Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

"Ήταν κατασφαγμένος, γυμνός, με αίματα στο πρόσωπο": Σοκάρει η εικόνα του νεκρού Νίκου Σεργιανόπουλου!

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!

5 Νοεμβρίου 2019 10:31

Ο Πάνος Σόμπολος περιγράφει τα εγκλήματα πάθους που συγκλόνισαν την Ελλάδα, αλλά και ορισμένες σκληρές εικόνες που δεν θα σβήσουν ποτέ από τη μνήμη του.

Νίκος Σεργιανόπουλος: Η τελευταία νύχτα στο Παγκράτι…

«Ήταν 7.40 το πρωί της Κυριακής 8 Ιουνίου του 2008, όταν πληροφορήθηκα τη δολοφονία και πήγα αμέσως στην οδό Μετεώρων, στο Παγκράτι, με το συνεργείο του Mega, ώστε να μεταδώσω την έκτακτη αυτή είδηση.

Όταν ανέβηκα στο σπίτι, είδα τον Νίκο Σεργιανόπουλο σε ύπτια θέση, με τα γόνατα ελαφρώς λυγισμένα. Ήταν κατασφαγμένος, γυμνός, με αίματα στο πρόσωπο, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Το σπίτι ήταν άνω κάτω και η οικιακή βοηθός, που ανακάλυψε πρώτη το πτώμα, ήταν σε κακό χάλι» περιγράφει ο δημοσιογράφος.

Αν και πολλοί τότε πίστευαν πως το συγκεκριμένο έγκλημα ήταν δύσκολο να εξιχνιαστεί λόγω της ιδιόρρυθμης προσωπικής ζωής του θύματος, η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει το δράστη, David Murtikneli, γεωργιανής καταγωγής.

«Η περίπτωση του Σεργιανόπουλου ξύπνησε μνήμες από την υπόθεση Ταχτσή. Είναι από τα σπάνια εγκλήματα τέτοιου είδους που εξιχνιάστηκαν» τονίζει.

Ο Σεργιανόπουλος γνώρισε τον Murtikneli στην πλατεία Βικτωρίας. Ο Γεωργιανός ισχυρίστηκε πως ο ηθοποιός τού είπε να πάνε στο σπίτι για να κάνουν χρήση ναρκωτικών και να συνευρεθούν με γυναίκες που θα έρχονταν εκεί. Πράγματι πήγαν και, σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία του δράστη, ο Σεργιανόπουλος πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και ζήτησε από τον Murtikneli να συνευρεθούν και να έχει εκείνος τον παθητικό ρόλο.

Τότε ο Γεωργιανός βγήκε εκτός εαυτού, πάλεψαν, του απέσπασε το μαχαίρι και τον μαχαίρωσε πάνω από 21 φορές στο λαιμό, την καρδιά και τους πνεύμονες. Ενώ αρχικά καταδικάστηκε σε είκοσι χρόνια κάθειρξης, στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών, που έγινε τον Ιούνιο του 2013, καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

Στοιχειωμένο το σπίτι που δολοφονήθηκε ο Νίκος Σεργιανόπουλος!

Στοιχειωμένο είναι το σπίτι του ηθοποιού, Νίκου Σεργιανόπουλου, σύμφωνα με συγκλονιστική μαρτυρία γείτονα, από τον τόπο που βρέθηκε νεκρός.

Τι απέγινε η περιουσία του, μετά τον τραγικό θάνατο του; Με την ευκαιρία διαβάστε: “Διατηρούσε στενή σχέση με…” – Στη φόρα τα προσωπικά του Νίκου Σεργιανόπουλου!

Σαν "βόμβα" έσκασε η δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου πριν από 11 χρόνια. Ο ηθοποιός, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Παγκράτι με 21 μαχαιριές στο σώμα του. Τότε, η showbiz συγκλονισμένη από το τραγικό γεγονός, δεν μπορούσε να πιστέψει τι έχει συμβεί.

Τα χτυπήματα της μοίρας στην οικογένεια του, ωστόσο, δεν σταμάτησαν εκεί. Μετά από περίπου ένα χρόνο έφυγε από τη ζωή και η αδερφή του.

Η περιουσία του Νίκου Σεργιανόπουλου μετά το θάνατο του και της αδερφής του πέρασε στα ανίψια του. Ο ανιψιός του Γιώργος, αποφάσισε να πουλήσει το σκάφος του επειδή δεν μπορούσε να το συντηρήσει, ενώ όσον αφορά το σπίτι είχε αποκαλύψει «Με το σπίτι δεν μπορώ να κάνω το ίδιο. Για την ακρίβεια δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να κάνω τίποτα. Να το νοικιάσω; Ποιος νομίζεις ότι θα μείνει εκεί; Να το πουλήσω; Ούτε για αστείο όμως δεν το σκέφτομαι αυτό, είναι η ίδια η ζωή του μέσα εκεί».

Σύμφωνα με το Χάι οι μαρτυρίες των ανθρώπων που μένουν στην γειτονιά, συγκλονίζουν, μιας και θεωρούν πως το σπίτι του είναι στοιχειωμένο. Δράμα για την οικογένεια του Νίκου Σεργιανόπουλου: Πέθαναν την ίδια μέρα η μάνα του και αδελφή του!

«Κάθε νύχτα σχεδόν, ακούγονται φωνές, περίεργα τριξίματα, ακόμη και ουρλιαχτά»λέει γείτονας. «Η αύρα του νεκρού εξακολουθεί να τριγυρνά στο σπίτι, καθώς εκεί μέσα κρύβεται πολύς πόνος και πολλά αναπάντητα ''γιατί''» υποστηρίζει κάποιος άλλος.

Νίκος Σεργιανόπουλος: Δείτε πώς είναι ο τάφος του σήμερα! Θα μείνετε άναυδοι!

Δείτε πώς είναι σήμερα ο τάφος του Νίκου Σεργιανόπουλου! Θα μείνετε άναυδοι με τις αφιερώσεις!

11 ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τη σοκαριστική δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου ο οποίος βρέθηκε νεκρός με 21 μαχαιριές στο διαμέρισμά του.

Με την ευκαιρία διαβάστε: Μυστική ιατροδικαστική έκθεση ανατρέπει τα πάντα για τον Νίκο Σεργιανόπουλο! Για τον θάνατο του ευθύνεται ο...

Κανένας, όμως, και περισσότερο αυτοί που τον αγάπησαν περισσότερο από κάθε τι, δεν τον ξεχνούν.

Στο κοιμητήριο στη Δράμα, ιδιαίτερη πατρίδα του, όπου βρίσκεται η τελευταία κατοικία του, οι αφιερώσεις από ανθρώπους που τον θαύμαζαν και τον αγάπησαν δεν έχουν τελειωμό. Μία όμως από αυτές είναι πραγματικά συγκλονιστική και πολύ συγκινητική.

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share