Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020

Νεκρή πρωταγωνίστρια από την σειρά "Ντόλτσε Βίτα"!

Εσείς το γνωρίζατε;

2 Δεκεμβρίου 2019 10:06
Νεκρή πρωταγωνίστρια από την σειρά

Πρωταγωνίστρια από την αγαπημένη σειρά του Mega, "Ντόλτσε Βίτα", είναι νεκρή. Εσείς το γνωρίζατε;

Ο λόγος για την....

Με την ευκαιρία διαβάστε: Αποκάλυψη σοκ για το Ντόλτσε Βίτα: Μετά από 22 χρόνια, έρχεται στο φως παρασκήνιο που δεν ξέραμε!

Μαρία Φωκά ή αλλιώς Όλγα Μαρκάτου!

Ντόλτσε Βίτα

Η Μαρία Φωκά γεννήθηκε στο Αργοστόλι με γονείς τους Νικόλαο Θ. Φωκά (πλοίαρχος) και Καικιλία Κουντούρη. Ήταν ηθοποιός και αγωνίστρια της Αριστεράς που διακρίθηκε σε ρόλους ενσάρκωσης ισχυρών χαρακτήρων.

Στη δεκαετία του 1950 απείχε από το σανίδι, σχεδόν για 8 χρόνια, εξαιτίας της καταδίκης της ως κατασκόπου, στην δίκη του Νίκου Μπελογιάννη. Είχε καταδικαστεί σε ισόβια με ψήφους 3-2, αλλά αργότερα μετατράπηκε σε κάθειρξη 10 ετών με στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Θα πάθετε πλάκα: Δείτε πώς είναι σήμερα ο "Μανώλης" από το Ντόλτσε Βίτα!

Υπήρξε μία από τις διασημότερες γιαγιάδες της ελληνικής τηλεόρασης, χαρακτηριστικός ήταν ο ρόλος της στην σειρά "Ντόλτσε βίτα". Εκεί υποδυόταν την Όλγα Μαρκάτου την αυστηρή πεθερά της Χριστίνας.

Η τελευταία της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά "Οι θειοσεβούμενοι" το 2000. Πέθανε στο Λονδίνο στις 15 Ιουνίου του 2001, ύστερα από μακροχρόνια καρδιακά προβλήματα και κηδεύτηκε στο Πόρτσμουθ.

Αγνώριστη: Δείτε πώς είναι σήμερα η Ντορίτα από το Ντόλτσε Βίτα!

Θυμάστε πώς είναι σήμερα η Ντορίτα από το Ντόλτσε Βίτα; Αγνώριστη...

Το μακρινό 1995, η σειρά «Ντόλτσε Βίτα» έκανε την εμφάνισή της στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Mega! Θύμα της όλη υπόθεσης, η τηλεοπτική Ντορίτα της οποίας ο αρραβωνιαστικός και η μητέρα συνάπτουν ερωτική σχέση κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη ολόκληρης της οικογενείας Μαρκάτου.

Η ηθοποιός που την υποδύθηκε μετρά ελάχιστες τηλεοπτικές δουλειές, μιας και μεγάλη της αγάπη υπήρξε ανέκαθεν το θέατρο, γι’ αυτό και τα τελευταία χρόνια το ευρύ κοινό την έχει χάσει εντελώς. Δείτε πώς είναι σήμερα ο "Παπαπέτρου" του Ζάχου Δόγκανου!

Πόσο έχει αλλάξει 25 περίπου χρόνια μετά την πρώτη προβολή της σειράς η Κατερίνα Ζιώγου;

Δείτε και τα συμπεράσματα δικά σας:

Έτσι είναι σήμερα η Ντορίτα από το Ντόλτσε Βίτα

Έτσι είναι σήμερα η Ντορίτα από το Ντόλτσε Βίτα

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share