Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Νεκρός ηθοποιός από την σειρά "Το σόι σου"!

Ο λόγος για τον...

4 Δεκεμβρίου 2019 10:24
Νεκρός ηθοποιός από την σειρά

Γνωρίζετε ποιος ηθοποιός από την σειρά "Το σόι σου" είναι νεκρός; Ο ίδιος είχε κάνει στην σειρά του Alpha, μιa guest εμφάνιση.

Ο λόγος για τον....

Χρήστο Σιμαρδάνη!

Ο Χρήστος Σιμαρδάνης συμμετείχε σε δεκάδες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές, αλλά υπήρξε δραστήριος και στο θέατρο. Μεταξύ άλλων έγινε εξαιρετικά γνωστός για τις εκφωνήσεις που πραγματοποίησε σε διαφημιστικά μηνύματα στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο. Επίσης να σας πούμε ότι μάθαμε για έναν νεκρό ηθοποιό από το "50-50".

Επί 19 χρόνια (μέχρι το 2012) ήταν η χαρακτηριστική φωνή των διαφημιστικών μηνυμάτων προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού Mega, ενώ εκφώνησε και εκατοντάδες διαφημιστικά προώθησης προϊόντων. Επίσης είχε φιλανθρωπική δραστηριότητα και πραγματοποίησε αφιλοκερδώς την εκφώνηση πολλών μηνυμάτων κοινωνικού χαρακτήρα.

Απεβίωσε στις 12 Μαρτίου του 2018 από καρκίνο.

Ο αγαπημένος ηθοποιό λίγο πριν τον θάνατό του έδινε μάχη για να σταθεί όρθιος. Παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε, ο ίδιος συνέχιζε να εργάζεται, με την τελευταία του συμμετοχή σε τηλεοπτική σειρά να είναι αυτή στο "Σόι σου" του Alpha, τον Ιούνιο του 2017.

Περιγραφή

Εκεί είχε υποδυθεί τον Χριστόφορο, τον αδελφό του Μενέλαου (Παύλος Ορκόπουλος), τα ίχνη του οποίου αγνοούνταν σχεδόν 40 χρόνια.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Νεκρή αγαπημένη ηθοποιός από τη σειρά "Η ώρα η καλή"!

Τότε, σύμφωνα με το σενάριο, η οικογένεια Τριανταφύλλου ετοιμάζεται να υποδεχτεί απ' το Εδιμβούργο τον αδελφό του Μενέλαου, Χριστόφορο, του οποίου τα ίχνη αγνοούνταν σχεδόν 40 χρόνια. Από τότε που άρπαξε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό απ' τον Μενέλαο και εξαφανίστηκε χωρίς κανείς να μάθει τίποτα ποτέ για εκείνον.

Κι ενώ ο Μενέλαος είναι πανευτυχής με την επίσκεψη αυτή και έχει αποφασίσει να διαγράψει το παρελθόν, η Αλεξάνδρα δε θέλει να ακούσει λέξη για τον ξενιτεμένο της κουνιάδο, θεωρώντας πως ήρθε πάλι για να τους εκμεταλλευτεί. Θα την πείσουν άραγε για τις καλές προθέσεις του τα κουλουράκια, το σκωτσέζικο πρωινό και τα παιχνίδια γκολφ ή ένα ξενύχτι του Χριστόφορου μπροστά στο laptop του Μενέλαου είναι αρκετό για να τη δικαιώσει;

Νεκρή λατρεμένη ηθοποιός από το "Άκρως Οικογενειακόν"!

Λατρεμένη ηθοποιός από την σειρά "Άκρως Οικογενειακόν", είναι νεκρή! Δεν το γνωρίζαμε!

Ο λόγος για την...

Σοφία Ολυμπίου!

Η Σοφία Ολυμπίου ή αλλιώς... "θεία Τζούλια", καταγόταν από καλλιτεχνική οικογένεια. Το πατρικό της όνομα ήταν Σοφία-Γλυκερία Χαλκιοπούλου. Πατέρας της ήταν ο ηθοποιός Γιάννης Χαλκιόπουλος και μητέρα της η ηθοποιός Ελένη Λαλαούνη.

Γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου το 1935 και απεβίωσε πριν από δύο χρόνια και συγκεκριμένα στις 25 Σεπτεμβρίου 2017.

Ο ρόλος της στη σειρά του ANT1, αγαπήθηκε από το κοινό όσο κανένας άλλος!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share