Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η άγνωστη σχέση της Έλενας Τσαβαλιά με τον Πάνο Μιχαλόπουλο!

Εσείς μπορείτε να μαντέψετε πόσα χρόνια γνωρίζονται;

2 Δεκεμβρίου 2019 13:37
Η άγνωστη σχέση της Έλενας Τσαβαλιά με τον Πάνο Μιχαλόπουλο!

Γνωρίζετε ποια είναι η άγνωστη σχέση της Έλενας Τσαβαλιά και του Πάνου Μιχαλόπουλου; Και οι δύο είναι ταλαντούχοι ηθοποιοί με πολλά χρόνια παρουσίας στον χώρο! Η Έλενα Τσαβαλιά ξεκίνησε από πολύ μικρή τα πρώτα της βήματα στον χώρο του θεάματος! Έλενα Τσαβαλιά: Μαυροφορούσα η σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή!

Μάλιστα, στη βιντεοταινία «Παλικάρι στα θρανία» υποδυόταν την εντυπωσιακή μαθήτριά του Πάνου Μιχαλόπουλου που ήθελε να του στήσει παγίδα.

Σε αυτήν τη βιντεοκασέτα η Ελενα Τσαβαλιά, ακολουθώντας τις επιταγές της μόδας της δεκαετίας του 1980, έχει υιοθετήσει το coupe της εποχής με μαλλί-χαίτη σε πιο σκούρες από σήμερα αποχρώσεις.

Δείτε πως είναι σήμερα ο Πάνος Μιχαλόπουλος! Η φωτογραφία στα 70 του χρόνια!

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος, αγαπήθηκε πολύ μέσα από τους ρόλους που ενσάρκωσε με επιτυχία! Πώς είναι όμως σήμερα στα 70 του χρόνια ο αγαπημένος ηθοποιός;

Ο αγαπημένος ηθοποιός, πλέον είναι μόνιμος κάτοικος Μεσσηνίας- ενώ ασχολείται με τα κτήματα του στην ιδιαίτερη πατρίδα του! Πάνος Μιχαλόπουλος: Ο δύσκολος γάμος και το σκληρό διαζύγιο!

Ο Ηλίας Βασίλογλου, που είναι παραγωγό του ΣΚΑΙ, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook φωτογραφία με τον ηθοποιό! Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είναι 69 ετών- ενώ ο χρόνος δεν έχει περάσει από πάνω του!

Δείτε την φωτογραφία!

Πηγή: Youweekly.gr

Αλέκος Αλεξανδράκης: Δείτε πώς είναι σήμερα ο γιος του!

Εσείς έχετε δει πώς είναι σήμερα ο γιος του Αλέκου Αλεξανδράκη;

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης υπήρξε ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς και τους γοητευτικούς άντρες του ελληνικού κινηματογράφου. Επίσης έχετε δει την κόρη του Φαίδωνα Γεωργίτση;

Στην παρακάτω σπάνια φωτογραφία, ο Αλέκος Αλεξανδράκης διαβάζει ένα ρόλο υπό το βλέμμα του μικρού τότε γιου του, του γλυκύτατου Βάσια.

Ο Βάσιας Αλεξανδράκης είναι ένα από τα δύο παιδιά που απέκτησε ο Αλέκος Αλεξανδράκης στον τέταρτο γάμο του με την Ελβετή Βερένα Γκάουερ. Το άλλο είναι η κόρη του Γιοχάνα Αλεξανδράκη!

Δείτε όμως πώς είναι σήμερα!

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε και το γιο του αείμνηστου Αλέκου Αλεξανδράκη, Βάσια Αλεξανδράκη.

«Κάναμε γυρίσματα με τον Αλέκο Αλεξανδράκη και τον χάναμε, έκανε στα καμαρίνια…»

Ο Κώστας Βουτσάς ξέρει και μπορεί να διηγηθεί ιστορίες μοναδικές. Ως ένας από τους τελευταίους της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου.

Και αυτό έκανε μιλώντας στον Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Ο Κώστας Χατζηχρήστος ήταν μεγάλο ταλέντο αλλά μετά τα χάλασε, δεν ξέρω για ποιο λόγο.

Ο Αλέκος Αλεξανδράκης ήταν ο πρώτος εραστής του κόσμου. Έχει πάει με όλες τις πρωταγωνίστριες! Όλες τις πρωταγωνίστριες! Κάναμε γύρισμα και τον χάναμε.

Έλεγε ο Γιάννης Δαλιανίδης «Πηγαίνετε στο καμαρίνι, θα είναι με καμιά κομπάρσα και θα κάνει σ-eξ». Ήταν σπουδαίο παιδί και δεν έχει πει ποτέ για καμία. Ήταν πάρα πολύ καλός ηθοποιός!

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος ήταν κι αυτός εραστής μεγάλος. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ήταν απόμακρος άνθρωπος, δεν ήταν της παρέας. Αλλά ήταν πολύ γλυκός και σεμνός και χωρίς βεντετισμό».

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share