Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θλίψη για την Μέγκαν Μαρκλ! Έπεσε στην ίδια παγίδα με την πριγκίπισσα Νταϊάνα!

Τι έχει συμβεί;

30 Νοεμβρίου 2019 18:00
Θλίψη για την Μέγκαν Μαρκλ! Έπεσε στην ίδια παγίδα με την πριγκίπισσα Νταϊάνα!

Έπεσε στην ίδια παγίδα με την πριγκίπισσα Νταϊάνα...Μια πηγή εντός της βασιλικής οικογένειας λέει πως η 37χρονη Μέγκαν Μαρκλ δυσκολευόταν να διαχειριστεί το γεγονός πως ήταν έγκυος μαζί με την αρνητική δημοσιότητα που δέχεται, καθώς ο σύζυγός της, ο πρίγκιπας Χάρι νιώθει υπεύθυνος για όσα τις συμβαίνουν.

Δείτε επίσης: Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Τι συνέβη στο παλάτι μόλις ανακοινώθηκε ο θάνατός της;

«Δυστυχισμένη» στον νέο της ρόλο ως δούκισσα εμφανίζουν δημοσιεύματα την Μέγκαν Μαρκλ, παρουσιάζοντας, την ίδια ώρα, τον πρίγκιπα Χάρι είναι «γεμάτος ενοχές».

Αυτό έρχεται εν μέσω περαιτέρω συγκρίσεων της Αμερικανίδας ηθοποιού και της πριγκίπισσας Νταϊάνα, που οι ειδικοί λένε ότι είχε την ίδια αρνητική αντιμετώπιση όπως και η Μέγκαν Μαρκλ, από τη στιγμή που μπήκε στη βασιλική οικογένεια μέχρι τον πρόωρο θάνατό της το 1997.

Πέρυσι, μια πηγή είχε ισχυριστεί πως ο πρίγκιπας Χάρι είναι υπερπροστατευτικός με την σύζυγό του επειδή «δεν μπορούσε να κάνει το ίδιο και για την μητέρα του, την πριγκίπισσα Νταϊάνα».

Μιλώντας στο US Weekly αυτή την εβδομάδα, μια βασιλική πηγή είπε: «Η Μέγκαν Μαρκλ έχει πολλά αυτή την περίοδο, είναι έγκυος και έχει να αντιμετωπίσει και την δημόσια αντίδραση και όλη αυτή η κατάσταση είναι απίστευτα αγχωτική».

Και προσθέτει: «Ο πρίγκιπας Χάρι είναι πολύ απογοητευμένος με το πόσα λίγα μπορεί να κάνει. Το να κρατήσει την Μέγκαν Μαρκλ μακριά από όλη αυτή την αρνητική δημοσιότητα είναι κάτι πολύ δύσκολο γι’ αυτόν. Είναι ο σκοπός του σε αυτή την σχέση: Θέλει να την κρατήσει μακριά από την αρνητική δημοσιότητα».

Σε μια παρόμοια θέση είχε βρεθεί και η πριγκίπισσα Νταϊάνα όταν μπήκε στην βασιλική οικογένεια

Και σημειώνοντας πως η Μέγκαν Μαρκλ έχει «μεταμορφωθεί» σε Νταϊάνα, η ειδική στην βασιλική οικογένεια Μέλανι Μπρόμλεϊ δήλωσε στην The Express πως χάνει την φωνή της. Χαμός στο Παλάτι: Ο Κάρολος τα είχε και με την αδελφή της Νταϊάνα!

Όπως είπε η Μέλανι: «Τώρα είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας, έχει χάσει τη φωνή της και δεν είναι πλέον σε θέση να πει: »Η Κέιτ κι εγώ δεν διαφωνούμε κάθε Κυριακή για το φαγητό’». Αυτό ακριβώς πέρασε και η πριγκίπισσα Νταϊάνα. Ειλικρινά, οι ομοιότητες σε αυτό που περνάει τώρα η Μέγκαν Μαρκλ με αυτό που πέρασε η Νταϊάνα είναι πολλές –προτού φυσικά η Νταϊάνα γίνει αγία για τον Τύπο. Όταν η Νταϊάνα και ο πρίγκιπας Κάρολος παντρεύτηκαν, ήταν τρομερό για την ίδια. Και η Μέγκαν Μαρκλ περνάει την ίδια φάση».

Εξηγώντας την προστατευτικότητα του Χάρι απέναντι στην Μέγκαν στην εφημερίδα Sun, τον περασμένο χρόνο, μια πηγή είχε πει: «Πιστεύω ότι ο Χάρι αισθάνεται ότι δεν μπόρεσε να προστατεύσει την μητέρα του, γι’ αυτό και κάνει τα πάντα για την προστασία της γυναίκας του. Αυτός είναι ο δικός του τρόπος εξιλέωσης».

Την περασμένη εβδομάδα, στο ντοκιμαντέρ του Channel 5 «Κέιτ Vs Μέγκαν: πριγκίπισσες σε πόλεμο», μίλησε ο πρώην μπάτλερ της Νταϊάνας, Πολ Μπάρελ, που υποστήριξε ότι το παλάτι του Μπάκιγχαμ είναι σαν «ναρκοπέδιο» για οποιονδήποτε νέο και συνέκρινε την αντιμετώπιση που έχει η Μέγκαν με αυτή που είχε βιώσει η πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Η Μέγκαν θέλει να βγει και να μιλήσει για την διαμάχη της με την Κέιτ αλλά το βασιλικό πρωτόκολλο δεν της το επιτρέπει

Όπως είπε: «Η Μέγκαν παντρεύτηκε στην πιο παραδοσιακή οικογένειας της χώρας, την βασιλική οικογένεια. Πώς θα το διαχειριστεί; Η πριγκίπισσα Νταϊάνα μεγάλωσε σε ένα σπίτι που ήταν τόσο μεγάλο όσο το παλάτι του Μπάκιγχαμ, αλλά και πάλι χάθηκε».

Υποστηρίζοντας πως την Νταϊάνα δεν την καλωσόρισαν «πολύ ευγενικά», ο 60χρονος Μπάρελ, εξήγησε πως η Μέγκαν θα δώσει μάχη καθώς είναι μια «δυνατή και ανεξάρτητη γυναίκα» που βρέθηκε στην «πιο παραδοσιακή οικογένεια της χώρας». Όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα χόρεψε με τον Τραβόλτα και άφησε ιστορία με αυτό το φόρεμα!

Εκτός από την αναφερθείσα διαμάχη με την Κέιτ Μίντλετον, η Μέγκαν είναι αναγκασμένη να υπομένει τις τακτικές δημόσιες εκρήξεις της ετεροθαλούς αδερφής της, Σαμάνθα Μαρκλ και του πατέρα της Τόμας.

Μέσα σε όλα αυτά, κάποιες πηγές είχαν ισχυριστεί πως η Μέγκαν έχει «σκάσει» που δεν μπορεί να βγει και να μιλήσει και να υπερασπιστεί τον εαυτό της καθώς το βασιλικό πρωτόκολλο της υπαγορεύει να έχει μια αξιοπρεπή σιωπή.

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η τραγική φράση της για το γάμο της με τον Κάρολο!

Τη μέρα που ανακοινώθηκε ο τραγικός θάνατος της Πριγκίπισσας Νταϊάνα συγκλονίστηκε όλος ο κόσμος! 22 χρόνια αργότερα τη βλέπουμε στη θρυλική σειρά The Crown όπου βλέπουμε καρέ καρέ τη γνωριμία του Πρίγκιπα Κάρολου με την Καμίλα Σάνντ.

Όταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα χόρεψε με τον Τραβόλτα και άφησε ιστορία με αυτό το φόρεμα!

Η Καμίλα διατηρούσε ήδη έναν ιδιόμορφο γάμο με τον Άντριου Πάρκερ ο οποίος μετά από επανειλημμένες απιστίες έφτασε στο σημείο να κάνει σεξ ακόμη και με την αδερφή του, Πριγκίπισσα Άννα. Ωστόσο η Καμίλα για αντίποινα είχε βρεθεί πολλές φορές σε ξένες αγκαλιές μια εξ αυτών και του Καρόλου.

Κάποια στιγμή λοιπόν, η πολύ συνειδητοποιημένη Άννα, που ήξερε πως αυτό που ζούσε με τον Πάρκερ είχε ημερομηνία λήξης και δεν ήταν διατεθειμένη να πληγωθεί, μίλησε στον Κάρολο ο οποίος ονειροβατούσε πως η Καμίλα είχε τελειώσει μαζί του και πως οι δυο τους θα πήγαιναν για γάμο και του είπε την πιο διάσημη φράση της Diana, την οποία είπε πάρα πολλά χρόνια αργότερα σε δική της συνέντευξη όταν ερωτήθηκε για το διαζύγιό της με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας και τον λόγο που αυτό προέκυψε: “Σε αυτόν τον γάμο ήμασταν τρεις”.

Η Άννα μπορεί να του είπε πως “σε αυτόν τον γάμο θα είστε τρεις” εννοώντας πως αν παντρευτεί την Camilla ο Andrew θα είναι το τρίτο πρόσωπο, όμως η φράση οπωσδήποτε χρησιμοποιήθηκε σκόπιμα για να δείξει ότι η ζωή απλώς κάνει κύκλους.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share