Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Εικόνα σοκ του Νίκου Σεργιανόπουλου αμέσως μετά τη δολοφονία!

Το κλικ με δική σας ευθύνη!

27 Νοεμβρίου 2019 13:26
Εικόνα σοκ του Νίκου Σεργιανόπουλου αμέσως μετά τη δολοφονία!

Μια εικόνα σοκ ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αμέσως μετά τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου. Το κλικ με δική σας ευθύνη!

Με την ευκαιρία διαβάστε: Αυτοί ήταν οι εραστές του Νίκου Σεργιανόπουλου!

Ο πρωταγωνιστής της σειράς ήταν το θύμα ενός από τα πιο φρικτά εγκλήματα στην Ελλάδα. Ο Νίκος Σεργιανόπουλος, στην ηλικία των 56 ετών είχε βρεθεί νεκρός στο διαμέρισμα του με 21 μαχαιριές. Όλη Ελλάδα συγκλονίστηκε. Ο καθένας έκανε τα σενάρια του και βέβαια δεν άρχισαν να κυκλοφορήσουν και οι φήμες. Αυτό που κυκλοφόρησε έντονα ήταν ότι τον Νίκο Σεργιανόπουλο τον δολοφόνησε η μαφία των ναρκωτικών.

Εξάλλου ο γνωστός ηθοποιός είχε συλληφθεί λίγους μήνες πριν με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. Με την πάροδο των ημερών όμως αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν μόνο η κοκαΐνη το πάθος του. Ο ηθοποιός είχε προτίμηση στον αγοραίο έρωτα που τον αναζητούσε στις κακόφημες πιάτσες της Αθήνας και στους αλλοδαπούς άντρες της Ομόνοιας, της Κουμουνδούρου, της Πλατείας Βικτωρίας… Λίγες μέρες αργότερα έρχεται η λύση αυτού του στυγερού εγκλήματος!

Συλλαμβάνεται ο Γεωργιανός Νταβίντ και ομολογεί ότι αυτός σκότωσε τον Σεργιανόπουλο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο γνωστός ηθοποιός είχε γνωρίσει τον γεωργιανό στην πλατεία Βικτωρίας και με το αμάξι του τον μετέφερε στο σπίτι του, όπου βρέθηκαν και υπολείμματα κοκαΐνης. Ο Νταβίντ είπε ότι τον είχε συναντήσει τα ξημερώματα της μοιραίας νύχτας πηγαίνοντας στην δουλειά του. Υποστήριξε ότι η φτώχια και η ταλαιπωρία τον έκανε να τον ακολουθήσει.

Ο Σεργιανόπουλος του έταξε χρήματα και γυναίκες για να τον ξεγελάσει και να τον ακολουθήσει στην κατοικία του. Στο διαμέρισμα όμως, σύμφωνα πάντα με τα λόγια του Νταβίντ, αντί για γυναίκες υπήρχε μόνο κοκαΐνη. Ο δολοφόνος έκανε χρήση και έπεσε σε λήθαργο λόγο του παρθένου οργανισμού του στις ναρκωτικές ουσίες. Όταν ξύπνησε ο καλλιτέχνης τον απείλησε με μαχαίρι ζητώντας να του κάνει στοματικό έρωτα. Ακολούθησε πάλη και το αποτέλεσμα ήταν ο θάνατος του ηθοποιού.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Νίκος Σεργιανόπουλος: Δείτε το πρόσωπο της μητέρας του για πρώτη φορά!

Οι μάρτυρες που κλήθηκαν να περιγράψουν τον χαρακτήρα του μίλησαν για έναν άνθρωπο ήσυχο, πράο και τρυφερό. Ταυτόχρονα όμως κάποιοι άλλοι μίλησαν για τον επικίνδυνο τρόπο που βίωνε την σεξουαλικότητά του, το πάθος για τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Ορισμένοι από αυτούς είπαν ότι τους τελευταίους μήνες πριν τον θάνατο του ήταν παρανοϊκός από την κοκαΐνη και πίστευε ότι τον παρακολουθούν, ενώ και για την υποτιμητική συμπεριφορά απέναντι στους αγοραίους εραστές του.

Ο γυμναστής με τον οποίον διατηρούσε σοβαρή σχέση εξήγησε ότι ο Νίκος δεν >, αλλά είχε μεγάλο πρόβλημα με το αλκοόλ και έπρεπε να καταναλώσει μεγάλη ποσότητα για να χαλαρώσει. Επίσης πρόσθεσε ότι είχε ανακαινίσει πρόσφατα το σπίτι του και προκαλούσε έναν άνθρωπο χωρίς χρήματα να τον κλέψει. Οί γείτονες με την σειρά τους παρόλο που κατοικούσαν στα κάτω και στα διπλανά διαμερίσματα δεν άκουσαν τίποτα την βραδιά του εγκλήματος παρόλο που άλλες βραδιές άκουγαν μέχρι και τα μπουκάλια που έπεφταν από τον μεθυσμένο ηθοποιό. Πάντως έκαναν λόγο για αρκετούς άγνωστους νεαρούς που σύχναζαν στην πολυκατοικία.

Σημαντική ήταν η μαρτυρία της οικιακής βοηθού που γνώριζε ότι ο Σεργιανόπουλος ήταν γκέι και φιλοξενούσε στο σπίτι του ερωτικούς συντρόφους. Έτσι κάθε πρωί τον έπαιρνε τηλέφωνο και αν δεν ήταν μόνος του πήγαινε αργότερα για να καθαρίσει. Ο Αλέξανδρος Ρήγας αρνήθηκε ότι είχε ερωτική σχέση μαζί του αλλά μίλησε για μία πολύ δυνατή και στενή φιλιά που κράτησε 6 χρόνια, όταν ξεκίνησαν οι > και έκτοτε χάθηκαν για αρκετό διάστημα ώσπου ξανά συναντήθηκαν με την σύλληψη του για κοκαΐνη. Ο καθηγητής ψυχιατρικής που γνώριζε προσωπικά τον ηθοποιό και τον είχε εξετάσει μίλησε για την ψυχοσύνθεση του κάνοντας λόγο για διπολική διαταραχή, σύνδρομο καταδίωξης και στοιχεία παρανοϊκής συμπεριφοράς. Ήταν πάρα πολύ καχύποπτος και μάλιστα είχε επισκεφτεί τρεις φορές το γραφείο του καμουφλαρισμένος. Επίσης την ημέρα της δολοφονίας του είχε πάρει αντιψυχωτικά χάπια, αντικαταθλιπτικά και κοκαΐνη ενώ τόνισε ότι έπαιρνε ναρκωτικά γιατί ήταν ο μοναδικός τρόπος να έχει επιθυμία για..

Με την ευκαιρία διαβάστε: «Βόμβα» για τον θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου!

Η υπεράσπιση του Νταβίντ υποστήριξε ότι το έγκλημα έγινε γιατί θίχτηκε η σεξουαλικότητα του. Ο Σεργιανόπουλος μόλις μπήκαν στο σπίτι είπε στον Γεωργιανό να κάνει χρήση κόκας και να γδυθούν για να περιμένουν τις γυναίκες. Ο Νταβίντ σαν παρθένος οργανισμός στις ναρκωτικές ουσίες τον πήρε ο ύπνος και όταν ξύπνησε είδε μπροστά του τον ηθοποιό να τον απειλεί με ένα μαχαίρι στο λαιμό ζητώντας του να του κάνει στοματικό έρωτα. Ο Νταβίντ μετά τον φόνο προσπάθησε να κρύψει τα ίχνη του. Έκανε μπάνιο, έπλυνε το μαχαίρι του φόνου και την προσπάθεια του να ανοίξει την πόρτα να φύγει διαπίστωσε ότι είναι κλειδωμένη. Τον έπιασε πανικός και με κάποιον τρόπο την έσπασε. Κάτι το οποίο δεν έγινε αντιληπτό από κανέναν ένοικο της πολυκατοικίας.

Ωστόσο τα λόγια του γεωργιανού δεν ήταν πειστικά. Στο καλαμάκι που βρέθηκε και είχε χρησιμοποιηθεί για την χρήση κοκαΐνης υπήρχε μόνο γενετικό υλικό του ηθοποιού ενώ τα συμπτώματα από την χρήση του ναρκωτικού δεν συνάδουν με τις ιδιότητές του. Το πιο σημαντικό πάντως είναι η κατάθεση του ιατροδικαστή που προσδιόρισε το χρόνο θανάτου γύρω στις 10.00 με 12.00 το βράδυ και αποκλείοντας το έγκλημα να έγινε κοντά στις 6.00 τα ξημερώματα όπως υποστήριζε ο Νταβίντ.

Οι φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος συγκλόνισαν ολόκληρη την Ελλάδα. Παρουσιάζεται το σώμα του ηθοποιού ξαπλωμένο στο πάτωμα, μέσα στο αίμα. Τα τραύματα από τις 21 μαχαιριές δεν άφησαν καμία αμφιβολία για την αγριότητα του εγκλήματος. Υπέρ του δράστη μίλησε κοινωνιολόγος και τον περιέγραψε ως έναν άνθρωπο εξαθλιωμένο και ότι έπεσε θύμα εκμετάλλευσης. Εξήγησε ότι η ομοφυλοφιλία στην Γεωργία είναι ταμπού και αν είσαι παθητικός είναι η μεγαλύτερη ντροπή.

Έτσι όταν έγινε η επίθεση από τον Σεργιανόπουλο έπαθε σοκ και γι’αυτό τον σκότωσε. Οι πιο σημαντικές μαρτυρίες ήταν από δύο μάρτυρες που δεν ξαναβρέθηκαν και κατέθεσαν στην αστυνομία. Ο ένας είχε δει πολλές φορές στην πλατεία Βικτωρίας και δεν του είχε κάνει καλή εντύπωση. Ο δεύτερος είπε ότι ο Σεργιανόπουλος είχε ξανά φύγει μαζί του το προηγούμενο βράδυ του φόνου. Διάλεγε τους συντρόφους του από την πιάτσα και ήθελε να τους ταπεινώνει λέγοντας τους να γδυθούν για να μετρήσει ποιός είχε το μεγαλύτερο μέγεθος στο πέ@ς τους.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Νίκος Σεργιανόπουλος: Στη δημοσιότητα η κρυφή κληρονομιά του!

Μετά την δολοφονία του γνωστού ηθοποιού και μέσα σε λίγα χρόνια έφυγε από την ζωή η αδερφή του Νίκου Σεργιανόπουλου χτυπημένη από τον καρκίνο. Μετά ακολούθησε η μητέρα του και στο τέλος ο σύζυγος της αδερφής του, ο οποίος δεν άφησε ποτέ την υπόθεση ζητώντας δικαίωση, επίσης από καρκίνο. Αυτό ήταν το τραγικό τέλος του γνωστού ηθοποιού που συγκλόνισε την Ελλάδα. Ο Σεργιανόπουλος ήταν ένας κλειστός άνθρωπος που βίωνε τη σεξουαλικότητα του με αυτόν τον περίεργο τρόπο.

Ότι έκανε το έκανε μόνο για να ικανοποίηση τον εαυτό του χωρίς να ενοχλήσει κανέναν. Ούτε στους πιο στενούς του φίλους δεν έλεγε για την προσωπική του ζωή και την κράταγε πάντα κρυφή. Όμως μετά από τον φόνο ο ιδιωτικός βίος του ξετυλίγεται με κάθε λεπτομέρεια σε όλη την Ελλάδα. Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη τραγική ειρωνεία όσο αφορά τον ίδιο τον ηθοποιό.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share