Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ανατριχιάζει το σπάνιο Χριστουγεννιάτικο χειρόγραφο γράμμα για τους γιους της!

Τι είχε γράψει;

11 Δεκεμβρίου 2019 11:14
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Ανατριχιάζει το σπάνιο Χριστουγεννιάτικο χειρόγραφο γράμμα για τους γιους της!

Συνεχίζει να απασχολεί ακόμα η Πριγκίπισσα Νταϊάνα με την ζωή, χρόνια μετά τον θάνατο της, αφού ολοένα και περισσότερα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ακούγονται και λέγονται πολλά, όπως ότι είχε γίνει και άλλη απόπειρα δολοφονίας εις βάρος της, αφού είχε βιώσει ένα ακόμα σοβαρό ατύχημα μέσα στο παλάτι. Συγκεκριμένα, την περίοδο που η αγαπημένη λαίδη ήταν έγκυος στο Ουίλιαμ, έπεσε μυστηριωδώς από τη σκάλα. Αυτή την φορά ήρθε στη δημοσιότητα ένα γράμμα που είχε γράψει για τους μονάκριβους γιους της!

Ένα σπάνιο χειρόγραφο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, βγαίνει στο φως μετά από πολλά χρόνια. Ήταν 5 Δεκεμβρίου του 1990 όταν η αγαπημένη πριγκίπισσα έγραφε ένα γράμμα στην Ίβη Γούντγαρντ, μια φίλη που γνώρισε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του συζύγου της στο νοσοκομείο.Τότε ο Κάρολος είχε σπάσει το χέρι του σε ατύχημα στο πόλο, ενώ η ίβη είχε τον γιο της σε κώμα μετά από ατύχημα που είχε με τη μοτοσυκλέτα του.

Σε αυτή την αλληλογραφία η Νταϊάνα γράφει για τους γιους της και το πόσο ανυπομονούσαν για τα Χριστούγεννα και ότι έτρεχαν στο παλάτι για να βρουν τα δώρα τους. Τότε ο Γουίλιαμ ήταν 8 ετών και ο Χάρι μόλις 6 ετών.

“Είναι ενθουσιασμένα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και ανυπομονούν να πάρουν τα δώρα τους!”

Σε άλλη επιστολή, η Νταϊάνα συμπαραστέκεται με υπέροχα λόγια στη μητέρα, η οποία ζούσε ένα δράμα περιμένοντας με αγωνία να δει τον γιο της να ξυπνάει από το κώμα.

Οι επιστολές της Νταϊάνα, η οποία λάτρευε να αφήνει χειρόγραφα σημειώματα, θα δημοπρατηθεί με τιμή εκκίνησης τα 4.000 δολαρια από τον οίκο Lawrences Auctioneers of Bletchingley, Surrey.

“Εγώ σκότωσα τη Νταϊάνα γιατί…” – Η ομολογία που σόκαρε τους πάντες!

Η ομολογία που σόκαρε τους πάντες για τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα!

Λίγο πριν πεθάνει ο πρώην πράκτορας της Mi5… Χόκινς υποστήριξε ότι αυτός ήταν ο δολοφόνος της πριγκίπισσας με εντολή του παλατιού, μάλιστα!
Πριν λίγο καιρό πληροφορήθηκε από τους γιατρούς ότι η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ σοβαρή και ότι ο χρόνος που του απομένει στη ζωή είναι μόνο λίγες εβδομάδες. Ο λόγος για τον πράκτορα της Mi5, Χόκινς, ο οποίος από τη στιγμή που πληροφορήθηκε τα δυσάρεστα νέα έκανε μια σειρά από εξομολογήσεις.

Μια από αυτές, αναφέρεται στην Πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον θάνατό της, ομολογώντας ότι συμμετείχε στο σχέδιο δολοφονίας της. Συγκεκριμένα, ο 80χρονος αποκάλυψε ότι από το 1973 έως και το 1999 είχε δολοφονήσει κατ’ εντολήν, 23 ανθρώπους. Τα θύματα ήταν συνήθως πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ακτιβιστές κλπ..

«Η Νταϊάνα ήταν η μοναδική γυναίκα που μου ζητήθηκε να σκοτώσω. Ήταν ο μοναδικός στόχος που η εντολή ήρθε απευθείας από τη βασιλική οικογένεια. Η Νταϊάνα σχεδίαζε να χωρίσει τον Κάρολο και η βασιλική οικογένεια ήθελε τον θάνατό της πάση θυσία» είπε χαρακτηριστικά.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: 22 χρόνια μετά ζει ανάμεσά μας!

Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα 23 χρόνια μετά ζει ανάμεσά μας!

Το καλοκαίρι του 1997 η Νταϊάνα το πέρασε σε κρουαζιέρα στη Μεσόγειο. Έχοντας μόλις χωρίσει από τον καρδιοχειρούργο Χάναστ Κνατ και όντας για ακόμα μία φορά πληγωμένη από την ερωτική της ζωή βρίσκει παρηγοριά τον μεγιστάνα Ντόντι Αλφαγιέντ, ο οποίος μοιάζει τρελά ερωτευμένος μαζί της και κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να εδρεώσει την σχέση του μαζί της. Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Αυτός είναι ο πατέρας του πρίγκιπα Harry!

Αρχικά καλεί την ίδια και τα παιδιά της, τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι, στη νότια Γαλλία και στην έπαυλη του πατέρα του στο Σαιν Τροπέ, ενώ λέγεται ότι τότε ήταν που αγόρεσε την υπερπολυτελή θαλαμηγό του, αξίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, προκειμένου να κάνει ακόμα πιο δελεαστική τη φιλοξενία. Λίγες βδομάδες αργότερα καλεί ξανά μόνο τη Νταϊάνα αυτή τη φορά και οι δυο τους κάνουν διακοπές στη Σαρδηνία. Όπως συνέβαινε κάθε φορά για χρόνια ολόκληρα τα φλας των παπαράτσι παίρνουν φωτιά, κάποιοι τη στήνουν σε ακριβό ξενοδοχείο απέναντι από το σημείο που είχε σταματήσει η θαλαμηγός και την παρακολουθούν με κυάλια υψηλής ανάλυσης και μακρινής εμβέλειας. Σε μία από αυτές τις απόπειρες για την πολυπόθητη φωτογραφία τραβιέται ένα καρέ στο οποίο βλέπουμε την πριγκίπισσα της Ουαλίας με ένα ολόσωμο, λεοπάρ μαγιό. Η εικόνα κάνει τον γύρο του κόσμου, πουλιέτα ακριβά και το μαγιό αποκτά σε λίγες μέρες διαστάσεις πολυπόθητου item για όλες τις μοδάτες του πλανήτη - και όχι μόνο.

Η Νταϊάνα στη Σαρδηνία, δίπλα της διακρίνεται σκυμμένος ο Ντόντι
Σήμερα, λίγες μόλις ημέρες πριν την επέτειο των είκοσι χρόνων από τον θάνατο της στο αυτοκινητιστικό δυστύχημα του Παρισιού όλο το ενδιαφέρον είναι ξανά στραμμένο στις τελευταίες μέρες της ζωής της και σε όλες τις λεπτομέρειες γύρω από εκείνη την μοιραία μέρα στη γαλλική πρωτεύουσα. Ο Ουίλιαμ μάλιστα φημολογείται ότι κάνει σοβαρές προσπάθειες για να εξηγήσει στα παιδιά του πόσο σπουδαία ήταν η γιαγιά τους, μειώνοντας στα μάτια τους την Καμίλα.

Δεν είναι όμως μόνο τα μέσα που έχουν ένα νεοαποκτηθέντο ενδιαφέρον για την θλιμμένη πριγκίπισσα της ισχυρής βασιλικής οικογένειας. Είναι και το κοινό και συγκεκριμένα το κοινό της μόδας που έχει αρχίσει, σύμφωνα με τελευταία στατιστικά νούμερα, να γκουγκάρει μαζικά outifts που κάποτε είχε φορέσει η Ντι αλλά και να αγοράζει παρόμοια ρούχα στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με στοχεία της μηχανής αναζήτησης Lyst και ρεπορτάζ της Telegraphτο λεοπάρ μαγιό που αναφέραμε στην αρχή είναι σίγουρα ένα από αυτά αφού οι γυναίκες το έχουν ψάξει στο ίντερνετ 39% περισσότερο απ' ότι οποιοδήποτε άλλο μαγιό, εκτοξεύοντας τις πωλήσεις παρόμοιων ολόσωμων μαγιό σε κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα.

Οπότε αν αναρωτιέσαι πιο είναι το πιο hot κομμάτι που έχει βάλει έχεις την απάντηση

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share