Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020

Απίστευτο: Νεκρή ηθοποιός από το 10 Λεπτά Κήρυγμα!

Δεν θυμόμασταν τη συμμετοχή της στη σειρά!

13 Δεκεμβρίου 2019 14:05
Απίστευτο: Νεκρή ηθοποιός από το 10 Λεπτά Κήρυγμα!

Άφωνοι μείναμε όταν "εντοπίσαμε" νεκρή αγαπημένη ηθοποιό που έπαιζε στη σειρά "10 Λεπτά Κήρυγμα". Λίγοι είναι αυτοί που θυμούνται τη συμμετοχή στο έργο του Mega.

Ο λόγος για την...

Χρύσα Σπηλιώτη!

Χρύσα Σπηλιώτη

Η ταλαντούχα ηθοποιός,η οποία απεβίωσε μετά από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής, συμμετείχε στη σειρά του mega, όπου υποδυόταν την μητέρα της Μαρινέλας.

Εκτός όμως από αυτόν τον ρόλο, η ίδια είχε μια λαμπρή πορεία στον χώρο της τηλεόρασης αλλά και του θεάτρου.

Πρωτοεμφανίστηκε στην τηλεόραση το 1997 στην τηλεοπτική σειρά "Καρέ της ντάμας" του Mega. Από τότε είχε εμφανιστεί σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές, κινηματογραφικές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις.

Στο θέατρο είχε συνεργαστεί με γνωστούς σκηνοθέτες όπως οι Μίνως Βολανάκης, Γ. Σεβαστίκογλου κ.ά. αλλά και με διάφορα θέατρα όπως το "Θέατρο του Νότου", το "Θέατρο της οδού Κεφαλληνίας", το "Εθνικό Θέατρο" και την "Ελεύθερη Σκηνή".

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί, ότι δίδασκε υποκριτική στην δραματική σχολή του Διομήδη Φωτιάδη και θεατρικό παιχνίδι σε νηπιαγωγεία και σε δημοτικά σχολεία της Αττικής.

Τέλος, ήταν ένα από τα 102 θύματα της μεγάλης πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου 2018, στο Μάτι Αττικής. Η σορός της ταυτοποιήθηκε στις 29 Ιουλίου 2018. Στις 27 του μηνός, 2 ημέρες νωρίτερα, είχε γίνει η ταυτοποίηση της σορού του συζύγου της.

Νεκρή αγαπημένη ηθοποιός από τη σειρά "Η ώρα η καλή"!

Μια αγαπημένη ηθοποιός από τη σειρά του Mega, "Η ώρα η καλή", είναι νεκρή...

Η ώρα η καλή

Ο λόγος για την Νατάσα Μανίσαλη.

Η Νατάσα Μανίσαλη σπούδασε υποκριτική στη Δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά "Εμείς κι εμείς". Στις 5 Φεβρουαρίου το 2016 απεβίωσε, αφού έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Νατάσα Μανίσαλη

Η ταλαντούχα ηθοποιός, είχε κάνει και την εμφάνισή της στη σειρά του Mega, "Η ώρα η καλή". Εκεί υποδυόταν την Στέλλα Περιβολάρη, την συμπεθέρα του Πάνου Μιχαλόπουλου.

Δείτε την εμφάνισή της στο έργο στο παρακάτω βίντεο (λεπτά 17:43):

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share