Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας η Μαρία Μπεκατώρου!

Τι συμβαίνει;

15 Δεκεμβρίου 2019 16:53
Αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας η Μαρία Μπεκατώρου!

H Μαρία Μπεκατώρου, μιλώντας στη Φαίη Σκορδά και την εκπομπή «Το Πρωινό», αποκάλυψε ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πριν από ένα χρόνο.

«Λίγο πριν παντρέψω τον Αντώνη με την Υβόννη νόμιζα ότι βρήκα κάτι στο στήθος μου», είπε η Μαρία Μπεκατώρου στη Φαίη Σκορδά.

«Δεν το έχω πει αλλά θα το πω τώρα που τα λέμε όλα αυτά. 12 – 13 Σεπτεμβρίου σηκώνομαι το πρωί και ανησυχώ γιατί νομίζω πως κάτι έχω πιάσει στο στήθος μου…», είπε χαρακτηριστικά.

Η γνωστή παρουσιάστρια έδειξε στο τηλεοπτικό κοινό την καθημερινότητα της και τι κάνει πριν πάει στην δουλεία.

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι ένας ειλικρινής άνθρωπος που πάντα λέει αυτό που αισθάνεται. Μάλιστα πριν λίγο καιρό έκανε και μια αποκάλυψη!

Μαρία Μπεκατώρου: Ανακοίνωσε δημόσια την ευτυχία της!

Το δήλωσε και δημόσια η Μαρία Μπεκατώρου, είναι ευτυχισμένη!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, που έχει κατακτήσει για τα καλά το κοινό και την απογευματινή ζώνη φαίνεται να διανύει μια από τις πιο καλές φάσεις της ζωής της.

Αυτό βέβαια δεν το λέμε τυχαία αλλά με βάση όσα ανακοίνωσε και η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram, στον οποίο έκανε την εξής δήλωση:

'' Ευτυχισμένη στη περιοχή ....Still Standing μας...''

Αυτό το post έκανε πολλούς να χαρούν και να περιμένουν ίσως και άλλα θετικά νεά για εκείνη, ενώ άτομα από την showbiz άφησαν σχόλια θαυμασμού κάτω από την φωτογραφία της. Κάποια από αυτά ήταν η Ναταλία Γερμανού, η Κέλυ Κελεκίδου και Marina Vernicos...

Εμείς τις ευχόμαστε να είναι πάντα ευτυχισμένη και πρώτη όπως και τώρα...

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share