Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Με τις πέτρες θα πάρει τους πολιτικάντηδες ο λαός": Πανηγυρική επιβαίωση προφητείας του Άγιου Παΐσιου!

Ανατριχιαστική!

20 Νοεμβρίου 2019 18:57

Το Athensmagazine.gr σας φέρνει στο φως προφητεία του Άγιου Παΐσιου, η οποία πάει να επιβεβαιωθεί και σοκάρει!

Συγκεκριμένα ο Άγιος Παΐσιος είχε προφητεύσει τις μεγαλύτερες καταστροφές που έχουν χτυπήσει την χώρα μας. Έτσι και τώρα με τον ίδιο ακριβώς τρόπο προέβλεψε και την τωρινή πολιτική κατάσταση της Ελλάδος. «Αυτός που θα λυτρώσει την Ελλάδα θα είναι ο…»: Συγκλονιστική προφητεία του Αγίου Παΐσιου!

Ο Άγιος είχε πει:

«Αδελφοί, μας εξαπατούν με τερατώδη ψέματα. Δεν πρόκειται με όσα αυστηρά μέτρα και αν λάβουν να ξεχρεώσουμε το χρέος μας αυτό. Γιατί δεν εξυπηρετεί τους σκοπούς τους η ύπαρξη μιας εύρωστης οικονομικά Ελλάδας. Τι κάνουν λοιπόν;

Ενώ βρισκόμαστε σε οικονομικό χάος και δεν μπορούμε ούτε τους τρέχοντες τόκους του χρέους να πληρώσουμε, δημιουργούν τεχνητές κρίσεις με τις γειτονικές μας χώρες, έτσι ώστε φοβούμενοι από τις απειλές τους να ξοδεύουμε τρισεκατομμύρια δραχμές για την αγορά πολεμικών αεροπλάνων, πλοίων κ.α.

Ακούμε έτσι συνεχώς για θερμά επεισόδια, αμφισβητήσεις των συνόρων μας, των νησιών μας… Με όλα αυτά μας αποπροσανατολίζουν, για να μπορέσουν με πολύ εύσχημο τρόπο και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί να μπουν στο σπίτι μας…

Να γνωρίζετε ότι θα ασκήσουν πιέσεις με πολλούς τρόπους, ιδιαίτερα στους πολιτικούς μας άρχοντες. Εμείς όμως ας μην βλέπουμε τους δικούς μας πολιτικούς, αλλά αυτούς που τους τα επιβάλλουν στο παρασκήνιο με τη βία, ύπουλα και εξαπατώντας τους».

«Με τις πέτρες θα πάρει τους πολιτικάντηδες ο λαός»

«Η παρούσα κατάσταση σύντομα θα ανατραπεί, είναι λίγα τα ψωμιά τους, οι υπεύθυνοι θα φύγουν νύχτα και θα δικαστούν από τον λαό!

Ο Άγιος Παΐσιος μιλά για τα μελλούμενα! Σπάνιο ηχητικό ντοκουμέντο!

Έχουν γραφτεί πολλά για τον Άγιο γέροντα Παΐσιο. Άνθρωποι που τον γνώρισαν και που δεν τον γνώρισαν έγραψαν για τους λόγους του και τη ζωή του. «Ο γέροντας Παΐσιος μου είπε εκείνο ή το άλλο». Αμέτρητοι οι λόγοι, τα αποφθέγματα του Αγίου.

Στο ακόλουθο ηχητικό απόσπασμα θα ακούσετε τον ίδιο τον Γέροντα Παΐσιο να μιλά για τα όσα προφητεύει ότι θα συμβούν.

Ο Άγιος Παίσιος κατά κόσμον, Αρσένιος Ενζεπίδης, γεννήθηκε το 1924 στα Φάρασα της Καππαδοκίας, σε ένα χωριό νότια της Καισαρείας και ήταν το 8ο παιδί της οικογένειας.

Σοκ: Τι έλεγε ο Γέροντας Παΐσιος για τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο!

Πρότυπό του ήταν ο νονός του, ο οποίος του είχε δώσει το όνομά του και είχε πει στους γονείς του ότι θα έπαιρνε τη θέση του. Πράγματι, ο νεαρός Αρσένιος επισκέφθηκε το Άγιο Όρος για πρώτη φορά στα 25 του χρόνια, όπου του έδωσαν το όνομα Αβέρκιος, και αρχικά κατέλυσε στη σκήτη του Αγίου Παντελεήμονος, στη Μονή Εσφιγμένου.

"Το χρήμα θα εκλείψει από τον κόσμο"! Η συγκλονιστική προφητεία του Γέροντα Παΐσιου!

Το 1954 μόνασε στη Μονή Φιλοθέου και χάρη στο Μητροπολίτη Καισαρείας Παίσιο τον Β’ ονομάζεται Παίσιος.

Το 2015 η Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου τον ανακήρυξεΆγιο, ενώ τον περασμένο Νοέμβριο με απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος ανακηρύχθηκε και Προστάτης του Στρατιωτικού Σώματος των Διαβιβάσεων.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share