Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νεκρός ηθοποιός από το "Λόγω τιμής"!

Το γνωρίζατε;

14 Δεκεμβρίου 2019 08:12
Νεκρός ηθοποιός από το

Κι όμως, ηθοποιός από τη σειρά "Λόγω τιμής" είναι νεκρός! Φυσικά πρόκειται για το πρώτο "Λόγω τιμής" που παιζόταν στο Mega.

Ο λόγος για τον...

Δημήτρης Καμπερίδης.

Ο αγαπημένος και ταλαντούχος ηθοποιός, για όσους δε θυμούνται, έπαιζε στην λατρεμένη σειρά του Mega. Υποδυόταν τον Σταύρο, έναν ταξιτζή, ο οποίος φέρθηκε σαν πατέρας στον Βασίλη ή αλλιώς φαντάρο αλλά και σε όλη την παρέα.

Ο Δημήτρης Καμπερίδης, σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και του Πέλλου Κατσέλη. Σπουδαστής ακόμα, συμμετείχε σε παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου και του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος (ΚΘΒΕ), αλλά και ως χορευτής στην ομάδα "Χορικά" της Ζουζούς Νικολούδη.

Πρωτοεμφανίστηκε ως επαγγελματίας ηθοποιός στο Λαϊκό Θέατρο του Μάνου Κατράκη και υπήρξε ιδρυτικό μέλος του πυρήνα που δημιούργησε το Ελεύθερο Θέατρο (ως μέλος της ομάδας των αποφοίτων της σχολής του 1970). Στη δεκαετία του 1980 μαζί με άλλα μέλη του Ελεύθερου Θεάτρου δημιούργησαν το θέατρο «Αμόρε» και την ομάδα «Θέατρο της Αθήνας».

Ο Δημήτρης Καμπερίδης απεβίωσε σε ηλικία 64 ετών, μετά από ολιγόμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Μάλιστα, η σειρά "Λόγω Τιμής" που είδαμε εν έτη 2019, τελείωσε. Εμείς σας έχουμε όλες τις εξελίξεις που προβλήθηκαν στο τελευταίο επεισόδιο.

Νεκρή ηθοποιός από το 10 Λεπτά Κήρυγμα!

Άφωνοι μείναμε όταν "εντοπίσαμε" νεκρή αγαπημένη ηθοποιό που έπαιζε στη σειρά "10 Λεπτά Κήρυγμα". Λίγοι είναι αυτοί που θυμούνται τη συμμετοχή στο έργο του Mega.

Ο λόγος για την...

Χρύσα Σπηλιώτη!

Η ταλαντούχα ηθοποιός,η οποία απεβίωσε μετά από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής, συμμετείχε στη σειρά του mega, όπου υποδυόταν την μητέρα της Μαρινέλας.

Εκτός όμως από αυτόν τον ρόλο, η ίδια είχε μια λαμπρή πορεία στον χώρο της τηλεόρασης αλλά και του θεάτρου.

Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση το 1997 στην τηλεοπτική σειρά "Καρέ της ντάμας" του Mega. Από τότε είχε εμφανιστεί σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.

Στο θέατρο είχε συνεργαστεί με γνωστούς σκηνοθέτες όπως οι Μίνως Βολανάκης, Γ. Σεβαστίκογλου κ.ά. αλλά και με διάφορα θέατρα όπως το "Θέατρο του Νότου", το "Θέατρο της οδού Κεφαλληνίας", το "Εθνικό Θέατρο" και την "Ελεύθερη Σκηνή".

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί, ότι δίδασκε υποκριτική στην δραματική σχολή του Διομήδη Φωτιάδη και θεατρικό παιχνίδι σε νηπιαγωγεία και σε δημοτικά σχολεία της Αττικής.

Τέλος, ήταν ένα από τα 102 θύματα της μεγάλης πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου 2018, στο Μάτι Αττικής. Η σορός της ταυτοποιήθηκε στις 29 Ιουλίου 2018. Στις 27 του μηνός, 2 ημέρες νωρίτερα, είχε γίνει η ταυτοποίηση της σορού του συζύγου της.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share