Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νεκρός ηθοποιός από τη "10η εντολή"!

Ο λόγος για τον...

16 Δεκεμβρίου 2019 11:13
Νεκρός ηθοποιός από τη

Γνωρίζετε ποιος ηθοποιός είναι νεκρός από τη "10η εντολή";

Ο λόγος για τον...

Κωνσταντίνο Παπαχρόνη!

Ο αγαπημένος Κωνσταντίνος Παπαχρόνης, έπαιξε σε τρία επεισόδια της σειράς του Alpha. Το πρώτο ήταν το "Focus" όπου υποδυόταν τον Σωκράτη, το δεύτερο το "Ας όψεται η Βούλα" που έκανε τον Μάνο και το τρίτο τα "Κλειστά παράθυρα", όπου ήταν ένας κρατούμενος.

Ποιος ήταν ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης

Γεννημένος στην Αθήνα στις 9 Αυγούστου 1977, απόφοιτος του Εθνικού το 2000, άρχισε να ξετυλίγει την υποκριτική του τέχνη και τεχνική- πάντοτε πίστευε ότι το ένα δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το άλλο- σε παραγωγές του ΚΘΒΕ και του Αμόρε. Υποδύθηκε τον «Ταλαντούχο κύριο Ρίπλεϊ» το 2003 και από τότε ο επιθετικός προσδιορισμός του τίτλου δεν εγκατέλειψε το όνομά του.

Τρία χρόνια αργότερα, ως «Λευτέρης», ένα παιδί με ταραγμένο ψυχικό κόσμο στο «Γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη (σε σκηνοθεσία Ν.Μαστοράκη ) άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ενα βράδυ μάλιστα τον επισκέφθηκαν στο καμαρίνι του τρεις ψυχίατροι και τον ρώτησαν αν υπάρχει ιστορικό ψυχοπαθολογίας στην οικογένειά του. Ο Κωνσταντίνος το θεώρησε το απόλυτο κομπλιμέντο.

«Έχω ανάγκη να με αγαπούν.Οσο αυτάρκης και αν νιώθω σαν άνθρωπος». Δεν σύχναζε στα παραδοσιακά στέκια ηθοποιών, όταν έβγαινε έξω προτιμούσε να μιλάει για την άλλη μεγάλη αγάπη του, τη μουσική. Υπερήφανος κιθαρίστας του πανκ συγκροτήματος Rockin΄ Βones, έβρισκε εκεί «μια άλλου τύπου αδρεναλίνη».«Εγινα ηθοποιός γιατί δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς» είχε πει κάποτε.

Στον κινηματογράφο συμμετείχε στις ταινίες "Ο Καλύτερός μου Φίλος" σε σκηνοθεσία Γιώργου Λάνθιμου και στη βραβευμένη ταινία στο φετινό κινηματογραφικό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης "Σκλάβοι στα Δεσμά τους" σε σκηνοθεσία Τώνη Λυκουρέση που δεν έχει προβληθεί ακόμα.

Στην τηλεόραση εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές σειρές "Πάλι από την αρχή" (2006), "Mωβ-Ροζ" (2005), "Έτσι ξαφνικά" (2004), "Σχεδόν ποτέ" (2003), "Βαθύ κόκκινο" (2001).

Στις 2 Δεκεμβρίου 2008 και στα 31 του χρόνια το νήμα της ζωής κόπηκε. Σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Αθήνα, από τη σύγκρουση της μοτοσικλέτας του με διερχόμενο αυτοκίνητο. Η Εξόδιος ακολουθία έγινε στην Κατερίνη.

Είμαστε σίγουροι ότι δεν θυμόσασταν αυτό τον θάνατο του ηθοποιού, όπως είμαστε σίγουροι ότι δεν θυμάστε ποιος ηθοποιός από τη σειρά "Της Αγάπης Μαιχαιριά", έχει φύγει από τη ζωή.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share