Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δείτε πως είναι σήμερα το αγοράκι που "έβλεπε νεκρούς"! Θα σοκαριστείτε!

Το αγόρι που άφησε ιστορία!

18 Νοεμβρίου 2019 10:40
Δείτε πως είναι σήμερα το αγοράκι που

Όλοι μας θυμόμαστε το αγοράκι που είχε πρωταγωνιστήσει στην ταίνια “Η έκτη αίσθηση”, μαζί με τον Μπρους Γουίλις. Η ατάκα του που έχει μείνει στην ιστορία ήταν "Βλέπω νεκρούς" και συνοδεύεται πάντα από το πρόσωπο του μικρού αυτού αγοριού. Δείτε πως είναι σήμερα, 20 χρόνια μετά την προβολή της ταινίας!

Δείτε πώς είναι σήμερα τα πρόσωπα που καθήλωσαν την ανθρωπότητα!

Όταν ακούμε αυτή την φράση το μυαλό μας πάει αυτομάτως στον πιτσιρικά Χάλει Τζόελ Όσμετ. Η εικόνα του με το απαθές και τρομαγμένο παράλληλα βλέμμα έχει μείνει χαραγμένη. Αν και έκανε μεγάλη επιτυχία, χάθηκε τελείως από τα φώτα της δημοσιότητας και η καριέρα του ώς ηθοποιός έμεινε ανενεργή για λίγο.

Πλεόν, μετά και από ένα τροχαίο ατύχημα, για το οποίο του επεβλήθηκε ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή και πρόστιμο, ενώ καταδικάστικε και σε 60 ώρες θεραπείας, φαίνεται να έχει επανέλθει. Είναι 31 ετών και όπως δηλώνει περήφανα: «Φυσικά και είμαι περήφανος για τις ταινίες που παραμένουν τόσο αγαπητές και θα παρακολουθούνται για πολλά χρόνια ακόμη»

Δείτε πώς είναι σήμερα ο Αίαντας από τους "Δύο ξένους"!

Η σειρά του Mega "Δύο Ξένοι" έκανε τους πάντες να την παρακολουθούν ακόμα και σήμερα χωρίς να χάνουν ούτε ένα επεισόδιο! Πολλοί λαμπεροί ηθοποιοί πρωταγωνίστησαν εκείνη την εποχή στην σειρά! Θυμάστε όμως τον Αία, τον τηλεοπτικό σύντροφο της Εβελίνας Παπούλιας;

Πώς είναι σήμερα ο αγαπημένος ηθοποιός;

Ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε στην παρουσίαση της τηλεοπτικής σειράς «Το κόκκινο ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη που έγινε στο Κέντρο Πολιτισμού Ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Την θυμάστε; Δείτε πως είναι σήμερα η μικρή Βάλια από το "Καφέ της Χαράς"!

Στο ΚΠΙΣΝ πραγματοποιήθηκε η προβολή του πρώτου επεισοδίου της σειράς που θα κάνει πρεμιέρα στις τηλεοπτικές μας οθόνες μέσα από τη συχνότητα του Open. Η σειρά που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό!

Δείτε εδώ πόσο έχει αλλάξει ο Αίας Μανθόπουλος:

Δυο ξένοι: Η ερωτική ζωή της Ελένης Μενεγάκη που ήταν η πηγή έμπνευσης για το σίριαλ!

Η ερωτική ζωή και ο έρωτας της Ελένης Μενεγάκη που ήταν η πηγή έμπνευσης για τους Δυο Ξένους!

Απίστευτες αποκαλύψεις από τον Δημήτρη Αποστόλου για την σειρά «Δύο Ξένοι». Μιλώντας στην Espresso και τη Δήμητρα Δάρδα αναφέρθηκε στη δημοφιλή σειρά του Mega.

Αφορμή ήταν η συζήτηση για τον πρώτο του γάμο πριν τη Μάγδα Πένσου. «Παντρεύτηκα μια αγνή κοπέλα, μικρή σε ηλικία, και, χωρίς να θέλω να την προσβάλω, νιώθω ότι αυτός ο γάμος δεν συνέβη σ’ εμένα! Δεν θυμάμαι τίποτα από τα πέντε χρόνια έγγαμου βίου».

Το διαγράψατε από τη μνήμη σας;

Δεν κάνω delete στους ανθρώπους της ζωής μου. Απλά, οι συγκεκριμένες αναμνήσεις έφυγαν μ’ έναν μαγικό τρόπο. Ισως επειδή ήταν τραυματικό; Επειδή δεν ήμουν ο εαυτός μου; Ισως από ενοχές που την πήρα στον λαιμό μου, επειδή εγώ δεν ήμουν έτοιμος;

Πώς καταλάβατε ότι δεν πήγαινε άλλο;

Δεν ήθελα να πηγαίνω σπίτι, όχι για να αλητεύω – γιατί είμαι πιστό σκυλί και δεν έχω απατήσει καμία σχέση μου. Προτιμούσα να δουλεύω. Τότε, μάλιστα, έγινε το deal συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Ρήγα και γράψαμε τη σειρά «Δυο ξένοι», που έγινε τεράστια επιτυχία.

Πηγή έμπνευσης ήταν η Ελένη Μενεγάκη;

Ακριβώς! Θυμάμαι ότι μας έπαιρνε τηλέφωνο και η ίδια, περιγράφοντάς μας διάφορα χιουμοριστικά περιστατικά που της συνέβαιναν, κι εμείς τα περνούσαμε στο σενάριο.

Ο έρωτας με τον σοφιστικέ καθηγητή, δηλαδή, ήταν αληθινή ιστορία;

Εκείνη την περίοδο, όχι, αργότερα όμως η ζωή αντέγραψε τη σειρά! Προσωπικά και επαγγελματικά!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share