Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Νεκρός ηθοποιός από το "50-50"!

Και όχι, δεν εννοούμε τον Σάκη Μπουλά!

3 Δεκεμβρίου 2019 09:05
Νεκρός ηθοποιός από το

Γνωρίζετε ποιος ηθοποιός από την σειρά "50-50", είναι νεκρός; Και όχι, δεν εννοούμε τον Σάκη Μπουλά!

O λόγος για τον....

Με την ευκαιρία διαβάστε: Θυμάστε την «κόρη» του Σάκη Μπουλά από το 50-50; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Μιχάλη Γιαννάτο!

Ο Μιχάλης Γιαννάτος, γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη (11 Ιουλίου 1941) όταν η παρουσία των Ελλήνων ήταν ακόμα μεγάλη.

Εγκατέλειψε τη γενέτειρά του και έφυγε για την Ελλάδα το 1964 κατά τη διάρκεια των απελάσεων. Ο Γιαννάτος απεβίωσε στις 17 Σεπτεμβρίου 2013 σε ηλικία 72 ετών έπειτα από καρδιακή ανακοπή, καθώς παρακολουθούσε αγώνα ποδοσφαίρου μαζί με φίλους του στη γειτονιά.

Ο ίδιος ξεχώρισε σε έναν guest ρόλο του στη σειρά του Mega, "50-50". Εκεί υποδυόταν τον Τούρκο αξιωματικό, ο οποίος "βασάνιζε" τους τρεις πρωταγωνιστές.

Απίστευτο: Δείτε πώς είναι σήμερα ο "Αχιλλέας" από το "50-50" !

Έχετε δει πώς είναι σήμερα ο "Αχιλλέας" από το "50-50"; Δυσκολευόμαστε να τον αναγνωρίσουμε!

Ο λόγος για τον ηθοποιό Θάνο Τοκάκη,ο οποίος είναι η αλήθεια πως δεν θυμίζει σε πολλά την εικόνα του παρελθόντος, όμως παραμένει εξίσου γοητευτικός. Θυμάστε την όμορφη Ναταλία από το «Πιο γλυκό μου ψέμα»; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Δείτε τον πώς είναι σήμερα:

Νεκρή πρωταγωνίστρια από την σειρά "Ντόλτσε Βίτα"!

Πρωταγωνίστρια από την αγαπημένη σειρά του Mega, "Ντόλτσε Βίτα", είναι νεκρή. Εσείς το γνωρίζατε;

Ο λόγος για την....

Με την ευκαιρία διαβάστε: Αποκάλυψη σοκ για το Ντόλτσε Βίτα: Μετά από 22 χρόνια, έρχεται στο φως παρασκήνιο που δεν ξέραμε!

Μαρία Φωκά ή αλλιώς Όλγα Μαρκάτου!

Η Μαρία Φωκά γεννήθηκε στο Αργοστόλι με γονείς τους Νικόλαο Θ. Φωκά (πλοίαρχος) και Καικιλία Κουντούρη. Ήταν ηθοποιός και αγωνίστρια της Αριστεράς που διακρίθηκε σε ρόλους ενσάρκωσης ισχυρών χαρακτήρων.

Στη δεκαετία του 1950 απείχε από το σανίδι, σχεδόν για 8 χρόνια, εξαιτίας της καταδίκης της ως κατασκόπου, στην δίκη του Νίκου Μπελογιάννη. Είχε καταδικαστεί σε ισόβια με ψήφους 3-2, αλλά αργότερα μετατράπηκε σε κάθειρξη 10 ετών με στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Θα πάθετε πλάκα: Δείτε πώς είναι σήμερα ο "Μανώλης" από το Ντόλτσε Βίτα!

Υπήρξε μία από τις διασημότερες γιαγιάδες της ελληνικής τηλεόρασης, χαρακτηριστικός ήταν ο ρόλος της στην σειρά "Ντόλτσε βίτα". Εκεί υποδυόταν την Όλγα Μαρκάτου την αυστηρή πεθερά της Χριστίνας.

Η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά "Οι θειοσεβούμενοι" το 2000. Πέθανε στο Λονδίνο στις 15 Ιουνίου του 2001, ύστερα από μακροχρόνια καρδιακά προβλήματα και κηδεύτηκε στο Πόρτσμουθ.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share