Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοκ: Νεκρός ηθοποιός από την σειρά "Το νησί"!

Το γνωρίζατε;

1 Δεκεμβρίου 2019 07:22
Σοκ: Νεκρός ηθοποιός από την σειρά

Γνωρίζατε ότι ηθοποιός από την αγαπημένη σειρά του Mega,"Το Νησί", είναι νεκρός;

Ο λόγος για τον....

Με την ευκαιρία διαβάστε: Νεκρή αγαπημένη ηθοποιός από τη σειρά "Η ώρα η καλή"!

Πέτρο Αλατζά! Ο Πέτρος Αλατζάς ήταν γνωστός από την συμμετοχή του στην σειρά του Mega το "Νησί". Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, ενώ έφυγε από τη ζωή ύστερα από έμφραγμα που υπέστη.

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεατρικού Οργανισμού "Μορφές" (Θέατρο "Εμπρός" 1992-1996) και από το Χημικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών. Στο θέατρο είχε παίξει σε πολλές παραστάσεις για ενηλίκους και παιδιά.

Είχε επίσης διδάξει σε σεμινάρια για εκπαιδευτικούς κι ερασιτέχνες ηθοποιούς και είχε φωτογραφήσει πολλές παραστάσεις χορού και θεάτρου. Φωτογραφίες του έχουν συνοδεύσει ποιητικές συλλογές.

Θυμάσαι την μικρή Άννα από το «Νησί»; Μεγάλωσε και άλλαξε πολύ!

Το Νησί είναι μία από τις πιο καλές και ακριβές παραγωγές που έχουν γίνει ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Με πρωταγωνιστές που έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας από το πρώτο έως και το τελευταίο επεισόδιο, κρατώντας το ενδιαφέρον μας αμείωτο.

Απρόσμενα καλή ήταν και η υποκριτική ικανότητα των μικρών ηθοποιών, που ενσάρκωσαν τους ρόλους των παιδιών της σειράς.

Ένα από τα παιδιά αυτά ήταν και Ιφιγένεια Τζόλα, που έπαιζε την Άννα σε μικρή ηλικία. Την τηλεοπτική κόρη δηλαδή του Στέλιου Μάινα και της Κατερίνας Λέχου, που μεγάλωσε για να «γίνει» η Ευγενία Δημητροπούλου. Τρομερή αλλαγή! Δείτε πώς είναι σήμερα η μικρή «Μαρία» από το νησί!

Δεν θα πιστεύεις πως είναι σήμερα η μικρή μικρή Άννα από το «Νησί»!

Νεκρός ηθοποιός από την "Μαρία η Άσχημη"!

Ξέρετε ποιος αγαπημένος ηθοποιός από τη σειρά ''Η Μαρία η άσχημη'' είναι νεκρός;

Με την ευκαιρία διαβάστε: Νεκρός από ναρκωτικά ο Μανωλάκης του «Καφέ της Χαράς»; Το τραγικό και ψεύτικο δημοσίευμα που κυκλοφορεί!

Η "Μαρία η Άσχημη" ήταν μια τηλεοπτική σειρά, που προβλήθηκε στο Mega σε δύο κύκλους, από τις 1 Ιανουαρίου 2007 μέχρι τις 23 Ιουνίου του 2008.

Αρκετοί χαρακτήρες έκλεψαν την παράσταση και ένας από αυτούς ήταν και ο Νικήτας, τον οποίο ενσάρκωνε ο Μιχάλης Γιαννάτος. Ο μεγάλος ηθοποιός, ο οποίος είχε παίξει σε μία πληθώρα σειρών, πέθανε πριν 6 χρόνια και συγκεκριμένα στις 17 Σεπτεμβρίου του 2013 σε ηλικία 72 ετών έπειτα από καρδιακή ανακοπή.

Καθώς παρακολουθούσε αγώνα ποδοσφαίρου μαζί με φίλους του στη γειτονιά. Όπως ο γιος του αναφέρει, κανείς από τους φίλους του δεν κατάλαβε ότι είχε "φύγει" μέχρι τη στιγμή που τον φώναξαν και δεν ανταποκρίθηκε

Όσον αφορά την καριέρα του υπήρξε μεγάλη. Συγκεκριμένα σπούδασε στη δραματική σχολή του Ντίνου Δημόπουλου και πρωτοεμφανίστηκε ως επαγγελματίας ηθοποιός στην ταινία Οι Στιγματισμένοι του Γιώργου Ζερβουλάκου το 1966. Μαθητής ακόμη, έπαιξε στην θεατρική παράσταση Καπετάν Μιχάλης δίπλα στον Μάνο Κατράκη.

Σοκ: Βρέθηκε νεκρή Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Κατά τη μεγάλη κινηματογραφική του καριέρα, εμφανίστηκε σε πάνω από 100 ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και παραστάσεις.

Μιλούσε άπταιστα πέντε γλώσσες: Ελληνικά, Τουρκικά, Γαλλικά, Ιταλικά και Ισπανικά. Αυτό τον βοήθησε αρκετά στην καριέρα του, ιδιαίτερα στη συμμετοχή του σε μεγάλες ξένες παραγωγές όπως Το Εξπρές του Μεσονυχτίου του Άλαν Πάρκερ, Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι του Τζον Μάντεν, Μόναχο του Στίβεν Σπίλμπεργκ και άλλες.

Δούλεψε δίπλα σε μεγάλους ηθοποιούς όπως ο Άντονι Κουίν, Τζον Χαρτ, Νίκολας Κέιτζ, Πενέλοπε Κρουθ, Κρίστιαν Μπέιλ, Έρικ Μπάνα και Ντάνιελ Κρεγκ.

Έπαιξε επίσης στην ταινία Πολίτικη Κουζίνα του Τάσου Μπουλμέτη και στην Ευρωπαϊκή συμπαραγωγή Le Dernier Seigneur des Balkans.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share