Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δείτε πως είναι σήμερα η 59χρονη άτακτη Πίπη φακιδομύτη!

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!

23 Οκτωβρίου 2019 16:41
Δείτε πως είναι σήμερα η 59χρονη άτακτη Πίπη φακιδομύτη!

Η ηθοποιός που ενσάρκωσε την άτακτη κοκκινομάλλα Πίπη Φακιδομύτη μεγάλωσε!Ο λόγος για την Ινγκερ Νίλσον, η οποία γεννήθηκε στη Σουηδία στις 5 Μαΐου του 1959! Πως είναι σήμερα;

Δείτε πως είναι και η «Αλέκα» του «Κωνσταντίνου & Ελένης»; Σήμερα είναι πασίγνωστη τραγούδιστρια!

Τώρα πια είναι 58 ετών και φυσικά αγνώριστη.

Δείτε πως είναι σήμερα και θα πάθετε πλάκα!

Εγκλήματα: Θυμάστε την «Γκούντρουν» την νταντά της Σωσώς; Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα (photos)

Θυμάστε την «Γκούντρουν» την νταντά της Σωσώς; Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα...

Μπορεί φέτος να κλείνουν 20 χρόνια από την πρεμιέρα των «Εγκλημάτων», οι επαναλήψεις, όμως, εξακολουθούν να δίνουν την εντύπωση πως η λατρεμένη Σωσώ ζει και βασιλεύει!

Από τα ωραιότερα επεισόδια της σειράς ήταν αναμφίβολα εκείνα στα οποία η Σωσώ παρουσιαζόταν ως έγκυος και λίγο αργότερα ως μανούλα (;), με την παρουσία της Γκούντρουν, της νταντάς – Γκεστάπο να μας χαρίζει στιγμές ξεκαρδιστικές.

Η Γερμανίδα Γκούντρουν (ναι, αυτή που έβαζε το τομάρι στην κατάψυξη της Σωσώς και του Αλέκου) στην πραγματικότητα είναι Σουηδή και ονομάζεται Εύα Στυλάντερ.

Απέχει από τα τηλεοπτικά, καθώς προτιμά τις κινηματογραφικές δουλειές και οι φωτογραφίες που θα βρει κανείς στο διαδίκτυο να την απεικονίζουν είναι λιγοστές.
Έτσι είναι σήμερα το alter ego της Σωσώς!

Νεκροί 3 πρωταγωνιστές από τα "Εγκλήματα"!

Αποτελεί την σειρά του ΑΝΤ1 που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη στην ελληνική τηλεόραση! Μπορεί όλοι να ταυτίστηκαν με τον ρόλο της Σωσώς, όμως όλοι οι ρόλοι είχαν το δικό τους μερίδιο επιτυχίας στην σειρά!

Ο λόγος για τα "εγκλήματα"! Μια αγαπημένη σειρά που προβλήθηκε στην ελληνική τηλεόραση, μέσω της συχνότητας του ΑΝΤ1, πριν από περίπου 20 χρόνια! Από τότε μέχρι και σήμερα οι επαναλήψεις "σπάνε" κάθε ρεκόρ τηλεθέασης!

Από τους ηθοποιούς εκείνους όλοι έχουν μεγαλώσει! Τρεις μάλιστα έχουν φύγει από την ζωή! Σε όλους το μυαλό πηγαίνει στον κυρ Αριστείδη, γνωστό και ως Αθηνόδωρος Προύσαλης! Ο αγαπημένο ηθοποιός έφυγε από την ζωή στις 5 Ιουνίου του 2012, με τον θάνατό του μάλιστα να μην γίνεται γνωστός αμέσως, αλλά μετά από μερικές μέρες!

Ωστόσο υπάρχουν ακόμα δυο ηθοποιοί που έχουν πεθάνει και δεν το γνωρίζατε! Άλλους γιατί απλά δεν θυμόσαστε ότι έπαιξαν στην σειρά και άλλους γιατί ο θάνατός τους δεν έγινε μεγάλος ντόρος! Ο πρώτος είναι ο αγαπημένος μας ηθοποιός Κώστας Τσάκωνας, ο οποίος ήταν ο ιδιοκτήτης του στριπτιτζάδικου που σύχναζε ο Αλέκος! Πέθανε στις 04 Νοεμβρίου του 2015!

Ο άλλος είναι ο επίσης αγαπημένος ηθοποιός, Μιχάλης Γιαννάτος, ο οποίος έκανε τον ρόλο του κυρ Παντελή και πέθανε στις 17 Σεπτεμβρίου του 2013!

Αγνώριστη: Θυμάστε την "Λόλα"; Δείτε πώς είναι σήμερα!

Θυμάστε την τηλεοπτική «Λόλα»; Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα!

Δείτε επίσης: Η "Κανέλα" από το "Καφέ της Χαράς" έχει κόρη και είναι κουκλάρα! Μοιάζουνε;

Η ηθοποιός, Άντα Λιβιτσάνου έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στην σειρά «Εραστής Δυτικών Προαστίων» και μετέπειτα από την σειρά του ΑΝΤ1 «Λόλα».

Η γνωστή ηθοποιός σήμερα αποκάλυψε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα τα κιλά και την ηλικία της, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στις γκρίζες τρίχες των μαλλιών της.

Θυμάστε την Νανά Βενέτη; Δείτε την σήμερα ξανθιά και αγνώριστη και θα σας πέσει το σαγόνι! Απλά πανέμορφη!

Τι κάνει και πώς είναι σήμερα το καutό κορίτσι της δεκαετίας του ’80; Αλέκος Αλεξανδράκης: Δείτε πώς είναι σήμερα ο γιος του!

Τη δεκαετία του ’80, την εποχή που οι βιντεοκασέτες βρίσκονταν στη χρυσή τους εποχή, η Νανά Βενέτη ήταν περιζήτητη. Πανέμορφη και καutό, η ίδια εξηγεί πως η εικόνα αυτή τήν παγίδευσε επαγγελματικά: «Μου γύρισε μπούμερανγκ η εικόνα του καutό symbol, δεν μπορούσα να ξεφύγω από αυτή την εικόνα. Οι ρόλοι που μου έδιναν ήταν η εύκολη λύση».

Σήμερα, η Νανά Βενέτη διαχειρίζεται μια εταιρεία που έχει ακίνητα, τα οποία ενοικιάζονται για μικρά διαστήματα. Ο Δημήτρης Μηλιόγλου την συνάντησε και μίλησαν για όλα στην εκπομπή Εδώ. Όπως μπορείτε να δείτε, η ηθοποιός είναι σήμερα αγνώριστη μεν, πανέμορφη δε!

 

Retromania

Ροή ειδήσεων

Share