Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το μυστικό για τα νύχια της που δεν γνωρίζαμε έως σήμερα!

Δεν το γνώριζε κανείς!

1 Δεκεμβρίου 2019 15:07
Βασίλισσα Ελισάβετ: Το μυστικό για τα νύχια της που δεν γνωρίζαμε έως σήμερα!

Τι συμβαίνει με την Βασίλισσα Ελισάβετ και τα χέρια της; Στις περισσότερες εμφανίσεις της είναι με γάντια και καλύπτει τα δάχτυλα της. Το μυστικό για τα νύχια της δεν το γνώριζαμε έως σήμερα!

Δείτε επίσης: Βασίλισσα Ελισάβετ: Η κίνηση ματ μετά τον θάνατο της Πριγκίπισσας Νταιάνα!

Η Βασίλισσα της Αγγλίας έχει κάποιες παραξενίες και εμμονές. Μια από αυτές έχει να κάνει με τα νύχια της και συγκεκριμένα με ένα χρώμα νυχιών που δεν βγάζει από πάνω της!

Το χρώμα των νυχιών της, παραμένει το ίδιο από το 1989, είναι από την Essie, μία απαλή ροζ απόχρωση που κολακεύει κάθε επιδερμίδα.

Σύμφωνα με το επίσημο site της Essie, η Βασίλισσα επιλέγει την ίδια απόχρωση από τότε που η αισθητικός του παλατιού έστειλε ένα γράμμα στην εταιρία ζητώντάς τους ένα βερνίκι «τέτοιας απόχρωσης που μόνο ένα βασιλικό μέλος θα φορούσε».

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο απίστευτος λόγος που επιτρέπει μία μόνο φορά το χρόνο να την πλησιάσει μακιγιέρ!

Η αλήθεια είναι πως η Βασίλισσα Ελισάβετ έχει άπλετο ελεύθερο χρόνο και μπορεί να τον διαχειριστεί και να τον ξοδέψει όπως εκείνη επιθυμεί.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Η κίνηση ματ μετά τον θάνατο της Πριγκίπισσας Νταιάνα!

Κάποιες ώρες λοιπόν τις περνά μπροστά από τον καθρέφτη της καθώς πειραματίζεται με διάφορα make up looks αφού δεν θέλει να επιμελείται το μακιγιάζ της κάποιος επαγγελματίας. Και όπως δείχνουν οι φωτογραφίες από τις δημόσιες εμφανίσεις της, η Βασίλισσα έχει ταλέντο στο μακιγιάζ!

Η αποκάλυψη αυτή για το πάθος της Βασίλισσας Ελισάβετ ήρθε μέσα από το βιβλίο The other side of the coin: The Queen, the Dresser and the Wardrobe που υπογράφει η Άντζελα Κέλυ, η βασιλική μοδίστρα που βρέθηκε στο πλευρό της για πολλά χρόνια και έγινε επιστήθια φίλη της. Η Κέλυ μιλά για αρκετές άγνωστες πτυχές της Βασίλισσας ανάμεσα στις οποίες και το γεγονός ότι δημιουργεί μόνη της τα look της για τις επίσημες εμφανίσεις της, ωστόσο υπάρχει μια περίσταση και συγκεκριμένα μια μόνο φορά το χρόνο που η Queen αφήνεται στα χέρια κάποιου επαγγελματία μακιγιέρ, προκειμένου να είναι άψογα μακιγιαρισμένη.

Όπως γράφει η Άντζελα Kέλυ πρόκειται για τον ετήσιο χριστουγεννιάτικο λόγο της Βασίλισσας Ελισάβετ , που μαγνητοσκοπείται και προβάλλεται τηλεοπτικά για αυτό η 93χρονη φροντίζει να έχει μια αψεγάδιαστη εικόνα όπως αρμόζει και καλεί την makeup artist Μέριλιν Γουίντες που επιμελείται την εικόνα της πριν το γύρισμα.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Δείτε τον τρόπο που διατηρεί πάντα λαμπερά τα διαμάντια της;

H βασίλισσα Ελισάβετ φροντίζει να είναι τέλεια σε κάθε δημόσια εμφάνισή της, αυτή αλλά και τα προσωπικά της αντικείμενα. Όπως κάθε βασίλισσα ακολουθεί ένα πρωτόκολλο, έτσι και εκείνη υπήρξε πάντα πιστή στους κανόνες των γαλαζοαίματων. Το μεγάλο ερώτημα εδώ είναι πώς διατηρεί αψεγάδιαστα τα διαμάντια της!

Δείτε γιατί η Βασίλισσα Ελισάβετ είναι αναστατωμένη και θυμωμένη;

Η γυναίκα που βρίσκεται πίσω από τις εμφανίσεις της βασίλισσας, αποκάλυψε ένα από τα μυστικά της Ελισάβετ: πώς διατηρούν τη λάμψη τους τα κοσμήματά της. Ένα μείγμα από τζιν και νερό είναι η μαγεική συνταγή!

Στην πολύτιμη συλλογή της υπάρχουν πολλά κομμάτια που έχουν περάσει στα χέρια της από γενιά σε γενιά ή της έχουν δωριστεί κατά την θητεία της στον βασιλικό θρόνο της Βρετανίας.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share