Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

Σάλος για Ευαγγελάτο - Στεφανίδου: Η "τραγωδία" που τους έφερε κοντά!

Στο παρελθόν και οι δυο...

19 Νοεμβρίου 2019 10:59
Σάλος για Ευαγγελάτο - Στεφανίδου: Η

Αυτή είναι η κοινή "τραγωδία" που έφερε κοντά την Τατιάνα Στεφανίδου με τον αγαπημένο της Νίκο Ευαγγελάτο! Τι είχε συμβεί στο παρελθόν με το ζευγάρι;

Πριν χρόνια, είχε γίνει ένα περιστατικό το οποίο και είχε "μαυρίσει" το βιογραφικό του ζευγαριού. Είχαν διαγραφεί για διαφορετικούς λόγους ο καθένας από την ΕΣΗΕΑ, σύμφωνα πάντα με την Βικιπαίδεια. Με την ευκαιρία διαβάστε: "Αμόρφωτη, μαρμαρωμένη Τατιάνα Στεφανίδου...": Σοκ για την παρουσιάστρια!

Συγκεκριμένα η Τατιάνα Στεφανίδου, τον Ιανουάριο του 2008 διαγράφηκε για 1,5 χρόνο από την ΕΣΗΕΑ, επειδή συμμετείχε σε διαφήμιση για αλυσίδα super market. Η οριστική διαγραφή της από τον οργανισμό για τον ίδιο λόγο έλαβε χώρα το Δεκέμβριο του 2010.

Ευαγγελάτος - Στεφανίδου

Ενώ αντίστοιχα ο παρουσιαστής, το 2003 τιμωρήθηκε από το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με προσωρινή διαγραφή ενός χρόνου, για εμπλοκή ονόματος ατόμου στην υπόθεση της 17 Νοέμβρη, τριών μηνών και δεκαέξι μηνών το 2007 για χρήση "κομπάρσου" αντί πραγματικής συνέντευξης σε ρεπορτάζ, και εμφάνιση σε διαφήμιση αντίστοιχα,ενώ το 2001 είχε διαγραφεί ξανά προσωρινά για ένα χρόνο επειδή έπειτα από καταγγελία του δημοσιογράφου Στέλιου Κούλογλου αποδείχτηκε ότι πλάνα της εκπομπής "Στα στρατόπεδα των Ταλιμπάν" που παρουσιάστηκαν από το κανάλι Tempo, όπου ήταν διευθυντής ειδήσεων, στην πραγματικότητα δεν ήταν από το Αφγανιστάν αλλά από το Πακιστάν.

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος: Αυτή είναι όλη τους η περιούσια!

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος δείχνουν όλη τους η περιούσια!

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει αρκετή φήμη και δόξα παραμέμενει ακόμα δεμένο παρά τα πολλά χρόνια που έχουν περάσει! 'Εχουν κάνει μια πολυ όμορφη οικογένεια και αυτή είναι φυσικά όλη τους η περιουσία, ό,τι έχουν και δεν έχουν! Παλάτι με... ρόδες για την Τατιάνα Στεφανίδου: Θα "μείνετε" μόλις δείτε τι αυτοκίνητο οδηγάει!

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν κρύβουν την οικογενειακή τους ζωή και πολλές φορές τους βλέπουμε μαζί με τα παιδιά τους Νικόλα και Λυδία.

Η Λυδία Ευαγγελάτου γεννήθηκε το 2004 και είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι που μοιάζει στον πατέρα της. Βέβαια ο σωματότυπός της φαίνεται πως είναι κληρονομιά της μητέρας της.
Όπως και το στιλ.

Είναι ψηλή, με ωραία μακριά πόδια, χαμογελαστή και συνηθίζει να πηγαίνει βόλτες με τη μαμά της για ψώνια στα μαγαζιά.

Ο φακός τις έχει συναντήσει πολλές φορές και οι δύο δεν κρύβουν την καλή σχέση που έχουν ως μαμά και κόρη, ενώ ανεβάζουν κοινές φωτογραφίες και στο Instagram.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share