Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νεκρή ηθοποιός από τη σειρά "Σ' αγαπώ - Μ' αγαπάς"!

Δεν το γνώριζε κανείς!

16 Νοεμβρίου 2019 06:49
Νεκρή ηθοποιός από τη σειρά

Εσείς γνωρίζετε ποια ηθοποιός από το "Σ' αγαπώ - Μ' αγαπάς" είναι νεκρή;

Μπορεί στο "Σ' αγαπώ - Μ' αγαπάς" να βλέπαμε πρωταγωνιστές μόνο τον Θοδωρή και την Δήμητρα αλλά δεν ήταν μόνο αυτοί.

Υπήρχαν κι άλλοι ηθοποιοί που λατρεύαμε και θέλαμε να βλέπουμε πιο συχνά! Δυστυχώς όμως είναι νεκρή μια ηθοποιός από την αγαπημένη σειρά και δεν το ήξερε κανείς! Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε ότι είχαν προβληθεί κάποια νέα επεισόδια μετά από πολλά χρόνια!

Υπάρχουν και τα πρόσωπα που ακούσαμε, αλλά... δεν είδαμε. Δύσκολες ώρες για πασίγνωστη ηθοποιό! Έφυγε από τη ζωή ο άντρας της!

Μερικές από τις πιο αστείες στιγμές που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε καθώς μας χάρισαν πολλές στιγμές γέλιου, ήταν και σε σκηνές στις οποίες ο διάλογος δεν γινόταν μόνο μεταξύ του ζευγαριού. Υπήρχαν και άλλοι βασικοί χαρακτήρες, οι οποίοι κρύβονταν πίσω από τις κάμερες.

Μια από αυτές τις ηθοποιούς ήταν και η Ειρήνη Κουμαριανού, η οποία υποδύθηκε την γιαγιά του Θοδωρή. Η αγαπημένη ηθοποιός, που γνωρίσαμε καλύτερα από τον ρόλο της Σοφίας στο "Παρα Πέντε", έχει πεθάνει από τις 25 Ιανουαρίου του 2013!

Σοκ: Βρέθηκε νεκρή Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Νεκρή βρέθηκε σήμερα στο διαμέρισμά της η τραγουδίστρια Ρένα Πάντα.

Στο νοσοκομείο γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια μετά από ατύχημα!

«Δεν έχω χρήματα, έχω να εργαστώ δέκα χρόνια και κάνω περιστασιακές δουλειές, τετράωρης απασχόλησης. Θα μου πείτε ότι πέρασα δόξες και πολλά λεφτά βρέθηκαν στα χέρια μου. Τότε ήμουν νέα, κι όλοι κάνουμε λάθη, πόσο πρέπει να τιμωρηθώ ακόμα… Κοιτάζω γύρω μου εδώ στο σπίτι τους χρυσούς δίσκους, τα εξώφυλλα και τις φωτογραφίες με τους διάσημους εκείνης της εποχής και κλαίω. Τότε ήταν ένα όνειρο. Τώρα όμως; Βλέπετε, δεν έχω οικογένεια, δεν παντρεύτηκα ποτέ και δεν απέκτησα παιδιά» είχε πει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της, τον Ιούλιο του 2018.

Στο νοσοκομείο πασίγνωστη τραγουδίστρια! (photos)

Τα τελευταία χρόνια η Ρένα Πάντα ζούσε απομονωμένη στο διαμέρισμά της στα Πατήσια, προσπαθώντας να αντεπεξέλεθει στα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε αλλά και στη σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Τελικα για σενα Ρενα μου η ζωη δεν ηταν ωραια !! Καλο ταξιδι κούκλα μου !!

Posted by Spiros Theodosis B on Friday, November 15, 2019

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μαζί με τον ηθοποιό Σπύρο Θεοδόση είχαν ξεκινήσει την προετοιμασία για να διοργανωθεί μια μεγάλη συναυλία, με σκοπό όλα τα έσοδα από τη βραδιά να προσφερθούν για τη οικονομική ενίσχυση της Ρένας Πάντα. Αλλά τελικά δεν πρόλαβαν...

Σήμερα το πρωί οι γείτονες στην πολυκατοικία της, την βρήκαν νεκρή. Ήταν 63 χρόνων.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Νεκρή στα 53 της χρόνια η Λίτσα Βακουφτσή!

Πέθανε κορυφαία ηθοποιός!

Για περισσότερες ειδήσεις του AthensMagazine.gr δείτε εδώ

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share