Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

"Όταν θα έρθετε πίσω, τότε θα είναι τα κλάματά σας": Επιβεβαιώνεται σοκαριστική προφητεία!

Ανατριχιαστική!

15 Νοεμβρίου 2019 13:07
Follow us on Google News

Η Η συγκλονιστική αινιγματική προφητεία του παππού Χατζηφλουρέντζου που σοκάρει και προβληματίζει! Έντονη ανησυχία να μην επιβεβαιωθεί!

Πάμε να την διαβάσουμε αναλυτικά στο Athensmagazine.gr:

Θα αφήσετε τα σπίτια σας όπως είναι και θά φύγετε. Θά πέφτετε ό ένας πάνω στον άλλο (θά είσαστε όλοι μαζί στριμωγμένοι) χωρίς να πειράζει όμως ό ένας τον άλλον. Μετά, ό κόσμος θά αμαρτήσει. Θά αργήσετε λίγο να έρθετε πίσω. Η τυφλή «προφήτισσα» γιαγιά έχει τραγικά νέα για το τέλος του 2019

Όταν θά έρθετε πίσω, τότε θά είναι τα κλάματά σας. Τότε θά δώσει νόηση στον κόσμο ό Θεός, να καταλάβει τον δρόμο τον ορθό ποιος είναι.

Θα έρθει μια ώρα που θα τρέχετε σαν τις καμήλες, θα φοβάστε να κοιτάξετε πίσω σας. Εκεί που θα πάτε, θα νομίζετε πώς πήγατε στο πανηγύρι. Ούτε θα πεινάσετε, ούτε θα διψάσετε. Πολλά κράτη θα ενδιαφερθούν, αλλά οι Τούρκοι θα είναι ανένδοτοι. Και θα έρθει ή ώρα πού θα ξαναρθείτε στα σπίτια σας.

Την ώρα αυτή που θα έρθετε, θα πέσετε κατά γης, θα ταπεινωθείτε.

Παππούς Χατζηφλουρέντζος

ΚΥΠΡΙΑΚΟΝ ΓΕΡΟΝΤΙΚΟ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

"Το έθνος θα χαθεί..." Συγκλονιστική προφητεία του Αγίου Παΐσιου!

Ο Άγιος Παΐσιος έκανε μια συγκλονιστική προφητεία για το έθνος και τι πρόκειται να συμβεί σε αυτό! Ο Άγιος είχε προβλέψει πολλά από τα δεινά που θα βασάνιζαν την Ελλάδα καθώς και τους πολέμους που θα γίνονταν..

Ποια είναι όμως τα λόγια του για αυτήν την προφητεία που αφορά το έθνος μας;

Τους λέω: «Ο Θεός να φυλάξει να μην έρθουν οι βάρβαροι και μας ατιμάσουν!» Όσοι δεν έχουν χάσει την εθνική τους ελευθερία, δεν καταλαβαίνουν.

Και μου λένε: «Και τι θα πάθουμε;»

Άγιος Παΐσιος προφητεία

Γέροντας Παΐσιος (1992): «Είναι κρίμα να χαθεί ένα τέτοιο έθνος!»

Ακούς κουβέντα; Άντε να λείψετε, χαμένοι άνθρωποι! Τέτοιοι είναι οι άνθρωποι σήμερα είπε ο Παΐσιος!

Δώσ’ τους χρήματα, αυτοκίνητα, και δεν νοιάζονται ούτε για την πίστη ούτε για την τιμή ούτε για την ελευθερία.

«Και βλέπουμε τώρα, όπως πριν αρχίσει ένας πόλεμος στέλνουν ατομικές προσκλήσεις, έτσι και ο Θεός με ατομικές προσκλήσεις μαζεύει ανθρώπους»…

Την Ορθοδοξία μας σαν Έλληνες την οφείλουμε στον Χριστό και τους αγίους Μάρτυρες και Πατέρες της Εκκλησίας μας· και την ελευθερία μας την οφείλουμε στους ήρωες της Πατρίδας μας, που έχυσαν το αίμα τους για μας. Αυτήν την αγία κληρονομιά οφείλουμε να την τιμήσουμε και να την διατηρήσουμε και όχι να την εξαφανίσουμε στις μέρες μας.

Είναι κρίμα να χαθεί ένα τέτοιο έθνος!

Και βλέπουμε τώρα, όπως πριν αρχίσει ένας πόλεμος στέλνουν ατομικές προσκλήσεις, έτσι και ο Θεός με ατομικές προσκλήσεις μαζεύει ανθρώπους, για να κρατηθεί κάτι και να σωθεί το πλάσμα Του.

Δεν θα αφήσει ο Θεός, αλλά πρέπει και εμείς να κάνουμε ό,τι μπορούμε ανθρωπίνως, και για ό,τι δεν μπορούμε να κάνουμε ανθρωπίνως, να κάνουμε προσευχή να βοηθήσει ο Θεός.»

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share