Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2019

Νεκρή συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη!

Δεν άντεξε και λύγισε ο Γιώργος Παπαδάκης!

19 Νοεμβρίου 2019 10:13
Νεκρή συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη!

Συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη είναι νεκρή. Ο λόγος για την Κατερίνα Γκίκα. Μια απώλεια που ελάχιστοι θυμόνται!

Με την ευκαιρία διαβάστε: Όρμησε ο Γιώργος Παπαδάκης! Τους πήρε όλους και τους σήκωσε

Η Κατερίνα Γκίκα, έφυγε από την ζωή πριν 4 χρόνια και σκόρπισε θλίψη στον Γιώργο Παπαδάκη και γενικότερα στην ελληνική δημοσιογραφία!

Γιώργος Παπαδάκης θάνατοςΉταν δημοσιογράφος που ξεκίνησε από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και πριν 4 χρόνια “έφυγε” από την ζωή ύστερα από μεγάλη μάχη!

Μάλιστα όταν ο παρουσιαστής της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα" ανακοίνωσε τον θάνατό της on air δεν άντεξε! Μια από τις ελάχιστες φορές που του έχει συμβεί στον αέρα της εκπομπής του!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Γιώργος Παπαδάκης: Αυτή είναι η ηλικία του παρουσιαστή! Θα πάθετε πλάκα!

Πάθαμε πλάκα μόλις μάθαμε την ηλικία του Γιώργου Παπαδάκη! Δεν φαντάζεστε...

Πολλοί τον έχουμε στο μυαλό τους για μεγάλο ηλικιακά αφού τον βλέπουμε πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση και ειδικά στο Καλημέρα Ελλάδα από το 1992 μέχρι και σήμερα! Θρίλερ στο πλατό: Κατέρρευσε ο Γιώργος Παπαδάκης!

Γιώργος Παπαδάκης

Ποια είναι η ηλικία του Γιώργου Παπαδάκη; Εσύ τι πιστεύεις; Τον κάνεις για 70; Τον κάνεις για 80; Κι όμως κάνεις μεγάλο λάθος!

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι μόλις 68 ετών μιας και είναι γεννημένος στις 04 Φεβρουαρίου του 1951!

Τι και αν τον βλέπουμε στην τηλεόραση για περίπου 30 χρόνια σε καθημερινή βάση, ο παρουσιαστής είναι νεότατος και έχει σίγουρα μπροστά του πολλά χρόνια καριέρας!

Γιώργος Παπαδάκης: Αυτό ήταν το "κορίτσι" του στον ANT1!

Ήταν κάποτε το "κορίτσι" του Γιώργου Παπαδάκη στον ANT1.

O λόγος για την Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία την εποχή του "Καλημέρα Ελλάδα" ήταν ανάμεσα σε δυο άντρες. Το πρωί με τον Γιώργο Παπαδάκη, που ήταν το... κορίτσι του, το βράδυ με τον Τέρενς Κουίκ! Γιώργος Παπαδάκης: Στα δικαστήρια για το... παιδί του!

Τατιάνα Στεφανίδου πρώτα βήματα

Την κέρδισε σαφέστατα ο δεύτερος και αυτός ήταν ο λόγος που αποχώρησε από την εκπομπή. Συνέχισε βέβαια στα δελτία ειδήσεων του καναλιού με το αλησμόνητο κοντό καρέ στα μαλλιά της, που έγινε σήμα κατατεθέν εκείνης της εποχής.

Τατιάνα Στεφανίδου πρώτα βήματα

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share