Σάββατο, 15 Αυγούστου 2020

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το χαστούκι του Δημήτρη Παπαμιχαήλ που σοκάρει μέχρι και σήμερα!

Ο Παπαμιχαήλ χαστούκιζε... όταν «στράβωνε»

18 Νοεμβρίου 2019 16:15
Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το χαστούκι του Δημήτρη Παπαμιχαήλ που σοκάρει μέχρι και σήμερα!
Follow us on Google News

Το χαστούκι του Δημήτρη Παπαμιχαήλ που σοκάρει μέχρι και σήμερα!

Παραμονές της πρεμιέρας της ταινίας «Η ΑΛΙΚΗ ΣΤΟ ΝΑΥΤΙΚΟ» ένα δημοσίευμα με τίτλο «Βουγιουκλάκη Παπαμιχαήλ θα γίνουν τώρα άσπονδοι εχθροί» έφερε τους δημοφιλείς πρωταγωνιστές ενώπιον των δημοσιογράφων για εξηγήσεις.

Η κόντρα τους είχε γίνει αμοιβαία έλξη και θέλησαν να το προβάλουν δεόντως. Αλίκη Βουγιουκλάκη: Με αυτό τον τρόπο κατάλαβε ότι πλησιάζει το τέλος της!

Η συνέντευξη Τύπου όμως ήταν επεισοδιακή, καθώς ο Παπαμιχαήλ έφθασε να χειροδικήσει σε βάρος δημοσιογράφου, που ρώτησε εάν το ειδύλλιο είναι εμπορικό κόλπο για να πουλήσει η ταινία. Φυσικά ακολούθησε πανδαιμόνιο.

Αλίκη Βουγιουκλάλη

Η Βουγιουκλάκη κατέρρευσε και οι διοργανωτές έκλεισαν εσπευσμένα την εκδήλωση. Ο δημοσιογράφος Απόστολος Βραχιολίδης προσέφυγε στην δικαιοσύνη και η Ένωση Συντακτών πήρε απόφαση να μην γίνει για τρεις μήνες καμία αναφορά τις δραστηριότητες των δυο ηθοποιών. Σήμερα το θύμα της επίθεσης έχει παρουσία στο διαδίκτυο με την ονομασία «press-liberty: Ιστός αφιερωμένος στον μεγάλο ρεπόρτερ Απ. Βραχιολίδη».

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτός είναι ο τελευταίος σύζυγός της!

Για πρώτη φορά! Δείτε τον τελευταίο σύζυγο της Αλίκης Βουγιουκλάκη. Στάθηκε στο πλευρό της μέχρι τον... θάνατο.

Ο λόγος για τον... Γιώργο Ηλιάδη. Με την ευκαιρία διαβάστε: "Μην ανησυχείς, στην αρρώστια είμαι επαγγελματίας...": Σόκαρε η Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη παντρεύτηκε με μυστικό γάμο στις αρχές της δεκαετίας του ’80 τον Κύπριο επιχειρηματία, Γιώργο Ηλιάδη. Μπορεί να αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, αλλά δεν ήθελαν ο γάμος τους να μαθευτεί.

Όσο και αν αυτό φαινόταν ακατόρθωτο, το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά, στην Παναγία Γοργοεπήκοο, το εκκλησάκι δίπλα στη Μητρόπολη των Αθηνών. Για τον γάμο, γνώριζαν μόνο 5-6 στενοί φίλοι του ζευγαριού.

Με την ίδια μυστικότητα, βγήκε και το διαζύγιο του ζευγαριού λίγο καιρό μετά. Η σχέση τους είχε τελειώσει, αλλά ελάχιστοι γνώριζαν την ύπαρξή της. Ωστόσο, βρισκόταν εκείνος πάντα εκεί για την Αλίκη μέχρι και το τέλος της.

Αλίκη Βουγιουκλάκη σύζυγος

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Με αυτό τον τρόπο κατάλαβε ότι πλησιάζει το τέλος της!

Πώς και πότε κατάλαβε η Αλίκη Βουγιουκλάκη ότι πλησιάζει το τέλος της; Το προφητικό όνειρο της που της "μαρτύρησε" ότι θα την "τσακίσει" ο καρκίνος!

Η εθνική Σταρ της Ελλάδος "έφυγε" από την ζωή, αλλά άφησε πίσω της μια ολόκληρη κληρονομιά για να την θυμόμαστε για πάντα! Με την ευκαιρία διαβάστε: Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο πρώην σύντροφος της δολοφονήθηκε! Σοκ!

Ένα χρόνο πριν τον τραγικό θάνατο της είδε ένα όνειρο που δεν ξέρει κανείς μέχρι τώρα αν ήταν απλά ένα κακό σημάδι ή ένα τυχαίο γεγονός;

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Εκείνη πάντως όπως λέγεται, από το 1995 είχε αρχίσει να νιώθει ότι πλησιάσει το τέλος της. Αιτία, αποτέλεσε ένα προφητικό όνειρο που είδε τότε: πως βρισκόταν στην Επίδαυρο και ξαφνικά μέσα στο αρχαίο θέατρο έπεσε δίπλα της χτυπημένο ένα τεράστιο μαύρο πουλί.

Η αγαπημένη Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε θεωρήσει ότι προμήνυε κάτι φοβερό, ότι ο θάνατος απειλούσε να τη βρει επάνω στη σκηνή. Γεγονός που συνέβη την επόμενη χρονιά, το 1996, όπου στις παραστάσεις της "Μελωδίας της ευτυχίας" ένιωσε έντονους πόνους στο στομάχι.

Εν τέλει διεγνώσθη κακοήθης όγκος στο ήπαρ και στις 23 Ιουλίου 1996 έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρο το πανελλήνιο.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share