Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Νεκρός ηθοποιός από τη σειρά "Της αγάπης μαχαιριά"!

Το γνωρίζατε;

15 Δεκεμβρίου 2019 09:51
Νεκρός ηθοποιός από τη σειρά

Κι όμως, ηθοποιός από τη σειρά "Της αγάπης μαχαιριά" είναι νεκρός! Ο λόγος για τον...

Γιάννη Βόγλη!

Ποιος δεν θυμάται τον αγαπημένο Γιάννη Βόγλη στη σειρά του Ant1, της αγάπης μαχαιριά; Μια σειρά που καθήλωσε χιλιάδες Έλληνες.

Της αγάπης μαχαιριά

Ο Γιάννης Βόγλης στη σειρά, υποδυόταν τον Μάρκο Λεβεντογιάννη, τον παππού της "Μαρίας", η οποία αγαπούσε τον "Σήφη Σταματάκη" ή αλλιώς Κώστας Σόμμερ.

Της αγάπης μαχαιριά επεισόδια

Ο Γιάννης Βόγλης. γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 30 Σεπτεμβρίου 1937 και το πραγματικό του όνομα ήταν Ιωάννης Γκόγκλης. Έφυγε από τη ζωή στις 20 Απριλίου 2016, από ειλεό, ενώ ήταν διασωληνωμένος στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Είμαστε σίγουροι ότι δεν θυμάστε αυτό τον θάνατο του μεγάλου ηθοποιού, όπως είμαστε σίγουροι ότι δεν θυμάστε ποιος ηθοποιός από το "Λόγω Τιμής", έχει φύγει από τη ζωή.

Νεκρή ηθοποιός από το 10 Λεπτά Κήρυγμα!

Άφωνοι μείναμε όταν "εντοπίσαμε" νεκρή αγαπημένη ηθοποιό που έπαιζε στη σειρά "10 Λεπτά Κήρυγμα". Λίγοι είναι αυτοί που θυμούνται τη συμμετοχή στο έργο του Mega.

Ο λόγος για την...

Χρύσα Σπηλιώτη!

Χρύσα Σπηλιώτη

Η ταλαντούχα ηθοποιός,η οποία απεβίωσε μετά από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής, συμμετείχε στη σειρά του mega, όπου υποδυόταν την μητέρα της Μαρινέλας.

Εκτός όμως από αυτόν τον ρόλο, η ίδια είχε μια λαμπρή πορεία στον χώρο της τηλεόρασης αλλά και του θεάτρου.

Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση το 1997 στην τηλεοπτική σειρά "Καρέ της ντάμας" του Mega. Από τότε είχε εμφανιστεί σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.

Στο θέατρο είχε συνεργαστεί με γνωστούς σκηνοθέτες όπως οι Μίνως Βολανάκης, Γ. Σεβαστίκογλου κ.ά. αλλά και με διάφορα θέατρα όπως το "Θέατρο του Νότου", το "Θέατρο της οδού Κεφαλληνίας", το "Εθνικό Θέατρο" και την "Ελεύθερη Σκηνή".

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί, ότι δίδασκε υποκριτική στην δραματική σχολή του Διομήδη Φωτιάδη και θεατρικό παιχνίδι σε νηπιαγωγεία και σε δημοτικά σχολεία της Αττικής.

Τέλος, ήταν ένα από τα 102 θύματα της μεγάλης πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου 2018, στο Μάτι Αττικής. Η σορός της ταυτοποιήθηκε στις 29 Ιουλίου 2018. Στις 27 του μηνός, 2 ημέρες νωρίτερα, είχε γίνει η ταυτοποίηση της σορού του συζύγου της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share