Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Νεκρός αγαπημένος ηθοποιός από τους «Λατρεμένους Γείτονες»!

Είδηση σοκ!

6 Δεκεμβρίου 2019 14:16
Νεκρός αγαπημένος ηθοποιός από τους «Λατρεμένους Γείτονες»!

Τον αγαπήσαμε πολύ και καθιερώθηκε μέσα από το ρόλο του στο σήριαλ του Mega «Λατρεμένοι μου γείτονες»!

Στο σήριαλ αυτό που έκανε ρεκόρ τηλεθέασης, έπαιζαν κορυφαίοι ηθοποιοί, όμως ένας από αυτούς δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή!

Ο λόγος για τον Χρήστο Σιμαρδάνη που έπαιζε στον δεύτερο κύκλο της σειράς μαζί με την Άβα Γαλανοπούλου,τον Κώστα Κόκλα και την Ράνια Σχίζα!

Επίσης πρόσφατα σας είχαμε ενημερώσει και για τον ηθοποιός που έφυγε από την ζωή και έπαιζε στο 50-50!

Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στις 12 Μαρτίου το 2018 και η απώλεια του στιγμάτισε την ελληνική σόουμπιζ και όχι μόνο! Ο ίδιος συμμετείχε σε δεκάδες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, αλλά υπήρξε δραστήριος και στο θέατρο. Μεταξύ άλλων έγινε εξαιρετικά γνωστός για τις εκφωνήσεις που πραγματοποίησε σε διαφημιστικά μηνύματα στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο.

Επί 19 χρόνια (μέχρι το 2012) ήταν η χαρακτηριστική φωνή των διαφημιστικών μηνυμάτων προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ενώ εκφώνησε και εκατοντάδες διαφημιστικά προώθησης προϊόντων. Επίσης είχε φιλανθρωπική δραστηριότητα και πραγματοποίησε αφιλοκερδώς την εκφώνηση πολλών μηνυμάτων κοινωνικού χαρακτήρα.

Νεκρός ηθοποιός από την "Μαρία η Άσχημη"!

Ξέρετε ποιος αγαπημένος ηθοποιός από τη σειρά ''Η Μαρία η άσχημη'' είναι νεκρός;

Με την ευκαιρία διαβάστε: Νεκρός από ναρκωτικά ο Μανωλάκης του «Καφέ της Χαράς»; Το τραγικό και ψεύτικο δημοσίευμα που κυκλοφορεί!

Η "Μαρία η Άσχημη" ήταν μια τηλεοπτική σειρά, που προβλήθηκε στο Mega σε δύο κύκλους, από τις 1 Ιανουαρίου 2007 μέχρι τις 23 Ιουνίου του 2008.

Αρκετοί χαρακτήρες έκλεψαν την παράσταση και ένας από αυτούς ήταν και ο Νικήτας, τον οποίο ενσάρκωνε ο Μιχάλης Γιαννάτος. Ο μεγάλος ηθοποιός, ο οποίος είχε παίξει σε μία πληθώρα σειρών, πέθανε πριν 6 χρόνια και συγκεκριμένα στις 17 Σεπτεμβρίου του 2013 σε ηλικία 72 ετών έπειτα από καρδιακή ανακοπή.

Καθώς παρακολουθούσε αγώνα ποδοσφαίρου μαζί με φίλους του στη γειτονιά. Όπως ο γιος του αναφέρει, κανείς από τους φίλους του δεν κατάλαβε ότι είχε "φύγει" μέχρι τη στιγμή που τον φώναξαν και δεν ανταποκρίθηκε

Όσον αφορά την καριέρα του υπήρξε μεγάλη. Συγκεκριμένα σπούδασε στη δραματική σχολή του Ντίνου Δημόπουλου και πρωτοεμφανίστηκε ως επαγγελματίας ηθοποιός στην ταινία Οι Στιγματισμένοι του Γιώργου Ζερβουλάκου το 1966. Μαθητής ακόμη, έπαιξε στην θεατρική παράσταση Καπετάν Μιχάλης δίπλα στον Μάνο Κατράκη.

Σοκ: Βρέθηκε νεκρή Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Κατά τη μεγάλη κινηματογραφική του καριέρα, εμφανίστηκε σε πάνω από 100 ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και παραστάσεις.

Μιλούσε άπταιστα πέντε γλώσσες: Ελληνικά, Τουρκικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Αυτό τον βοήθησε αρκετά στην καριέρα του, ιδιαίτερα στη συμμετοχή του σε μεγάλες ξένες παραγωγές όπως Το Εξπρές του Μεσονυχτίου του Άλαν Πάρκερ, Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι του Τζον Μάντεν, Μόναχο του Στίβεν Σπίλμπεργκ και άλλες.

Δούλεψε δίπλα σε μεγάλους ηθοποιούς όπως ο Άντονι Κουίν, Τζον Χαρτ, Νίκολας Κέιτζ, Πενέλοπε Κρουθ, Κρίστιαν Μπέιλ, Έρικ Μπάνα και Ντάνιελ Κρεγκ.

Έπαιξε επίσης στην ταινία Πολίτικη Κουζίνα του Τάσου Μπουλμέτη και στην Ευρωπαϊκή συμπαραγωγή Le Dernier Seigneur des Balkans.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share