Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σάλος με τη νεκρή Αλίκη Βουγιουκλάκη: Τι απαράδεκτο συνέβη στον τάφο της;

Ο κακός χαμός!

29 Οκτωβρίου 2019 07:22
Σάλος με τη νεκρή Αλίκη Βουγιουκλάκη: Τι απαράδεκτο συνέβη στον τάφο της;

Στο πρόσφατο παρελθόν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες στο διαδίκτυο με τον τάφο της Αλίκης Βουγιουκλάκη σε άθλια κατάσταση!

Ωστόσο η Έλενα Ακρίτα πρόσφατα πήρε την κατάσταση στα χέρια της και αποκατάστησε την αλήθεια!

“Σήμερα πήγα στο Α’ Νεκροταφείο να αφήσω λουλούδια στον πατέρα μου”, τονίζει η Έλενα Ακρίτα σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Μια ανάρτηση στην οποία συμπεριλαμβάνεται και το όνομα της Αλίκης Βουγιουκλάκη, με την Έλενα Ακρίτα να τονίζει πως επέλεξε να φωτογραφήσει τον τάφο της “για να σταματήσουν επιτέλους τα ψεύδη και οι αθλιότητες ότι ειναι εγκαταλειμμένος, παρατημένος και ντροπή και αίσχος και δεν συμμαζεύεται”! Πανικός με την ταυτότητα της Αλίκης Βουγιουκλάκη: Αναγράφει πάνω αυτό που όλοι φοβόμασταν!

Αναλυτικά όσα λέει η Έλενα Ακρίτα
“Σήμερα πήγα στο Α’ Νεκροταφείο να αφήσω λουλούδια στον πατέρα μου. Σε ένα μονοπατάκι ούτε 50 μέτρων βρίσκονται συγκεντρωμένοι οι τάφοι ανθρωπων που έγραψαν ιστορία σε αυτό τον τόπο. Η σειρά ξεκινάει με πρώτο του Λουκή Ακρίτα κι ακουλουθουν με τη σειρά του Γρηγόρη Λάμπράκη, του Νικηφόρο Μανδηλαρα, του Μενέλαου Λουντέμη, της μεγάλης Κυβέλης, της Αλίκης Βουγιουκλακη, της Έλλης Λαμπέτης, του Βασίλη Λογοθετίδη και τέλος του Βασίλη Τσιτσάνη.

Δίπλα ο Σωτήρης Πέτρουλας και ο Μάνος Κατρακης με τη Λίντα Άλμα μαζί.

Πάντα αφήνω αμαραντα στους τάφους του Μανδηλαρά, του Λαμπράκη και της Αλίκης. Σήμερα μάλιστα φωτογράφισα τον τάφο της για να σταματήσουν επιτέλους τα ψεύδη και οι αθλιότητες ότι ειναι εγκαταλειμμένος, παρατημένος και ντροπή και αίσχος και δεν συμμαζεύεται. Ο τάφος είναι περιποιημένος, τετρακαθαρος κι ολάνθιστος εξού και το φωτογραφικό τεκμήριο.

(Αποτέφρωση αδελφές μου, αποτέφρωση.).

Αποκάλυψη βόμβα: Η Αλίκη Βουγιουκλάκη κατηγορούμενη σε δίκη!

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μπορεί να έκανε μια τεράστια καριέρα που την ανέδειξε ως την εθνική σταρ της Ελλάδας αλλά και αυτή ως επαγγελματίας έζησε δύσκολες στιγμές.

Η ταινία στην οποία έμεινε έγκυος η Αλίκη Βουγιουκλάκη: Αυτό ήταν το λάθος που δεν πρόσεξε κανείς!

Μια τέτοια ήταν το 1961 όταν μια εταιρεία παραγωγής που συνεργάστηκε για να κάνει μια ταινία, της κάνει μήνυση. Όχι μόνο σε εκείνη, αλλά και στους διευθυντές των μεγάλων εφημερίδων της εποχής που έχουν φιλοξενήσει τις δηλώσεις δυσαρέσκειάς της για την συγκεκριμένη εταιρεία!

Ο γνωστός συλλέκτης Άρης Λουπάσης, παραθέτει όλα όσα έγιναν έτσι ώστε να βρεθεί η Αλίκη Βουγιουκλάκη, κατηγορούμενη σε δίκη!

Το 1957, η Αλίκη στα πρώτα χρόνια της θεατρικής και κινηματογραφικης της παρουσίας, έχει ήδη ξεχωρίσει με το ταλέντο και την ιδιαίτερη λάμψη της. Το καλοκαίρι της ίδιας χρόνιας όπου ηδη γυριζει δύο ταινίες, δέχεται και άλλη μία πρόταση από μία σχετικά άγνωστη εταιρεία παραγωγής της εποχής. Η Adams Films των αδερφών Αδαμη της προτείνει την ταινία «Θολά Νερά» (Η ζαβολιαρα) με συμπρωταγωνιστες τον Γιώργο Φούντα και Παντελή Ζερβό.

Τα γυρίσματα ξεκινούν, όμως το «αδύναμο» και «χλιαρό» σενάριο καθως και η σκηνοθεσία, όπως και πολλα προβλήματα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, ταλαιπωρούν την αγαπημένη ηθοποιό η οποία σε δηλώσεις της σε εφημερίδες της εποχής εκφράζει παράπονα για τις παραλείψεις στην συγκεκριμένη ταινία. Η εταιρεία παραγωγής την κατηγορεί για αθετηση των όρων συμβολαίου και μηνύει την ίδια και τους υπεύθυνους των εφημερίδων όπου έγιναν οι δηλώσεις, για συκοφαντική δυσφήμιση και η υπόθεση καταλήγει στα δικαστήρια.

Στην σπάνια αυτή φωτο η Αλίκη στο «εδώλιο» των κατηγορουμενων, με τον «θεατρικό της μέντορα» στο πλευρό της και σπουδαίο Μάριο Πλωριτη (όρθιος αριστερά) και τους συγκατηγορουμενους, Κ. Νιτσο (Αρχισυντακτης των «Νέων»), Π. Κοκκα (Δ/ντης «Ελευθεροτυπιας») και Κ.Αθανασοπουλο (Δ/ντης «Οθόνης»). Η δίκη γίνεται τον Απρίλιο του 1961 διαρκεί πολλές ώρες με την κατηγορία να κρίνεται αβάσιμη και όλοι οι κατηγορουμενοι αθωωνονται πανηγυρικά.

Εικόνα σοκ: Έτσι ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη λίγο πριν πεθάνει!

Η ταινία παρά το γεγονός ότι γυρίστηκε το 1957 προβλήθηκε στους κιν/φους στις 4 Απριλίου του 1960 χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία και με την φωνη της Αλίκης «ντουμπλαρισμενη» από άλλη ηθοποιό που όπως αναφέρεται ίσως ήταν και η «εκδίκηση» της εταιρείας στο πρόσωπο της. Το γεγονός αυτό δεν την πτοεί καθώς εκείνη την περίοδο ανήκει ήδη στην Φινος Φιλμ, σαρώνει με το «Κλωτσοσκουφι» το οποίο προβάλλεται δύο εβδομάδες πριν, ενώ έχει ήδη θριαμβεύσει με το «Ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο» πέντε μήνες πριν τον Νοέμβριο του ’59. Γίνεται στην πορεία περισσότερο προσεκτική στις συνεργασίες της και έχοντας απόλυτη επίγνωση του μεγάλου ταλέντου και της τεράστιας δύναμης που διαθετει, διαπραγματευεται πλέον με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα που την οδηγεί στην κορυφή και στις καρδιές του κοινού που την λάτρεψε όσο καμία άλλη..

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share