυναίκα μου να..."

17 Δεκεμβρίου 2019 17:44
Θλίψη για την Μέγκαν Μάρκλ: Έπεσε θύμα των ισχυρών δυνάμεων που είχε πέσει και η πριγκίπισσα Νταϊάνα!

Ο Πρίγκιπας Χάρι έχει συγκρίνει την κάλυψη της συζύγου, Μέγκαν Μάρκλ, από τον τύπο με τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζε και την μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα!

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα γράφτηκε συχνά στις εφημερίδες - η φιλανθρωπική της δουλειά και η ιδιωτική της ζωή έγιναν πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο. Αλλά και κρυφές συνομιλίες, όπως και φήμες παράνομες σχέσεις, έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας.

Ο γιος της λέει ότι η "αδίστακτη καμπάνια" εναντίον της Δούκισσας του Sussex είναι "ιστορία που επαναλαμβάνεται".

«Έχασα τη μητέρα μου και τώρα βλέπω τη γυναίκα μου να πέφτει θύμα στις ίδιες ισχυρές δυνάμεις».

Η δήλωση έρχεται μετά την κυκλοφορία της χειρόγραφης επιστολής από την Μέγκαν στον πατέρα της, Τόμας Μαρκλ, που έστειλε λίγο μετά τον γάμο με τον Πρίγκιπα Χάρι το 2018.

Πώς λοιπόν η μεταχείριση του Μέγκαν συγκρίνεται με την Νταϊάνα, η οποία έγινε παγκοσμίων γνωστή. Η κριτική που δεχόταν δεν είναι πάντα θετική και οι παπαράτσι πάντα "χώνονταν" στην προσωπική της ζωή.

"Κάποιες φορές είχε πολύ καλή σχέση με τον Τύπο και ήταν στο πλευρό της, άλλοτε παραπονέθηκε για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης γιατί ήταν ενοχλητικά, ήταν μια μικτή σχέση".

Παρά τη δήλωση του Χάρι, η Κέιτι πιστεύει ότι "η Μέγκαν δεν ακολουθείται ή κυνηγάται από τους παπαράτσι με τον τρόπο που γινόταν με τη Νταϊάνα".

Η Μέγκαν έχει κλείσει το προσωπικό τη μπλόγκ, από τότε που μπήκε στο παλάτι, και οι δηλώσεις της σχετίζονται με φιλανθρωπίες.

Το μυστικό της Μέγκαν Μάρκλ που την συνδέει με την πριγκίπισσα Νταϊάνα!

Πολλά είχαν ακουστεί για τον σχεδιαστή του νυφικού της Μέγκαν Μαρκλ. Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι υπάρχει μια κρυφή σύνδεση με την πριγκίπισσα Νταϊάνα!

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν παρατηρήσει τις ομοιότητες ανάμεσα στον χαρακτήρα της Μέγκαν Μάρκλ και της πριγκίπισσας Νταϊάνα, κάτι που θα μπορούσε να επιβεβαιωθεί και από τις στιλιστικές τους επιλογές!

Ο Ντέιβιντ Εμανουέλ, συν-σχεδιαστής με την Ελίζαμπεθ Εμανουέλ, είχε εντοπσιτεί στο Κάστρο Γουίνσδορ, πιο ευτυχισμένος από ποτέ. Ο σχεδιαστής μαζί με την πρώην σύζυγό του, ήταν αυτοί που δημιούργησαν το νυφικό της πριγκίπισσας Νταϊάνας το 1981 και η λάμψη στο πρόσωπό του μπορεί να μαρτυρά πολλά. Ενώ ο Εμανουέλ και η Ελίζαμπεθ μπορεί να έχουν χωρίσει, ο σχεδιαστής συνεχίζει να δημιουργεί μοναδικά νυφικά στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το διάσημο αυτό ντουέτο σχεδίασε το επικό γαμήλιο φόρεμα της Νταϊάνας;; Πάντως, αν όντως ο Ντέιβιντ Εμανουέλ ήταν ο σχεδιαστής του νυφικού, θα μπορούσε να είναι ένας από τους συναισθηματικούς τρόπους που η Μέγκαν ήθελε να χρησιμοποιήσει για να αποδώσει φόρο τιμής στην Νταϊάνα. Το νυφικό της νέας πριγκίπισσας έραψε ο βρετανικός οίκος μόδας Ralph & Russo τελικά.

Πάντως, ο ίδιος ο σχεδιαστής έχει πει τι θα ήθελε να φορέσει η Μέγκαν στο γάμο της. «Πώς θα έντυνα την Μέγκαν; Κάτι κομψό σε καθαρές γραμμές, αρκετά στενό με μακριά ουρά». «Αλλά όπως ξέρετε δεν μπορεί να είναι η σεξοβόμβα την ημέρα του γάμου της. Μπορεί να είναι πανέμορφη αλλά θα πρέπει να είναι και βασιλική».

Όλα αυτά βέβαια ήταν εικασίες. Η επίσκεψη του Εμανουέλ στο Γουίνσδορ μπορεί να σημαίνει ότι έχει κρατήσει τις επαφές με την βασιλική οικογένεια και μπορεί να ήταν καλεσμένος.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share