Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πένθος για την Αθηνά Ωνάση!

Η άγνωστη ιστορία που δεν ξέραμε!

16 Νοεμβρίου 2019 15:06
Πένθος για την Αθηνά Ωνάση!

Πολλά είναι αυτά που δεν ξέραμε για την Αθηνά Ωνάση, όπως το περιστατικό που την βύθισε στο πένθος.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Αθηνά Ωνάση: Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο του άγνωστου αδελφού της!

Η Αθηνά Ωνάση μπορεί σε κάθε της εμφάνιση να δείχνει το σκληρό της πρόσωπο, ωστόσο έχει λυγίσει και εκείνη στο παρελθόν.

Ήταν στα τέλη του 2014 όταν το αγαπημένο της άλογο, η AD Camille Z έπεσε πάνω σε ένα εμπόδιο, έσπασε το πίσω πόδι του και χρειάστηκε να του κάνουν ευθανασία.

Το περιστατικό αυτό, έχει μείνει ακόμη χαραγμένο στη μνήμη της, αφού ως γνωστόν η αγάπης της για τα άλογα είναι μεγάλη.

Ξεφτίλα για την Αθηνά Ωνάση: Πλήρωσε τον γάμο του Αλβάρο γιατί…

Είναι αυτό που λένε και κερατάς και δαρμένος! Η φράση ταιριάζει γάντι στην Αθηνά Ωνάση με τις αποκαλύψεις να πέφτουν βροχή!

Με τα λεφτά της Αθηνάς Ωνάση πραγματοποίησε τον χλιδάτο γάμο του ο άπιστος πρώην σύζυγός της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο με την καλλονή σύντροφό του Ντενίζ Σεβέρο.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε πριν δύο χρόνια, με την τελετή και το after wedding party να πραγματοποιούνται μέσα στον επίγειο παράδεισο του «Vila Vita Parc Resort» στην Πορτογαλία, με θέα τον Ατλαντικό Ωκεανό, που θεωρείται ένα από τα πιο εντυπωσιακά πεντάστερα της Ευρώπης.

Εκεί φιλοξενήθηκε τόσο το ζευγάρι, που έμεινε στην πιο πολυτελή σουίτα, όσο και οι καλεσμένοι, που δενξεπέρασαν τα 150 άτομα, όλοι από τον κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο τους.

Ο 45χρονος Αλβάρο μπορεί στη δικαστική διαμάχη του με την πρώην σύζυγό του να μην κατάφερε εξαιτίας των αποκαλύψεων περί απιστίας (στοιχεία και πληροφορίες που είχε συγκεντρώσει για την Αθηνά ο Αλέξης Μανθεάκης, πρώην εκπρόσωπος Τύπου της οικογένειας Ωνάση) να διεκδικήσει τα μυθικά ποσά που αξίωνε, της τάξεως των 400.000.000 δολαρίων, ωστόσο εξασφάλισε ένα σημαντικό ποσό πολλών εκατομμυρίων, το οποίο είχε συμφωνηθεί με την κληρονόμο με ειδικό προικοσύμφωνο πριν από τον γάμο τους.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share